Oprasme jeden pekny stary zvyk :)

Kvůli mně to neposouvejte, když už jste se na něčem dohodli :wink: A když je volnej kvartýr do 4.8. Napište tu pak co nejdřív přesný datum a já zkusím udělat, co bude třeba, abych se v ten den do Prahy podíval :Ok:

taky to není za moc málo času, takže je čas to domluvit... takže zatím nás je furt málo, tak se hlašte :mrgreen:

richie: ok, pokusme se to tedy domluvit na pevno co nejdřív (neboli ještě by se tu mělo stavit tak 5 lidí a dát vědět...)

jedu pinkat tenis, seeya :mrgreen:

Sushi napsal:
jedu pinkat tenis, seeya :mrgreen:

dobre pan podnikatel, ja budem za vas vybavovat pripadnu korespondenciu :mrgreen:

inak navrhujem teda vikend na konci jula/cervence 30. a 31.

co vy na to?

Tony napsal:
Watching topic , in progress.

Tak newatchuj a rozmýšľaj, či ideš a či chceš prespať u nás, alebo ísť na priamo až do Práglu (odporúčam možnosť č.1) a napíš.

Gon138 napsal:
Se mnou počítejte, ja budu furt v praci, takze mi je skoro jedno nakdy se domluvite.

Bude griované mäsko!!! *slint* :mrgreen:

Smurfík tu dnes bol a nepovedal nič. Sushi, povedz slovákom, že nie som žiadny deviant, bo sa ma možno boja. :mrgreen:

danko10 napsal:
Tony napsal:
Watching topic , in progress.

Tak newatchuj a rozmýšľaj, či ideš a či chceš prespať u nás, alebo ísť na priamo až do Práglu (odporúčam možnosť č.1) a napíš.

Gon138 napsal:
Se mnou počítejte, ja budu furt v praci, takze mi je skoro jedno nakdy se domluvite.

Bude griované mäsko!!! *slint* :mrgreen:

Smurfík tu dnes bol a nepovedal nič. Sushi, povedz slovákom, že nie som žiadny deviant, bo sa ma možno boja. :mrgreen:

Nejde o to, ide o to, ci chcem prezivat dlhu a drahu cestu, pretoze som nechal prachy na jednej akcii, ale o peniazoch to nieje, i ked zase milionar niesom. tazko povedat, nieje to take jednoduche... :zed: :zed: :zed: :zed:

Jasné, chápem. Šak si to premysli a uvidíš. Inak hovorím, neni problém prespať u nás aby si nevalil zo Šariša 10 hodín v kuse. Je to presne v polovici cesty.

Vole medzi metlošov do poga vlezeš a trochen dlhšiu cestu vlako/busom nedáš? :mrgreen: Študent si? Ak áno, vlakový lístok z Košíc ku nám (Nové Mesto nad Váhom) je za 7 evri.

Ticket od nás do Prahy zistím. Už je to nejaký ten piatok, čo som ho kupoval.

tak moc nerozmejšlejte, překonejte lenost a úchyla danka (bacha na něj) a hurá do prahy

jinak tam jde o to, že naši jedou někam a někam jinam a mezitím jsou doma. neboli zmizej někdy toho 26. nebo kdy a přijedou myslim toho 31. odjedou zase 1.8.
nebo možná přijedou 30.7. a odjedou 31.7.
nepamatuju si to no :mrgreen: ale furt si myslim že ty intervaly co zbývaj jsou docela ok, nebo ne?
jestli ne tak já zjistim jak je to s tím přelomem přesně, přeci jen nechci aby se tu s takovou bandou naši setkali :mrgreen: poraďte no..

jinak welcome on board gon138 :sala:

tyjo, ta už je nějaká velká, jsem si ji pamatoval jako malou holku (teď mluvim jak nějakej fotr) :mrgreen: