Osmifinále, Roma-Empoli

Příspěvků
1,311
To si řekneš facka se Sassuolem, facka s Milánem, facka s Udine, facka s Laziem, facka s Palermem a nakonec si to musíš vyžírat doma s Empoli.
 
Příspěvků
2,822
Kdyby to byl jeden dva hráči, nebo dejme tomu klidně čtyři, ale to je celej tým, ty vole
 
Příspěvků
9,059
ten Paredes tam na kocni spravil Bastosovinu, každopádne to bránenie stopérov bolo úplne smiešne, Yanga hral sprvu offside, potom ho v polke prihrávky napadlo, že by mohol za ním bežať, Astori, ten ani nevedel kde je ....
 
Příspěvků
14,022
bát se o vítězství do 121. minuty proti soupeři, kterej nemůže už ani chodit, je.... (dosaď si sám)

dobrou noc

:roma:
 
Příspěvků
5,142
Sme postupili... :mrgreen:

Otras. Sledoval som od 60. minuty a kto trochu vynikal bol Paredes (az na ten vyvoz lopty raz) a Iturbe.
 
Příspěvků
1,311
Jsem rád, že je Olimpico vypískalo, za tuhle výhru se stydim. Na stoperu Pat a Mat, Maicon ani neměl kdy nabrat kondici, směšnej střed, Dani stoper, Pjaniče to nebaví, Radja hrál levou zálohu... Paredes to oživil, líbil se mi, stejně jako Iturbe, kterej ještě dobrej bude, měl tam skvělý momenty. Destra už snad nikdy v našem dresu neuvidim, to koště nemělo třeba za posledních 75 minut balon, ani k němu neudělalo krok. Jestli chce Rudi takhle pokračovat, tak novej stadion určitě otvírat nebude, dva nejhorší zápasy pod jeho vedením po sobě.
 
Příspěvků
6,410
Astori žere nějaký houby, to nění možný. Lukaško zachránil, pro mě větší jistota než Morgan. Iturbe jediný vyčníval, Dani šel hrozně dolů za poslední dobu :( víc než všichni ostatní. Za to José se uklidnil, začal si věřit. Snad ten pobyt na hřišti prospěje i Iturbemu do budoucna.

tohle už nechci nikdy zažít
 
Top