Podle webu mě ta restaurace dost láká...
Moc se mi líbil Klíďův příspěvek o Ko?ičanovi :-D Ale vá?ně - z Přerova, odkud jsem nebo z Brna, kde studuju, to do Prahy není právě blízko na to, abych se tam jel podívat na fotbal v televizi. Ka?dopádně, a? budu mít do Prahy cestu, určitě se ozvu a rád se s váma uvidím!
Pak je je?tě mo?nost udělat v té Praze něco VÍC, co by motivovalo i ty kluky slovenský, nás Moraváky a vůbec v?echny, abychom se v Praze se?li!!! Nějakej fotbalovej turnájek, co dělali Jan s TOTTIM, nebo něco na ten způsob... Sushi by to mohl domluvit i skrz FotbalPortal, byť právě dnes, kdy? jsem se tam po měsíci, stejně jako sem podíval, jsem se fatálně rozzuřil nad imbecilitou, urá?kami a sprostotami, které tam vládnou, a pod článek o Tottim jsem to bez okolků napsal; na druhou stranu bych té arogantní sebrance překypující nezměrnou lidskou tupostí ty prdele, jak se říká, nakopal :-D Anebo se na FotbalPortal vyka?lat a kontaktovat lidi skrz webovky ACM, Juve a Interu... Pro tuto příle?itost bych cestu do Prahy jistě absolvoval, zvlá?ť pokud by pak večer byl právě nějakej ten mač, s tím pohárem, co bychom ho tam vyhráli, slavit tuplované vítězství nad Interem, v GialloRosse...
To? to je má představa