Je fajn, že sa utrpel postup.
Luki podržal, akurát teda nohami nevie ani chodiť, natož kopať, takže by sa nemusel hrať na Neuera.
Cashley dostal kopačku do tlamy, čož ma samozrejme, akožto jeho verného fanúšika, nesmierne potešilo a ideálne by bolo, keby to bola štýlová bodka za jeho fantastickou Rímskou štáciou.
Stopéri sú totálne komédia. Neurobili dobre nič.
Maicon si tam tak chodil, fakoval fanúšikov a tak. Už len cigárko v kútiku a pivko v ruke mu chýbalo. Je po MS, tak to má, ako správny brazílčan, v piči. Chápem ho.
Radja sa snažil obehať všetko, takže chudák miestami nebol nikde.
Danimu sa tu nadáva a ja furt nechápem prečo. Nebyť jeho, tak sme cez tých dvoch žebrákov za ním dostali štyrku. Čo sa od neho vlastne očakáva? Že bude ako Pirlo?
Pjanič je ready pre Barcelonu. Nazdar.
Totti sa v kuse pohyboval v tom istom priestore ako Pjanič. Každopádne to ale odmakal a skúšal to zo všetkých strán, narozdial od Pjaniča.
Iturbe bol dnes najlepší na ihrisku. Dúfam, že už konečne prestane dostávať sódu. Dnes si s nimi robil, hlavne v prvom, čo chcel. Škoda, že mu tam nespadol druhý gól v nastavení.
Destro zas predviedol pár neskutočných vecí. Námatkou odkop z málého vápna (škoda, že súperovho). Strelu zo 45 metrov, ktorá skončila na Sardínii a tak. Proste to svoje. Som rád, že ho máme.
Holebas rastie zápas od zápasu.
Ljajkovi moc nešlo, ale makal jak čert.
Paredés by mal hrať viac. Rozhodne sa toho nebojí. Nerozumiem, čo je to za skurvený talíánsky zvyk, ignorovať mládež.
Garcia očividne nebol spokojný. Asi hodinu od postrannej čiary vrieskal na Destra.
Súper úbohý.
Návšteva na štadióne taktiež.
Fuj.