Sushi napsal:Pique napsal:Sushi napsal:taky si občas něco projdu a jsem naměkko jak vajíčka...
![]()
proč ne, někdy v srpnu třeba, nebo na konci července... co vy na to?
danko jestli to myslíš vážně, založ novej topik a uvidíme, kdo se chytne![]()
Konec července, začátek srpna mám volno 8)
já taky, a na začátku srpna naši jedou někam pryč a já se budu starat o barák a zvěřinec, neboli nikdo tu nebude, takže bychom mohli udělat pořádnou grilovačku
uvidime jestli se teda danko hecne a začne organizovatje to na tobě, máš odpovědnost!
![]()
Takže...
Sushi a Pique sú jasní. Sushi riskne dokonca vlastný barák

Vyššie popísaný termín mi vyhovuje, ale keby mal niekto iný návrh, sem s ním.
Sushi, žije ešte tvoj brat? Ak áno, tak ho pozvi, keď už sem nechodí a že ho pozdravujem.
Klíďa, je železná istota. See ya there, Klidis.
Ostatní česi a moraváci (Richie, Pigi, 90210 a ja už vlastne neviem, kto sem ešte aspoň občas zavíta), vám do toho kafrať nebudem. Tí čo máte záujem, určite prídete. Viete kde je Praha, či?
Slováci - viem, že Smurfík a Chivu ste východňári a Carlo to má tiež pekný kúsok. Ja som z úplne najzápadnejšieho západu republiky a je od nás priamy spoj do Prahy, preto som ochotný zaistiť vám nocľah (tam aj späť) stým, že by to u nás bola taká prestupná stanica, aby vás tá cesta nezabila. Spali by ste buď u mňa, alebo (keby nás bolo náhodou viac než ja a môj pes), neni problém vybaviť chatu a zorganizovať takú malú "predkalbu." Budete mať pelech, dostanete nažrať, napiť, šecko. Ponuka platí aj pre ostatných prípadných slovákov (a ináč jako kľudne aj moravákov a čechov, keby niekto podliehal nutkaniu na otočku prísť opekať na sedlač

Pozvaní sú VŠETCI, ktorí to tu majú radi (aj keď je divné pozývať dve republiky k Sushimu do obývačky

Tak dajte termíny, kedy sa vám to hodí najviac a nejako to vyladíme, potom budeme riešiť program a menu.
A hlavne neserte s výhovorkami typu "mama ma nepustí" :!: :!: :!:
TAK POME DAREBÁCI, UKÁŽTE CHARAKTER!!!