Odkad jsme?:-)))

zdravim Vas z Lučenca to je take 30 tisicove mesto na stredojuhu Slovenska. Je to 60kilakov od znamejsieho mesta Zvolen a som tu asi daleko najstarsi. Nedavno som dovrsil kristove.

Carlo napsal:
Sala(Zapadakov) .

Juhozapad Slovenska . 25 000 obyvatelov - 50%ciganov , 25%mafianov zo Selic , 15%uchylakov , 5%fetakov , 5%Magorov(Tam som aj ja) .

Vy mate toľko degešov tam?

Tony napsal:
Carlo napsal:
Sala(Zapadakov) .

Juhozapad Slovenska . 25 000 obyvatelov - 50%ciganov , 25%mafianov zo Selic , 15%uchylakov , 5%fetakov , 5%Magorov(Tam som aj ja) .

Vy mate toľko degešov tam?

ale nie , vpohode mesto :)

ErPupone napsal:
zdravim Vas z Lučenca to je take 30 tisicove mesto na stredojuhu Slovenska. Je to 60kilakov od znamejsieho mesta Zvolen a som tu asi daleko najstarsi. Nedavno som dovrsil kristove.

to si myslíš......

ErPupone napsal:

to seš zobák :mrgreen:

max má zanedlouho kulatiny... :lol:

a susisr , tomu bude myslíšm že v lete tak 53 , už si vybavuje dochodcovsku kartu na metro

Sushi napsal:
ErPupone napsal:

to seš zobák :mrgreen:

max má zanedlouho kulatiny... :lol:
kulatiny myslis ako ze mu bude 10? :mrgreen: