osmifinále ROMA - Janov

Me teda Abraham dneska neprijde tak tristni. Je na nem videt snaha, bojuje a beha. Jen mu to tam nepada, ale on zas tak moc kvalitnich prihravek nedostal.

Každý máme na to jiný pohled 😁 ale v pořádku beru očekávám od útočníka něco jiného než to když to nejde přesně na něho že to vypustí spíš se na to vysere 😁Nebylo to dnes špatné ale nevím jestli už jsem tak na Bryana nasrany ale jak nastoupil bylo po středu zálohy a nic jsme neměli 🤦 Tempo to mělo a nuda nebyla takže postup zasloužený

Nuda, byl to jen Janov. Nejvíc mě momentálně sere hra a přístup Zaniola. On je prostě hlupák, nic víc. Hned v závěsu Abraham, protože je to lempl. Nelíbil se mi Zale. S tou jeho kopací technikou nevím kolik potřebuje pokusů, aby ty jeho centry měly alespoň malý nádech nebezpečnosti. Bove ten bude jednou hodně dobrej. Matić si to tam taky dobře jel. Nemáme útočníka, nulový embrio.

Zna někdo důvod proč Zaniolo a Abraham budou hrát 90 minut vždyť jsou tristní,Dybala je jinde a když bude zdravý tak nám může zachránit sezónu každopádně v útoku by měli dostat šanci i jiní Eldor by měl o 10 gólů více než Abraham za tu jeho minutaz.Skvely je Matic a hned za ním byl Bove 💪💪💪 hrát chceme dívat se na to dá jen ta produktivita
nevim, proč to nezkusí změnit
tammy podle mě má sice krizi, ale věřim, že to překoná
u zaniola si začínám myslet, že to je něco víc, trošku mi dělá starost
vberu pozitivní věci: jdeme dál a gól jsme nedali ze standardky
daje

Zaniolo to prý schytal od lidí na stadiónu a vypískali ho fest, Mourek se ho na tiskovce zastával.Jestli postoupí Neapol tak hrajeme u nich že?

Na to, že to byl jenom Janov, tak žádná hitparáda, ale zaplaťpánbůh za postup...
....stejská se mi po Kevinovi, za těch pár minut, co byl proti nám na hřišti, ukázal víc, než Cristante za celou sezonu

Paráda 👌💪 no Afena chtěl odčinit tu zlomenou nohu Gigiho 😁 dělám srandu i to je sportu patří že se na tréninku něco stane, ale nejsem si jistý že ho už kupovali až teď v létě můžou nee???

Dodám že by se mělo hrát 1.2 od 18:00 u nich 😉 pakliže postoupíme pak někdo z dvojice Fiorentina vs AC Turín v Semifinále

Teoreticky ano a to čtvrtfinále zase píšou že hrajeme doma!! Nevím jak to mají v tom poháru uděláne jestli lépe postavený z minulého roku hraje doma nebo jak

Já m dojem, že hrajeme doma. Afena taky mám dojem, že možná už šel (možná s nějakou opcí na zpětný odkup, nebo to už nefrci?)

Po vypadnutí Neapola je to veľmi šťastný los pavúka čiže Finále by malo byť viac než možné