Osmifinále, Roma-Empoli

Zrovna DDRko hral dnes slušne

na Destra potom regulérne pískali pri každej dojebanej akcii, čiže tak 79 krát za zápas

Osobne co som sledoval posledne zapasy, tak je DDR uplne v pohode. Je ale tazke hrat casto mimo pozicie, tj na stoperovi.

Je fajn, že sa utrpel postup.

Luki podržal, akurát teda nohami nevie ani chodiť, natož kopať, takže by sa nemusel hrať na Neuera.
Cashley dostal kopačku do tlamy, čož ma samozrejme, akožto jeho verného fanúšika, nesmierne potešilo a ideálne by bolo, keby to bola štýlová bodka za jeho fantastickou Rímskou štáciou.
Stopéri sú totálne komédia. Neurobili dobre nič.
Maicon si tam tak chodil, fakoval fanúšikov a tak. Už len cigárko v kútiku a pivko v ruke mu chýbalo. Je po MS, tak to má, ako správny brazílčan, v piči. Chápem ho.
Radja sa snažil obehať všetko, takže chudák miestami nebol nikde.
Danimu sa tu nadáva a ja furt nechápem prečo. Nebyť jeho, tak sme cez tých dvoch žebrákov za ním dostali štyrku. Čo sa od neho vlastne očakáva? Že bude ako Pirlo?
Pjanič je ready pre Barcelonu. Nazdar.
Totti sa v kuse pohyboval v tom istom priestore ako Pjanič. Každopádne to ale odmakal a skúšal to zo všetkých strán, narozdial od Pjaniča.
Iturbe bol dnes najlepší na ihrisku. Dúfam, že už konečne prestane dostávať sódu. Dnes si s nimi robil, hlavne v prvom, čo chcel. Škoda, že mu tam nespadol druhý gól v nastavení.
Destro zas predviedol pár neskutočných vecí. Námatkou odkop z málého vápna (škoda, že súperovho). Strelu zo 45 metrov, ktorá skončila na Sardínii a tak. Proste to svoje. Som rád, že ho máme.

Holebas rastie zápas od zápasu.
Ljajkovi moc nešlo, ale makal jak čert.
Paredés by mal hrať viac. Rozhodne sa toho nebojí. Nerozumiem, čo je to za skurvený talíánsky zvyk, ignorovať mládež.

Garcia očividne nebol spokojný. Asi hodinu od postrannej čiary vrieskal na Destra.

Súper úbohý.

Návšteva na štadióne taktiež.

Fuj.

Garcia nebyl spokojenej, jebal je víc než obvykle a tiskovka(y) už zase klasická.. To ty hráči nemaj žádnou sebereflexi, že od jedinýho Holebase se dozvim, že jsme hráli hrozně?
S tím Danim to je jak řikáš, on má letos o hodně víc práce, než když to loni hrál Mehdi s Castanem, takže se do toho posledního bloku musí stahovat prakticky pořád. Pak by logicky potřeboval, aby především Pjanič zvládl líp rozehrát, ale ten dal včera tak 200 přihrávek na metr a tim skončil.
Hráli jsme tři různý systémy - moc mě zajímá, co se splácá na Fiorentinu, protože Pjanič je jasnej adept na lavičku, takže by třeba 4312 nebyla špatná varianta - pokud bychom měli kohokoliv místo Destra...

od domaceho zapasu proti CSKA presli 4 mesiace.
tam sme za 20 minut rozobrali muzstvo, ktore neskor ziskalo v dvoch zapasoch 4 body od anglickeho majstra a najbohatsieho klubu na svete.

rozdiel medzi tamtym Rimom a vcerajsim je neuveritelny.
sme kusok od hlbokej krizy a potrebujeme od niekoho nejaky impulz.
mal by to byt asi Pallotta, ktory si tusim drzi od kazdodenneho diania trochu odstup.

gervinho vcera na APN cervena :lol: Rimanom ide na kazdom fronte ...vcera som zapas nevidel,co tu citam hrali sme klasicke hovno ,ten kader vyzeral slusne pred sezonou ,hraci bez formy a sme v riti .....keby sa teraz vrati casseti,perrota,taddei,baptista by sme zahrali lepsie ako tuto sracku co hrame

Romulus napsal:
gervinho vcera na APN cervena :lol: Rimanom ide na kazdom fronte ...vcera som zapas nevidel,co tu citam hrali sme klasicke hovno ,ten kader vyzeral slusne pred sezonou ,hraci bez formy a sme v riti .....keby sa teraz vrati casseti,perrota,taddei,baptista by sme zahrali lepsie ako tuto sracku co hrame
Baptista :pipp: :pipp: :pipp:

Malokedy sa mi stane, ze seriozne zaspim pocas zapasu. Vcera sa to podarilo. A to som mal predvcerom predkrm v podobe vysokej skoly uspavania everton-wba a to som dal dokonca s prehladom.

Nedivil bych se, kdyby měl Rudi brzy problémy. Hrajem fakt špatně v poslední době - krom druhého poločasu s Laziem, kterej byl vynikající. Můžem se tu jen dohadovat, kde je chyba. Časté změny v sestavě, žádná obrana (kor bez Manolase), nula alternativ do útoku (Destro není alternativa), africkej pohár... Su rád, že se chytá Iturbe, snad mu to půjde dál ;-)

Sushi napsal:
pětka
https://vine.co/v/OIhOM3qYntB

Podle mě jasná...to byl Paredés? Šel tam jak mazák, ten bek jak kokot.
Tohle jsem neviděl, bolí mě jen číst komentáře, natož si pustit záznam, nebo sestřih...:(
Prostě na nás padla herní krize, s kterou v klidu držíme druhej flek v tabulce, tak zatím žádnej stres, ono se to zvedne. Rudi, Rudi...díky němu jsme tam kde jsme druhej rok za sebou, o nějakých jeho problémech se doufám nedočtem, byl by to podle mě nesmysl.