Osmifinále, Roma-Empoli

Příspěvků
539
Destro je nepredajný... *omg* len si robte z neho srandu, za chvíľu dá taký gól, že nebudete veriť vlastným očiam :skod:
 
Příspěvků
2,823
Sushi napsal:
všimli jste si jak jen minimální náznak presinku od těhle malomocnejch ničí naši rozehrávku?

už několikátej zápas
přitom by stačilo, aby se záložní řada trochu začala hejbat
 
Příspěvků
1,311
Ta rozehra je všechno se všim - ani jeden ze stoperů na trávníku rozehrát neumí, záloha je už trapně čitelná, beci v tomhle moc nepomůžou a i když na papíře máš napsanýho útočníka, na kterýho by to šlo kopnout, ve skutečnosti je tam uplně k hovnu.
 
Příspěvků
193
Empoli výborně brání. Skvěle vybíhají ihned proti balonu a když už je prostor, tak to rychle odhadnou a vykryjou. A stačí jim málo. 1-1. Hmmm.
Pravda ale je, že je to hooodně tím, jak jsme pomalí a nekativní v pohybu.
 
Příspěvků
43
Koukám od cca 50. minuty a je to stále stejná písnička. Ani nedokážu říct cokoliv k jednotlivcům, tohle je v systému toho týmu(Rudiho systému). Takhle profesorsky totiž nehraje snad nikdo v celý Evropě:-(
Tam tam je přímočarost z loňska, kdy jsme si kombinací na krátko pomáhali výrazně méně..
 
Příspěvků
1,311
Líný dementi, tak si zas hodíme tiskovku o výhře v Coppě ne? Rudi už mě fakt začíná srát, protože tohle jde na jeho hlavu, vyčpělý hráči, každej zápas tři různý systémy... Nejhorší výkon od Zemana, nebaví to tam nikoho kromě Iturbeho, kterej ale neví, kde má hrát, nečekaně. Takhle nasranej jsem dlouho nebyl.
Destra nechat na střídačce, to radši ať hrajem v deseti.
 
Příspěvků
6,410
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
danko10 napsal:
Totti si zavadzá s Pjanićom

Přesně tak. Když už tam chtěl mít Frančeho i Destra, mělo se hrát 4-2-3-1, s Ljajicem/Florenzim místo Pjaniće a Tottim mezi nima za Destrem.
to říkám už jakou dobu. Akorát místo Destra to chce nějakýho fotbalistu
 
Top