Osmifinále EL : ROMA - Real Sociedad

Pevná defenziva oni toho neměli hodně přišlo mi že Rakusaci byli lepší než Španěli.Odveta u nich bude horší ale o 2 góly tam jet je super.Pelegrinimu jsem nepřál rozjebanou hlavu ale když pár zápasů nebude tak jen dobře pro tým, střídání v 60 minutě v pořádku tak by to mělo být 💪 atmosféra skvělá
A zrovna mi přišlo že Pelé nehrál špatně dneska :D

A zrovna mi přišlo že Pelé nehrál špatně dneska :D
No to netvrdím dneska asi nejde nikoho zmrdat 😁do obrany si to uhráli všichni v pohodě,bylo to myšleno tak že si odpočine jestli má nějaké ještě svalové zranění plus dnešní siti asi 🤨 krev tam byla je otázka co přesně ma rozjebane tak si je doleci a může se vrátit na hřiště třeba za dva týdny v plné palbě.Budu rád když místo něho bude hrát Elsha, Solbakken třeba a z levého kraje Spina 😉

scr

Zapas jsem nevidel, ale supr vysledek do odvety. Hlavně se z toho neposrat a u nich jednoho fila dat ať je klid

Sent from my iPhone using Tapatalk

No to netvrdím dneska asi nejde nikoho zmrdat 😁do obrany si to uhráli všichni v pohodě,bylo to myšleno tak že si odpočine jestli má nějaké ještě svalové zranění plus dnešní siti asi 🤨 krev tam byla je otázka co přesně ma rozjebane tak si je doleci a může se vrátit na hřiště třeba za dva týdny v plné palbě.Budu rád když místo něho bude hrát Elsha, Solbakken třeba a z levého kraje Spina 😉
Blby je, ze se po tomhle utkani dost zuzily moznosti uz tak neproduktivniho utoku. Pelle mimo, Solbakken taky jeste zranenej, k tomu Belotti asi nebude… Tak snad se zas urve Stephan a konecne se prosadi Tammy.