Tohle je masakr...El Shaarawy si to odkopne ve vápně a sám doběhne na půlce, kde vybojuje faul s tím, že v celým zápase naběhal snad 100 kiláků. Mazec ta vůle, která jde z hráčů cítit.
Tohle je masakr...El Shaarawy si to odkopne ve vápně a sám doběhne na půlce, kde vybojuje faul s tím, že v celým zápase naběhal snad 100 kiláků. Mazec ta vůle, která jde z hráčů cítit.
Ještě smalling je golovej, respektive obecně pod mourinhnem byly góly tehle hráčů, myslím že i Ibanez něco dalZa mě červená jasná, zezadu, bez šance hrát míč a i když ho jen lehce škrtl, tak to červená je.
Jinak ten Mancini?Naposled si vybavuju Benatiu, kterej ze stopera dával hodně góly. Druhej gól Lukaku skvěle, že se neválel. Jak to kope Dybala nechápu, ty střely padjí hrozně rychle dolů, to je prostě famózní kopací technika.
Postup super, teď teda Leverkusen, kterej včera zlomil nějakej rekord neproher, takže by bylo fajn tuhle jejich jízdu típnout.![]()
Jak to je? 5.semifinale za 6 let?
Paradni vykon. Zaslouzenej postupPome sfouknout ten namyslenej Leverkusen
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jak se De Rossi tlemí.
Tohle se nedá zvládnout objektivně, se ctí na obou frontách.Napoli -ROMA
ROMA-Bayer
ROMA-Juve
Bayer-ROMA
Atalanta -ROMA
Šílený...Tohle se nedá zvládnout objektivně, se ctí na obou frontách.
Teď jsem psal to samý o vlákno vedle...Za mě by měla mít přednost liga. Musíme být do pátýho místa. Pro nás je to prostě existenční záležitost.