Proc ne?Takhle jsme si to zas nezasloužili
Achjo
Taky ten Massara vypada kazdy zapas o 10 let starsi a sedacka se mu zaryva niz a nizTaké mam nervy , vyjebal by som pol mužstva na cele s vazom a tým liliputom zaragozom čo sa tam prišiel poprechádzať. Bologna si nás tam vodí ako žiakov . Môžem to jebat . Extrém jak sme slabučki . Vyhovárať sa na zranenia ? Kto vyberal hráčov pred sezónou ? Zoberú tam odpad . Dobrú
Vidím to stejne, zrovna dneska jsem to psal to druhýho vlákna. Tohle co je teď bude stát za vylizprdel vždycky. Každoročně (od 2001) mame zbytečné vysoké očekávání.Ach jo máme Kurva těžký život! Velký rozdíl já oni přidrželi balón v útoku no jako já bych se už vysral na ligu a začal dávat mladší borce ať se připraví na další sezónu myslím tím stopery třeba jak Itala tak Poláka
Massara je kreten od začiatku som to písal ale to nie je ten na koho treba nadávať. Ryba smrdí od hlavy. Ako to je možné že im nenapadlo nič lepšie než vrátiť naspäť tohto chumaja. Čakal som že ta rozhodovanie vo vedeni bude s Ranierim kvalitnejšie. Samozrejme pri týchto americkych majiteľoch nikdy nevieš kto tam čo vlastne rozhodujeTaky ten Massara vypada kazdy zapas o 10 let starsi a sedacka se mu zaryva niz a niz
Vratit se na 3:3 a pak dostat kratce pred koncem 120 minut gol po brejku, kterej by nebyl, kdyby rozhodci nepiskl faul, jakych nepisknul za zápas x...Proc ne?
souhlasTo jak hrajeme si to nezaslouzi….stesti a fans nas dotahli do toho overtimu(jo a jeste vystreleny Pelle),ale dal nemame co delat
Mam to stejne. Do konce sezony asi uz nekoukam.Hoši, já su úplně hotovej. Myslím, že si dám minimálně pár živých zápasů oraz, možná i do konce sezóny. Zvažuju to už hezkých pár týdnů a tohle je, hádám, poslední kapka. Už na to nemám nervy. Přijdu si o tom přečíst sem a nenaseru se tolik. Boha jeho.
Ndicka byl včera fakt špatnej. Rozevlátej, často pozičně mimo, velmi snadno odstavitelnej od míče.Ndicka dva kixy.. celkově obrana strašná . Rozhodčí foukal pro bolognu. Smolnej to zápas. Ten faul na konci kdyby neudelal hoolywood a spadl normálně , tak nam tu pencli foukne.. škoda tohle jme meli vyhrat
Přesně to jsem si říkal! Pokud ho nějak větší klub chtěl, a viděl včerejšek, kdy jde o všechno, tak už nebude.Ndicka byl včera fakt špatnej. Rozevlátej, často pozičně mimo, velmi snadno odstavitelnej od míče.