Oprasme jeden pekny stary zvyk :)

Sushi napsal:
Pique napsal:
Sushi napsal:
:mrgreen: taky si občas něco projdu a jsem naměkko jak vajíčka... :lol:

proč ne, někdy v srpnu třeba, nebo na konci července... co vy na to?

danko jestli to myslíš vážně, založ novej topik a uvidíme, kdo se chytne ;)

Konec července, začátek srpna mám volno 8)

já taky, a na začátku srpna naši jedou někam pryč a já se budu starat o barák a zvěřinec, neboli nikdo tu nebude, takže bychom mohli udělat pořádnou grilovačku

uvidime jestli se teda danko hecne a začne organizovat :mrgreen: je to na tobě, máš odpovědnost! :mrgreen:

Takže...

Sushi a Pique sú jasní. Sushi riskne dokonca vlastný barák :obo:

Vyššie popísaný termín mi vyhovuje, ale keby mal niekto iný návrh, sem s ním.

Sushi, žije ešte tvoj brat? Ak áno, tak ho pozvi, keď už sem nechodí a že ho pozdravujem.

Klíďa, je železná istota. See ya there, Klidis.

Ostatní česi a moraváci (Richie, Pigi, 90210 a ja už vlastne neviem, kto sem ešte aspoň občas zavíta), vám do toho kafrať nebudem. Tí čo máte záujem, určite prídete. Viete kde je Praha, či?

Slováci - viem, že Smurfík a Chivu ste východňári a Carlo to má tiež pekný kúsok. Ja som z úplne najzápadnejšieho západu republiky a je od nás priamy spoj do Prahy, preto som ochotný zaistiť vám nocľah (tam aj späť) stým, že by to u nás bola taká prestupná stanica, aby vás tá cesta nezabila. Spali by ste buď u mňa, alebo (keby nás bolo náhodou viac než ja a môj pes), neni problém vybaviť chatu a zorganizovať takú malú "predkalbu." Budete mať pelech, dostanete nažrať, napiť, šecko. Ponuka platí aj pre ostatných prípadných slovákov (a ináč jako kľudne aj moravákov a čechov, keby niekto podliehal nutkaniu na otočku prísť opekať na sedlač :mrgreen: )

Pozvaní sú VŠETCI, ktorí to tu majú radi (aj keď je divné pozývať dve republiky k Sushimu do obývačky :mrgreen: ).

Tak dajte termíny, kedy sa vám to hodí najviac a nejako to vyladíme, potom budeme riešiť program a menu.

A hlavne neserte s výhovorkami typu "mama ma nepustí" :!: :!: :!:

TAK POME DAREBÁCI, UKÁŽTE CHARAKTER!!!

By som v Galante dobrovolne nikdy neprespal :p .... len tak pomimo , zavolám rimskehovlka ? :D :D:p :)

premňa zamňa zavolaj aj šmajdovu mamku, len sa potom skús aj normálne vyjadriť, že či by si išiel, alebo tak...

ja to tu nechcem hneď po otvorení zasrať nejakou <!>čovinou. :wink:

srpen je august ? červenec júl ? ak jo to by mi vyhovovalo , teda všetko cez prázdniny , cez školu už nie(silno zarézavam a tak :p) .... ale u mna skôr nie - rodiačia(je mi stale 17) a u pár z vás(cháp 3/4) mám ešte rezervovanú pecku medzi oči , ale keby niečo ozvem sa , mám tvoj fuckbook ....

ani se sestrou by tě nepustili?

jestli si dobře vzpomínám, tak si s ní Sushi toužil dát, ehm, ananasovou pizzu, která mimochodem Římu vyhrála derby

áno, júl - august.

čo bolo, to bolo, terazky som majorom.

ségru zober, to je fakt :mrgreen:

neee, vážne. šak nemusíš povedať úplne presne kam ideš a budeš pravidelne volať mamine a tak.

danko10 napsal:
čo bolo, to bolo, terazky som majorom.

haha, zrovna dneska to dávali na joj :mrgreen:

jinak pokud jste normální lidi, tak není problém tu přespat (všechny vás furt neznám, i když většinu jo), dejme tomu je tu gauč, druhej gauč, tam by mohli i dva lidi, ke mně do postele může carlova sestra, ložnici našich bch nechal v klidu, ségřinu taky, ale k bráchovi by se taky jeden-dva-tři lidi dali dát... případně můžem postavit na zahradě stan :mrgreen:

jinak brácha žije, je teď v austrálii a pravda, moc sem nechodí. ale určitě by byl pro (pokud nebude někde pryč, ale myslím, že ne). a pokud tu budou, jistě se stavěj i max se štůsou (když jde o jídlo, jsou vždycky první! :mrgreen: ). možná sáma či vosa, ale to záleží na víc věcech...

klida klidne muze pozvat kluky z modřan, trofej nám vykopali i oni ;) a vem pohár a diplom případně, musíme se pochlubit, kluci si budou chtít šáhnout a tak.. :lol: :lol:

no, viděl bych to - dle počasí - na nějaký těstoviny třeba (ale dělat je pro hodně lidí může být dost voser, chtělo by to vyjádření maxe) a pak prostě maso na grilu, případně ryby pokud má někdo rád (já třeba moc ne) a na závěr nějaký tiramisu třeba zas :mrgreen: prolitý vínem pivem... a pokud by se nechtělo, mohlo by se klidně zůstat jen tady, nebo klidně jít někam do centra, nevim...

počítejte s tim, že pokud se to teda zorganizuje, tak já jsem přátelskej člověk, chápu kalení a tak, ale pokud tu někdo něco zničí, tak ho obleču do pyžama lazia a pověsim ho za koule do giallorossy, až přijede nějaká banda z itálie... pokud by to chtěl nějakej idiot třeba něco ukrást, tak by pak rovnou vyfasoval dres lazia a lístek do curva sud na derby. nebo nevim co bych dělal, ale spoléhám, že nejsme idioti :mrgreen:

takže zatím to máme + -

danko
sushi
klida
pique
susisr ?
gon (štůsa) ?
max ?

správně?

jinak začátkem srpna myslím tak během prvních 3-4 dnů

I am in...jsme pryc nejk 25-28/cervenec, jinak jsem v praze

let"s go party hard

cheers mates

SUSIsr napsal:
I am in...jsme pryc nejk 25-28/cervenec, jinak jsem v praze

let"s go party hard

cheers mates

:Flag: :Flag: :Flag:

danko
sushi
klida
pique
susisr
gon (štůsa) ?
max ?

anyone else?

Sushi napsal:
no, viděl bych to - dle počasí - na nějaký těstoviny třeba (ale dělat je pro hodně lidí může být dost voser, chtělo by to vyjádření maxe) a pak prostě maso na grilu, případně ryby pokud má někdo rád (já třeba moc ne) a na závěr nějaký tiramisu třeba zas :mrgreen: prolitý vínem pivem... a pokud by se nechtělo, mohlo by se klidně zůstat jen tady, nebo klidně jít někam do centra, nevim...

počítejte s tim, že pokud se to teda zorganizuje, tak já jsem přátelskej člověk, chápu kalení a tak, ale pokud tu někdo něco zničí, tak ho obleču do pyžama lazia a pověsim ho za koule do giallorossy, až přijede nějaká banda z itálie... pokud by to chtěl nějakej idiot třeba něco ukrást, tak by pak rovnou vyfasoval dres lazia a lístek do curva sud na derby. nebo nevim co bych dělal, ale spoléhám, že nejsme idioti :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Někdy kolem 10.-15. srpna letím s drahou polovičkou do ŘÍMA, a nejspíš z Prahy - nebylo by nad to se před odletem drobet příjemně naladit se správnýma Římanama, přítelkyně má v Praze taky kamošky, takže by to bylo super. anebo pak poté, co se vrátíme z Říma, abych vám mohl povyprávět. musím se ještě juknout na rozpis zápasů doma, když už tam budu, nemůžu si na nás přece nezajít a dokonce i drahá říkala, že by na Olimpico zašla, když jsem jí pustil video z Curvy Sud - byla tím uchvácená... :hahaha:

neboli seš IN? :mrgreen:

jinak závidim vejlet do Říma, já se to snažim nějak vymyslet ale zavání mi to... achjo.

po tvým návratu asi těžko, termíny se pohybujou mezi 26.7. a 4.8. (kromě neděle uprostřed), s tim už se nehne :pch: :mrgreen:

IN, ale koukám, pozdě...

Uvidím, kdy mi skončí brigáda a jak to naplánuju, ale bohužel jsem dal příslib, že do 7.8. jsem volnej a pak od 8.8. do 19.9., kdy začíná semestr, jsem si chtěl porůznu cestovat, hory, Řím, Vltava, prostě se bavit... uvidíme.

klida napsal:
v tom tejdnu to, Sushi, musí bejt proto, že máš ten volnej barák, jo?

tak jako přišlo mi to jako dobrej termín, protože jinak furt mám nějaký návštěvy nebo jsem pryč nebo chci bejt pryč :mrgreen: a ještě musim bejt doma a mám teda volnej dům, tak mi to přijde jako optimální kombinace. nebo.. ne?