odveta ROMA - Bologna

Já mám za týden kardioverzi v Třinci silně uvažuju že se dívat nebudu, ale když ten Řím je jak droga niči ti život, ale přesto mi to nedá
grande pasta
dávej na sebe pozor, tohle ti za to snad ani nestojí :D
daje

Namiesto hermosa ghilardi, namiesto pellegriniho kľudne nejaký upratovač a verím že to malen rozhodne. Hráme o čiastočne predĺženie záchrany sezóny ( obavám sa, že v ďalšom kole pôjdeme pa pa )

Já doufám, že bude Koné - a Pisilli bude víc vepředu, ideálně místo Pellegriniho.
Duo Soulé - Dybala chybí strašidelně.
Přesto to dnes samozřejmě musíme urvat.

dybala už letos třeba vůbec nebude, nedivil bych se
a kdo ví, jestli za nás někdy ještě nastoupí
mohl by to být neslavný konec docela hezkého příběhu, kterému chybí nějaký vrchol, bohužel

soule už je dobu mimo a furt je hráč se suverénně nejvíc přihrávkami a góly
přes všechny kritiky pro nás klíčový hráč už druhým rokem

Soulé bude dobrej, je to opora i přes jeho některý chyby. K němu Venturino do rotace a nalevo nějaká posila. A mohlo by to jít. Koné dnes nebude. Do obrany bych místo Hermosa dal Ghilardiho.

Daje.

Cim dyl Soule nebude,tim vic klesa forma a budeme potom hledat v nem spasitele,ale zrejme se nevrati tak jak koncil

Namiesto hermosa ghilardi, namiesto pellegriniho kľudne nejaký upratovač a verím že to malen rozhodne. Hráme o čiastočne predĺženie záchrany sezóny ( obavám sa, že v ďalšom kole pôjdeme pa pa )
Naprosto s tebou souhlasím ale už mám nějaké přání někde 😁 víme stejně kdo má jisté místo