Odveta osmifinále real x Roma

KDE? San Bernabeu, Madrid
KDY? 20:45 v ÚTERÝ 8.3.

Krom Daniho nám bude chybět Rüdiger, což je obrovská škoda vzhledem k formě, do které se pod Lucianem rozehrál. Individuálně trénoval i Ninja, ale ten k zápasu naštěstí nominován je...

Pojďme se pokusit o zdánlivě "nemožné"!

forza roma
daje
:daje: :daje: :daje:

zápas na bernabeu, pojďme si to užít (nedostat sedmičku) a zahrát si fotbal, třeba se to zakulatí ještě nějak... daje

Rudiger je obrovskou stratou, pretoze Castan ci Zukanovic by mohli mat velke problemy s rychlostnymi typmi, co je naopak Rudigerova prednost.

Real dal doma v tejto sezone v priemere 4 goly na zapas, takze cokolvek pod styri inkasovane goly budem povazovat za uspech, najma ak by sa nam k tomu podarilo strelit nejaky gol.

mam po nasich (aj celkom nedavnych) skusenostiach pocit, ze aj prehra bez debaklu by mohla byt pre nas do dalsieho priebehu sezony povzbudenim.

FORZA LA MAGICA!!! :danko:

Aj zázraky sa deju. Doma chýbalo šťastie možno príde teraz. Nejaká ta červena, penalta všeličo sa môže stať :D

Realně to moc růžově nevidím, protože doma jsou opravdu skvělí. Mínusem pro nás bude samozřejmě Rüdigerova absence, ale plusem větší praxe a sehranost tria P-E-S. Pokud tam teda Špalek z recese nedá Džeka s Tottim.

Každopádně, ten fotbal pod Spallettim mě zase neuvěřitelně baví :hahaha: :grr: :sala:

Tip: 2:1 pro Real.

Bol som hodne optimistický, po strate Antona som však opäť na zemi. Hlavne to teda znamená, že bude hrať Flore na beku. Veril som, že s Rudigerom bude hrať aj Zukanovic miesto Digneho, tým pádom by hral falošného 3. stopéra a na pravo by mohol zahrať Maicon, ktorý by tak dostal úľavu smerom dozadu. Škoda

Ja si každopádne nie som úplne istý, že tá trojka vpredu bude naozaj hrať. Cítim Džeka, ktorý by sa tam IMO v Madride aj hodil. Neočakávam, že ich budeme prehrávať (minimálne nie tak, ako violu) a možno nám tam padne skôr nejaký center....

Doufám, že pomalý Edin Džeko nenastoupí v základu. Snad zůstane zachovaná ta trojka z předchozího zápasu. :pray: :sala: Každopádně buďme realisti. Snad nedostanem vylágoš. Ale zázraky se dějí, né že né. :danko:

Dopiče, Radja nedokončil tréning

EDIT: A možno nás čaká viac prekvapení ako informujú aj médiá, ktoré sledovali trénenig: 1. Castan v základe
2. Džeko detto, čo potvrdil sám Spalletti, že to je pravdepodobné

Média mají jasno. Nastoupíme ve velmi ofenzivní sestavě, kdy Ninju nahradí Džeko a Perotti se stáhne na AM. Jsem rád.

CORRIERE DELLO SPORT (4-2-3-1) – Szczesny; Florenzi, Manolas, Zukanovic, Digne; Pjanic, Keita; Salah, Perotti, El Shaarawy; Dzeko.

LA GAZZETTA DELLO SPORT (4-2-3-1) – Szczesny; Florenzi, Manolas, Zukanovic, Digne; Pjanic, Keita; Salah, Perotti, El Shaarawy; Dzeko.

IL MESSAGGERO (4-2-3-1) – Szczesny; Florenzi, Manolas, Zukanovic, Digne; Pjanic, Keita; Salah, Perotti, El Shaarawy; Dzeko.

IL TEMPO (4-2-3-1) – Szczesny; Florenzi, Manolas, Zukanovic, Digne; Pjanic, Keita; Salah, Perotti, El Shaarawy; Dzeko.

ROMANEWS (4-2-3-1): Szczesny; Florenzi, Manolas, Zukanovic, Digne; Pjanic, Keita; Salah, Perotti, El Shaarawy; Dzeko.

tak to sa budem tesit z kazdej ubehnutej minuty, pocas ktorej nedostaneme gol.
keby im nehrali Varane s Kroosom a my sme mali Rudigera, Radju a Danielleho, tak by som aj veril v senzaciu.

akurat na takyto zapas nam tieto typy hracov musia chybat... *omg*

Ja verím v senzáciu :D v Reale to nie je teraz ideálne, oni musia, my môžeme, škoda, že sme inkasovali až 2 góly, potom by som veril viac...smola na našej strane, že nám chýbajú 3 super hráči do základu, a tiež som si myslel, že nebude hrať ani Bale, ale veď stať sa môže čokoľvek, treba veriť :mrgreen: :Ok:

Pokial chceme pomyslat na postup musime sa pokusit im hned od zaciatku vnutit nasu hru a dufat ze ich to zaskoci zachyti nepripravenych podcenia nas atd. Ja si myslim ze skoda ze prvy zapas nehral De Rossi myslim ze by sme uhrali lepsi vysledok. Snad bude hrat aspon Radja. Zaloha nam musi slapat na 150 percent inak nemame sancu. Real bude chciet vyhrat aj doma to by nam mohlo vyhovovat. Tesim sa snas teraz budeme produktivnejsi my! Preco nie napr. 2:4? forza roma

Budu realista...odehrát pěknej zápas bez většího rozdílu ve skóre a nezranit se... :roma:

pral bych at ty mrdky aspon potrapime a nejlepe vyradime ale vime jak jsou doma silni i tak Forza Roma

potvrzeno

velmi ofenzivní... což bez Rüdigera, Daniho i Ninji asi ani jinak nešlo... no, uvidíme.

forza roma
:daje: :daje: :daje:

IMO je taktika taká, že Perotti bude viac "záložník" a neprekvapilo by ma to, keby to naozaj po väčšinu zápasu vyzeralo ako 4-3-3. Diego bude znova musieť Pajničovi "ulaviť" zo zodpovednosti. Míra hral posledne výbore, ale bez Radju a ako štít sa dosáva znovu do tej situácie s prvých 2 zápasov Luciana, čo on nevie.