Odkad jsme?:-)))

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Podle webu mě ta restaurace dost láká...

Moc se mi líbil Klíďův příspěvek o Ko?ičanovi :-D Ale vá?ně - z Přerova, odkud jsem nebo z Brna, kde studuju, to do Prahy není právě blízko na to, abych se tam jel podívat na fotbal v televizi. Ka?dopádně, a? budu mít do Prahy cestu, určitě se ozvu a rád se s váma uvidím!

Pak je je?tě mo?nost udělat v té Praze něco VÍC, co by motivovalo i ty kluky slovenský, nás Moraváky a vůbec v?echny, abychom se v Praze se?li!!! Nějakej fotbalovej turnájek, co dělali Jan s TOTTIM, nebo něco na ten způsob... Sushi by to mohl domluvit i skrz FotbalPortal, byť právě dnes, kdy? jsem se tam po měsíci, stejně jako sem podíval, jsem se fatálně rozzuřil nad imbecilitou, urá?kami a sprostotami, které tam vládnou, a pod článek o Tottim jsem to bez okolků napsal; na druhou stranu bych té arogantní sebrance překypující nezměrnou lidskou tupostí ty prdele, jak se říká, nakopal :-D Anebo se na FotbalPortal vyka?lat a kontaktovat lidi skrz webovky ACM, Juve a Interu... Pro tuto příle?itost bych cestu do Prahy jistě absolvoval, zvlá?ť pokud by pak večer byl právě nějakej ten mač, s tím pohárem, co bychom ho tam vyhráli, slavit tuplované vítězství nad Interem, v GialloRosse...

To? to je má představa :)

Nevím jak jsi to myslel s tím FP :? (a souhlasím s tím, ?e je to tam debil na debilovi :? )

nicméně turnaj je taky zajímavej nápad, ale ta realizace není jen tak

ka?dopádně zajímavý, po del?í době welcome back :wink:

Sushi napsal:
Podle webu mě ta restaurace dost láká...

Moc se mi líbil Klíďův příspěvek o Ko?ičanovi :-D Ale vá?ně - z Přerova, odkud jsem nebo z Brna, kde studuju, to do Prahy není právě blízko na to, abych se tam jel podívat na fotbal v televizi. Ka?dopádně, a? budu mít do Prahy cestu, určitě se ozvu a rád se s váma uvidím!

Pak je je?tě mo?nost udělat v té Praze něco VÍC, co by motivovalo i ty kluky slovenský, nás Moraváky a vůbec v?echny, abychom se v Praze se?li!!! Nějakej fotbalovej turnájek, co dělali Jan s TOTTIM, nebo něco na ten způsob... Sushi by to mohl domluvit i skrz FotbalPortal, byť právě dnes, kdy? jsem se tam po měsíci, stejně jako sem podíval, jsem se fatálně rozzuřil nad imbecilitou, urá?kami a sprostotami, které tam vládnou, a pod článek o Tottim jsem to bez okolků napsal; na druhou stranu bych té arogantní sebrance překypující nezměrnou lidskou tupostí ty prdele, jak se říká, nakopal :-D Anebo se na FotbalPortal vyka?lat a kontaktovat lidi skrz webovky ACM, Juve a Interu... Pro tuto příle?itost bych cestu do Prahy jistě absolvoval, zvlá?ť pokud by pak večer byl právě nějakej ten mač, s tím pohárem, co bychom ho tam vyhráli, slavit tuplované vítězství nad Interem, v GialloRosse...

To? to je má představa :)

Nevím jak jsi to myslel s tím FP :? (a souhlasím s tím, ?e je to tam debil na debilovi :? )

nicméně turnaj je taky zajímavej nápad, ale ta realizace není jen tak

ka?dopádně zajímavý, po del?í době welcome back :wink:

Dík moc!

Původně mě napadlo, ?e by tu akci mohl za?títit italská redakce FP... Ale následný my?lenkový pochod mě přivedl spí? k my?lence kontaktovat fanou?ky skrz jejich webovky...

Dík moc!

Původně mě napadlo, ?e by tu akci mohl za?títit italská redakce FP... Ale následný my?lenkový pochod mě přivedl spí? k my?lence kontaktovat fanou?ky skrz jejich webovky...

Jo takhle, to mě nenapadlo. Mů?u to určitě navrhnout vedení FP, ale osobně si myslím, ?e řeknou "zajímavé, ale tě?ko to realizovat". Taky, co by z toho FP měl, ?e? Pokud by se to fakt dělalo, počítám s tím, ?e hodně lidí z Prahy a někdo odjinud by opravdu při?el, ale bylo by to dost velký... a obtí?ný. No poptám se.

Přes ty webovky u? je to podle mě snaz?í. Přesto kdyby se domluvily např. 4 týmy, je to klidně 30 lidí (i víc), kam s nima? Hotely, restaurace, organizace... nikdy jsem nic podobnýho neplánoval :)

Jinak jsi v kontaktu s těma lidma (z AS), co dělali ty starý srazy?

EDIT:

tak jsem mluvil s ?éfikem FP a ten říkal, ?e u? to plánovali. ale ?e to kleklo kvůli hři?ti. myslím, ?e najít hři?tě není takovej problém... prý by FP dal i nějaký peníze, málo docela, ale přece. ale prý by se to muselo plánovat dýl, třeba na jaro. tak?e kdy? mi to připomene? a já to připomenu tam, asi by se to i dalo.. :)

Kontakty na ty lidi bohu?el nemám, ani jsem tam nebyl, ale dělali to tak, ?e zamluvili nějakou tělocvičnu na celý den, kde se ten turnaj odehrál. Potom se ?lo do hospody, kdo nechtěl, jel po fotbale hned domů. Ostatní později. Ubytování vůbec není nutný ře?it, to je ka?dýho věc... Stačí nějaká ta hospůdka po turnaji...

Pokud to FP doká?e třeba zorganizovat i na trávě, bude to super. Ať u? na jaře, to jedno :) To by samozřejmě byla gigantická akce. Ten futsalový turnajek (nebo venku na nějakým ?kolním hři?ti - 6 na 6 nebo tak nějak) by znamenal jen domluvu mezi lidma, co choděj na fansites, zamluvení místa a nějaké té hospůdky...

Jasně...

No uvidíme, co z toho vyleze, já teď nemám čas cokoli organizovat, ani sem psát prakticky...

kdy? u? se známe tak malinko nějak tady, napadlo mě, jestli je nějaká blbost(myslím tím libímseti.cz a podobné :D ), kde je mo?né vidět va?i skutečnou podobu..... :lol:

Taky myslím :) ...stav se i TY! 8)