Osmifinále: Roma-Torino

středa 20/12/17, 17:30 :roll:

Skorupski - Bruno Peres, Fazio/Manolas, JJ, Palmieri - Pellegrini, Gonalons, Nainggolan/Kev - Cengiz, Schick, Štefan

v sobotu pak Juventus venku

to uvidim buď první půli v kanclu nebo posledních 30 doma

volba na hovno

potvrzeno. až na Keva s Faraonem de facto samí náhradníci. tak se ukažte.
těším se na Emersona

Luki - Bruno Peres, Moreno, JJ, Emerson - Gerson, Gonalons, Kev - Ünder, Schick, Štefan

pojďme na ně!!!! musíme postoupit, i když Turín třeba proti Laziu naposledy hrál parádně. Každopádně nebude hrát Ljajić.

Můžou se jen ukázat, podle mě by tomu prospěl třeba Pellegrini s faziem, ale co už no.

Stephan škoda!!!!!!!!!!! hrajem mnohem líp, ale nejsme moc sehraný, je to vidět.....

Vyrovnanej zápas, na oko pěknej, šance na obou stranách, podle očekávání v naší sestavě.
Shaarawyho nádherné pumě chyběl centimetr, Cengiz pálí jak Husa na hranici, na druhé straně to spadlo po trestuhodném bránění standartky, ale Lukasz tam měl taky dva dobré zákroky.

Nu, je potřeba to proměňovat, třetí zápas impotence.

daje
:daje: :daje: :daje:

Nehrajem špatně, ale jedna chyba v obraně a máme na mále. Škoda, že nehrál od začátku Pellegrini s Faziem, Moreno je špatnej.
Bruno Peres snad má na tréninku zakázaný centrovat, protože tohle mu jde hrozně. Schick na hrotu není špatnej, ale celou dobu se od něj chce kraj, takže já osobně bych v tom měl zmatek. Líbí se mi El Shaarawy, Emerson a Gonalons. Musíme to ale otočit, tohle je špatný.

ElSha břevno, Schick tyč, Ünder 3 gólové šance (v poslední mu 3 metry od brány míč přeskočí nohu - naštěstí hned střídán), Strootman z malýho vápne dva metry vedle...

a oni buch, gól, 0:2, Emerson tam byl nedůslednej...

tak to prostě je, ta střelecká impotence (a částečně smůla) je donebevolající