Odkad jsme?:-)))

Tour se Roma, to je vůůůl... :) Leda Tour de Roma, ?e bychom v Římě obcházeli restaurace a ochutnávali jakou mají carbonaru :)

ja to vidis spis pozdeji nez driv :D ale vy v Praze muzete kalit spolu porad v Giallorosse :p

Ja by som ani tú carbonaru asi moc ne?ral. Na bicykloch do Ríma... mno... neviem... :lol: Ale keď u?, tak by som to vzal cez San Marino. Tam majú aj na na?e pomery smie?ne lacný chlast, tak?e by som mal o zábavu postarané, aspoň dokedy by ste sa nepre?rali. :D

danko10 napsal:
Ja by som ani tú carbonaru asi moc ne?ral. Na bicykloch do Ríma... mno... neviem... :lol: Ale keď u?, tak by som to vzal cez San Marino. Tam majú aj na na?e pomery smie?ne lacný chlast, tak?e by som mal o zábavu postarané, aspoň dokedy by ste sa nepre?rali. :D

:lol: :lol:

blízko... u nás je docela sranda lejt... v itálii mě baví i jíst :)

A inak s tou Giallorossou. Keby niekto z vás Pra?ákov, hodil konkrétny návrh a určil pravidlá, nemám problém sa pripojiť.

danko10 napsal:
A inak s tou Giallorossou. Keby niekto z vás Pra?ákov, hodil konkrétny návrh a určil pravidlá, nemám problém sa pripojiť.

Řekl bych, ?e v průběhu podzimu bychom mohli něco zmáknout 8)

Sushi napsal:
danko10 napsal:

Řekl bych, ?e v průběhu podzimu bychom mohli něco zmáknout 8)

Beriem ťa za slovo. Ale hlavne nie na match s Interom. :wink:

Cheche, bys mával z telky :)

Musíme to probrat, a? to bude "blí?". nemám rád takový to plánování na dlouhý lokte..

kolik ti je Danko??jen se ptam :D ze by jsem poprve zavital do Prahy... :p jen abych sednul na spravny vlak :D :D

Pique napsal:
kolik ti je Danko??jen se ptam :D ze by jsem poprve zavital do Prahy... :p jen abych sednul na spravny vlak :D :D

No tak ja u? som star?í človek. Mám úctyhodných 20 rokov. :lol:

Neboj, na vlaku do Prahy sa nedá nič zmrviť a to ti hovorím ja, ako totálny cestovateľský lempel. :wink:

Do Prahy trefí ka?dej, stačí se domotat poblí? a pak jet podle billboardů Tesca, OBI a podobně :)

No, napadlo mě zajít společně na Superpohár, do Giallorossy. Co vy na to? Dát si panáka na počest Franca Sensiho a podívat se na fotbal.

Dejte vědět, co vy na to. Popřípadě se to musí asi zarezervovat... pokud by nás bylo dost, mohli bychom něco udělat.

Problémem mů?e být při vět?ím počtu lidí ta malá telka co tam maj a pro někoho mo?ná to, ?e se tam snad do 18:00 nesmí kouřit.

Sushi napsal:
No, napadlo mě zajít společně na Superpohár, do Giallorossy. Co vy na to? Dát si panáka na počest Franca Sensiho a podívat se na fotbal..
Byl jsem tam v sobotu a ta televize mi při?la - seděl jsem nahoře - přijatelná, tak?e kdy? bychom měli ten stůl, co je úplně nejblí?, by se na to dalo koukat. Přijel bych, ale nevim, jak to v neděli zvládnu. Je?tě napí?u, ale ?el bych, i kdybychom měli jít dva.

Podle webu mě ta restaurace dost láká...

Moc se mi líbil Klíďův příspěvek o Ko?ičanovi :-D Ale vá?ně - z Přerova, odkud jsem nebo z Brna, kde studuju, to do Prahy není právě blízko na to, abych se tam jel podívat na fotbal v televizi. Ka?dopádně, a? budu mít do Prahy cestu, určitě se ozvu a rád se s váma uvidím!

Pak je je?tě mo?nost udělat v té Praze něco VÍC, co by motivovalo i ty kluky slovenský, nás Moraváky a vůbec v?echny, abychom se v Praze se?li!!! Nějakej fotbalovej turnájek, co dělali Jan s TOTTIM, nebo něco na ten způsob... Sushi by to mohl domluvit i skrz FotbalPortal, byť právě dnes, kdy? jsem se tam po měsíci, stejně jako sem podíval, jsem se fatálně rozzuřil nad imbecilitou, urá?kami a sprostotami, které tam vládnou, a pod článek o Tottim jsem to bez okolků napsal; na druhou stranu bych té arogantní sebrance překypující nezměrnou lidskou tupostí ty prdele, jak se říká, nakopal :-D Anebo se na FotbalPortal vyka?lat a kontaktovat lidi skrz webovky ACM, Juve a Interu... Pro tuto příle?itost bych cestu do Prahy jistě absolvoval, zvlá?ť pokud by pak večer byl právě nějakej ten mač, s tím pohárem, co bychom ho tam vyhráli, slavit tuplované vítězství nad Interem, v GialloRosse...

To? to je má představa :)