Osmifinále, Roma - Triestina

Cassetti sa mi pred 2 rokmi páčil viac na ľavo ako na pravo :eek:) .

Inak s tym Piazarrom nesuhlasim , ten odohral v 1.polocase strašný zápas , až v 2.to začal viac kontrolovať , i ked tam kvoli jeho chybe mohol padnut gol , inak najlepsi zo stredu bol dnes Brighi , ktory dobre napadal rozohravku supera . Baptista dobre len v 1.polocase , ekdy si zbiehal po lopty do stredu , po prichode Meneza sa dal viac na kraj a to uz enbolo ono . Lubil sa mi Cerci .

já nejsem velkej obhájce Pizarra, ale v první půlce mi ho bylo fakt líto... když dostal balón (a že jich měl hodně), tak ho mohl dát:

Cassettimu = nic, kopání se za uši a neschopnost centrovat levou, tudíž i jít do lajny, furt se točil zpátky
Mottovi = lenost, alibi
stperům = zase mu to vrátili nebo to kopli na kraj obrany
Fatymu = radši mu to nedával, preventivně
Matteovi = ten to zase vrátil dozadu
Baptimu, Mirkovi, Cercimu = není uplně snandý jim to dát, když Triestina brání v dvanácti lidech

no..a to je asi tak všechno :mrgreen:

Jeko geniální byl druhej gól od Meneze nevim jestli to cvičej, ale ani golman ani ten oránce nepočitsli že by to mohl dát mezi ně

Mexes napsal:
Jeko geniální byl druhej gól od Meneze nevim jestli to cvičej, ale ani golman ani ten oránce nepočitsli že by to mohl dát mezi ně

ja mam pocit, ze za ranieriho sa velmi cvicia kratke prihravky a pozicna hra(postavenie).urcite viac nez za spletiho

smurfik napsal:
Mexes napsal:

ja mam pocit, ze za ranieriho sa velmi cvicia kratke prihravky a pozicna hra(postavenie).urcite viac nez za spletiho

já mám pocit, že vůbec: hráči si imho leccos pamatujou ještě od spallettiho, zatímco ranieri staví na anulování hry soupeře a případným zázraku ze strany technickejch hráčů... proto, podle mě, hrajeme neatraktivně i s kopytama typu triestiny

No nevim, ale co se mi líbilo jak Ranieri zapracoval na standartkách jsme už konečně nebezpečný při našich než soupeřovejch standartkách.

Sushi napsal:
smurfik napsal:
Mexes napsal:

já mám pocit, že vůbec: hráči si imho leccos pamatujou ještě od spallettiho, zatímco ranieri staví na anulování hry soupeře a případným zázraku ze strany technickejch hráčů... proto, podle mě, hrajeme neatraktivně i s kopytama typu triestiny

tak to asi pozerame rozdielne zapasy :lol: a ako chces anulovat hru supera inak, nez pozicnou hrou btw?o_O

komplexne, i ked v obrane je vidiet rozdiel.aj spaleti aj ranieri to hraju zonovo, ale u spaletiho bolo viac dier(mozno to bolo dvojkou juan+mexes, neviem).teraz to bolo ok az na ten posledny zapas, kde to ale posrali aj stredopoliari, takze nemozeme vsetko vycitat burdisovi+juanovi.

ja som mal skor namysli hru v strede, viac osobne branenie a napadanie stredopoliarmi a hned po ziskani lopty ide seria nahravok(ako bago).potom smerom dopredu to uz je castokrat beh po ciare, ale okolo stredoveho kruhu to ide na vela kratkych nahravok a to sa paci.jednak sa tym ukludni hra, hraci sa rozostavia a trocha si aj vybehaju supera.proste nadhera!:)

prostě si myslím, že ranieri zlepšil obranou fázi, ale zhoršil tu útočnou :wink:

Giovanni napsal:
Sushi napsal:
prostě si myslím, že ranieri zlepšil obranou fázi, ale zhoršil tu útočnou :wink:
porad lepsi vyhrat 1:0 nez hrat 2:2 nebo 3:3 jak loni...

to já nepopírám, ale nemluvme o nějakých ranieri super taktických záměrech v útoku :wink:

to ne no...kazdopadne obcas sou tam ty hezky kombinace...viz. Mirek a Žeremi...a v kompletni sestave(v te nejsilnejsi) nehrajem tak spatne

Giovanni napsal:
to ne no...kazdopadne obcas sou tam ty hezky kombinace...viz. Mirek a Žeremi...a v kompletni sestave(v te nejsilnejsi) nehrajem tak spatne

to je přesně ono.. já si myslím, že hoď Mirkovi s Žeremym balón, a oni todle udělaj, ať jsem na lavičce já, ty nebo Dáda Patrasová

Sushi napsal:
Giovanni napsal:

to je přesně ono.. já si myslím, že hoď Mirkovi s Žeremym balón, a oni todle udělaj, ať jsem na lavičce já, ty nebo Dáda Patrasová
ted moc nechapu co si tim vsim chtel teda rict :lol: kdyz se pod Ranierim zhorsila utocna forma, proc to udelaji?

protože to jsou fotbalisti od pána boha

:mrgreen:

chci říct, že myšlenka talentovanýho hráče není zásluhou trenéra

myslíš, že messi je messi díyk guardiolovi?

tak to samozrejme ne...ale i kdyby Ranieri chtel aby to neudelali, tak to ti hraci stejne udelaji protoze to proste umi a vi(veri) ze se to povede :wink:

no.. nevim proč by měl chtít aby to neudělali :mrgreen: ale... hlavně že si rozumíme :mrgreen: :mrgreen:

Sushi napsal:
no.. nevim proč by měl chtít aby to neudělali :mrgreen: ale... hlavně že si rozumíme :mrgreen: :mrgreen:
asi tak...ale stejne sem tedka vecne nasranej pac jak si rekl, sou to hraci s talentem od pana boha...a pokud to Rosella potahne takhle dal, behem 3 let pujdou vsichni za lepsim a my to budem lepit hracema jako Faty a spol. :( ale to je trosku OT...ja jen nez bych tuhle myslenku zapomel