Oprasme jeden pekny stary zvyk :)

14:30

Ale to je ofiko čas, tak rátam minimálne s polhodinovým delayom. Tí Banskobystrickí jánošíci, čo prevádzkujú tú linku sú totiž mierne prijebaní (súdiac z mojich predošlých skúseností).

Sushi,na florenci vlezem na céčko, vystúpim na kobylách a pôjdem doľava, doľava a ešte raz doľava.

Oukej?

danko10 napsal:
14:30

Ale to je ofiko čas, tak rátam minimálne s polhodinovým delayom. Tí Banskobystrickí jánošíci, čo prevádzkujú tú linku sú totiž mierne prijebaní (súdiac z mojich predošlých skúseností).

Sushi,na florenci vlezem na céčko, vystúpim na kobylách a pôjdem doľava, doľava a ešte raz doľava.

Oukej?

:mrgreen:

ja ja!

danko, nechceš se mnou nějak nabrat Piquého?

(i když jsem se s nim teda nijak nedomluvil, tak počítám s tim, že ho vezu do Kobylis, až přijede)

klida napsal:
danko, nechceš se mnou nějak nabrat Piquého?

(i když jsem se s nim teda nijak nedomluvil, tak počítám s tim, že ho vezu do Kobylis, až přijede)

pique možná nepřijede... on asi pak sám napíše, kdyby...

Sushimu jsem psal zprávu, nechci to řešit tady. Číslo na mobil tady Sushi psal, tak pokud se něco změní, ozvu se ráno, nebo rovnou na mobil

úplně v klidu

pokud dorazíš a budeš mít zájem, abych tě někde vyzved, tak mi napiš smsku třeba do 15:00

hele, já jdu....

danko už je od včerejšího večera asi na cestě

takže seeya za pár hodin

Taaaaaaaaaak a je po všem!

teda po všem ne, já ještě musim dopít asi dvě piva co zbyly...

kdo neviděl neuvěří, kdo nebyl musí litovat nebo jak to klida psal :mrgreen:

uvidíme jestli se brácha hecne a hodí to video do kompu, tohle je legendární.. :lol:

8) 8) 8)

já myslim, že to bylo docela vydařený.... až na to vyrušování teda :D, to by si Šárka, která se jmenuje Dana, neměla dovolovat

klida napsal:
8) 8) 8)

já myslim, že to bylo docela vydařený.... až na to vyrušování teda :D, to by si Šárka, která se jmenuje Dana, neměla dovolovat
:lol: :lol: :lol: