osmifinále ROMA - Janov

Čtvrtek
12.1.23
21h
Sport2
:danko:

v případě výhry hrajeme s Neapoli
měl by to protočit hlavně

No nekecej, pohárek
To by mi udělalo radost
Pojďme tím nějak proklopytat
Daje!

Rád bych viděl jiný střed zálohy například Bove, Camara, ale nejspíš dostane šanci Matic což bych ještě akceptoval 😁 útok Solbakken,Belotti a El Sha.No vím že je to nereálné ale co už 😁

Probabile formazione (3-4-2-1): Rui Patricio; Mancini, Kumbulla, Ibanez; Celik, Matic, Camara, Spinazzola; Zaniolo, Pellegrini; Abraham.

Posetrit Dybalu se Smallingem. Solbakken podle me dostane par minut, ta fyzicka jeste asi neni optimalni. Karsdorp je asi uz totalne odepsanej. Rad bych tam videl nejaky mladiky. Bove, Tahirovic, Volpato.

Daje!

Návrat Strootmana som zvedavý ako je dnes natom. Druholigista čize povinnosť postúpiť

scr

Sestava ujde ale kumbula mi tam nesedi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dvě věci bych si přál a to ať střed zálohy zahraje tak ať Bryana už nikdy neuvidíme 😁 a ta druhá je k naší sestavě vyndal bych Pelého a dal tam Spinu a díky tomu Elshu blíže k útoku 😉 Snad jen ať aspoň trochu útočí a nebude to nuda

Je to lepší než proti AC, ale je to Janov (2.liga) chuť je i to tempo větší jen mi přijde že ta trojice ve předu je úplne mimo pozice třeba i při napadání.Zaniolo dolů tam může jít někdo jiný už toho bylo dost a lávka by mu taky prospěla.Bove a Matic se mi líbí jen ta finální fáze je špatná ale postup by snad měl být

scr

Tammy pokud to nedostane na nohu nebo hlavu přímo, tak neudela nic navic to podle mě utocnik nemůže udělat i za cenu , ze to ano nechytne a o dva centaky mine…ale takhle to vypouštět to mi přijde jako hroznej fail a namachrovanost

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moc se mi libi Bove s Maticem a prekvapive i Kumbulla. Skoda tech jeho hlavicek z rohu. Snad tam Dybala neco foukne. Zaniolo znovu des a hruza. Rad bych videl Solbakkena a treba Volpata. K nicemu je nepoustime. Jen ta produktivita….

Daje!

Jo a jeste mi prijde, ze ten sudi az necekane pousti hru. Ne ze bych si stezoval, je to fajn, jen v Italii nezvyk.

Radja dal příspěvek

Přílohy

• Screenshot_2023-01-12-22-37-34-442_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2023-01-12-22-37-34-442_com.instagram.android.jpg
    416.9 KB · Zobrazeno: 8
Zna někdo důvod proč Zaniolo a Abraham budou hrát 90 minut vždyť jsou tristní,Dybala je jinde a když bude zdravý tak nám může zachránit sezónu každopádně v útoku by měli dostat šanci i jiní Eldor by měl o 10 gólů více než Abraham za tu jeho minutaz.Skvely je Matic a hned za ním byl Bove 💪💪💪 hrát chceme dívat se na to dá jen ta produktivita