Mexes napsal:Jeko geniální byl druhej gól od Meneze nevim jestli to cvičej, ale ani golman ani ten oránce nepočitsli že by to mohl dát mezi ně
smurfik napsal:Mexes napsal:Jeko geniální byl druhej gól od Meneze nevim jestli to cvičej, ale ani golman ani ten oránce nepočitsli že by to mohl dát mezi ně
ja mam pocit, ze za ranieriho sa velmi cvicia kratke prihravky a pozicna hra(postavenie).urcite viac nez za spletiho
Sushi napsal:smurfik napsal:Mexes napsal:Jeko geniální byl druhej gól od Meneze nevim jestli to cvičej, ale ani golman ani ten oránce nepočitsli že by to mohl dát mezi ně
ja mam pocit, ze za ranieriho sa velmi cvicia kratke prihravky a pozicna hra(postavenie).urcite viac nez za spletiho
já mám pocit, že vůbec: hráči si imho leccos pamatujou ještě od spallettiho, zatímco ranieri staví na anulování hry soupeře a případným zázraku ze strany technickejch hráčů... proto, podle mě, hrajeme neatraktivně i s kopytama typu triestiny
porad lepsi vyhrat 1:0 nez hrat 2:2 nebo 3:3 jak loni...Sushi napsal:prostě si myslím, že ranieri zlepšil obranou fázi, ale zhoršil tu útočnou :wink:
Giovanni napsal:porad lepsi vyhrat 1:0 nez hrat 2:2 nebo 3:3 jak loni...Sushi napsal:prostě si myslím, že ranieri zlepšil obranou fázi, ale zhoršil tu útočnou :wink:
Giovanni napsal:to ne no...kazdopadne obcas sou tam ty hezky kombinace...viz. Mirek a Žeremi...a v kompletni sestave(v te nejsilnejsi) nehrajem tak spatne
ted moc nechapu co si tim vsim chtel teda rictSushi napsal:Giovanni napsal:to ne no...kazdopadne obcas sou tam ty hezky kombinace...viz. Mirek a Žeremi...a v kompletni sestave(v te nejsilnejsi) nehrajem tak spatne
to je přesně ono.. já si myslím, že hoď Mirkovi s Žeremym balón, a oni todle udělaj, ať jsem na lavičce já, ty nebo Dáda Patrasová
asi tak...ale stejne sem tedka vecne nasranej pac jak si rekl, sou to hraci s talentem od pana boha...a pokud to Rosella potahne takhle dal, behem 3 let pujdou vsichni za lepsim a my to budem lepit hracema jako Faty a spol.Sushi napsal:no.. nevim proč by měl chtít aby to neudělaliale... hlavně že si rozumíme
![]()
![]()