Odveta osmifinále: Real Sociedad - ROMA

Nikdo z nás snad nečekal útočný koncert. Tohle byl Jumbocruiser jak vyšitý. Větší autobus už snad ani zaparkovat nešel.

A navíc - tolik lidí říká jak je italská liga špatná, ale kromě Lazia v pohárech postupují...

Výsledek v pořádku, postup bezva (zase přiteče do kasy nějaké to euro - za postup do čtvrtfinále cca 2 mega? + něco ze vstupného), a to je asi tak všechno.
Ke hře asi není moc co - José nařídil Prešov. Taky sem nečekal, že se někam poženeme, kór když bylo nahrané z prvního zápasu...
I když teda jako vystřelit na bránu aspoň jednou mohli 😄
No a koho si teď přát? Za žádnou cenu Manchestr, a ani bych nechtěl ty "Belgičany". Na druhou stranu by mně asi ani nevadil Juvehnus.

No tak si zopakujeme loňské finále EKL, začínáme na Feyenoordu. Jenom doufám, že ti nebudou chtít zopakovat včerejší výsledek se Šachťarem...

Feyenoord jsem strašně nechtěl, hrozně nevyzpytatelnej soupeř, viz. loňské finále, kde si myslím, že nizozemci byli lepší. Hrozně těžkej los.

Jak psal Ondra, Zalewski včera hodně slušnej výkon, zavřel mi ústa. Jak se dral v obranný fázi před soupeře a odebíral míče. Nevím, jestli to nebylo způsobeno tím, že jsme defacto neútočili a on se jen mohl soustředit na bránění, ale i tak palec hore. Nejlepší na hřišti asi Rui a Bryan. Výkon takový, co se dalo čekat. I když jsme tam měli štěstí při těch jejich závěrečných fázích, ale i to je potřeba. Včera jsem si pak ještě pustil Sporting a očima je tlačil k postupu. Adán MoM. Co, se losu týče, byly mnohem nepříjemnější varianty a cesta do finále je celkem slušně vymetená, jen se na ní nepřerazit. Italský týmy letos dobře jedou v Evropě a třeba taková Neapol má slušně vymeteno do finále také. No ale hlavně taky sbírat body v lize. Snad si nelízneme toho černého Petra v boji o LM.