Pořád jsme v poločase
A zrovna mi přišlo že Pelé nehrál špatně dneskaPevná defenziva oni toho neměli hodně přišlo mi že Rakusaci byli lepší než Španěli.Odveta u nich bude horší ale o 2 góly tam jet je super.Pelegrinimu jsem nepřál rozjebanou hlavu ale když pár zápasů nebude tak jen dobře pro tým, střídání v 60 minutě v pořádku tak by to mělo býtatmosféra skvělá
No to netvrdím dneska asi nejde nikoho zmrdatA zrovna mi přišlo že Pelé nehrál špatně dneska![]()
Protoze se zranil.Nechápu proč střídal v půlce Llorenteho
Blby je, ze se po tomhle utkani dost zuzily moznosti uz tak neproduktivniho utoku. Pelle mimo, Solbakken taky jeste zranenej, k tomu Belotti asi nebude… Tak snad se zas urve Stephan a konecne se prosadi Tammy.No to netvrdím dneska asi nejde nikoho zmrdatdo obrany si to uhráli všichni v pohodě,bylo to myšleno tak že si odpočine jestli má nějaké ještě svalové zranění plus dnešní siti asi
krev tam byla je otázka co přesně ma rozjebane tak si je doleci a může se vrátit na hřiště třeba za dva týdny v plné palbě.Budu rád když místo něho bude hrát Elsha, Solbakken třeba a z levého kraje Spina
![]()
Nějak nechápu...? Jako že ta jeho asistence je nejvíc a má mluvit o něm?![]()
100 tis. zhlédnutí · 6,7 tis. reakcí | Tammy: “You better say my name!” | “You better say my name!” 🤣 We all appreciated your assist, Tammy! 👏 | By AS Roma | Facebook
“You better say my name!” 🤣 We all appreciated your assist, Tammy! 👏www.facebook.com
tammy je fakt idol
tak nějak, samozřejmě v haha móduNějak nechápu...? Jako že ta jeho asistence je nejvíc a má mluvit o něm?![]()