Odkad jsme?:-)))

jen me tak napadlo,kde vsude se vyskytujou fandove AS :p Ja jsem napriklad z Opavy.Napadlo me i nejake setkani,treba? :lol:

Praha

Pro jakýkoli sraz preferuju Prahu a restauraci Giallorossa (giallorossa.cz - stránky momentálně v rekonstrukci), kde jsou na stěnách na?e ?ály, vlajky, fotky, lístky a mají tam salát Totti a pizzu N.10
:)

Ja bych se do Prahy v klidu dostal horsi by to bylo s orientaci v Praze metrem bych se nekam v klidu dostal,ale pak na ulici bych se nechtel videt:D

já jsem teda z Pardubic a kdy? by se se mnou chtěl kdokoli potkat, tak budu v neděli v Praze

kluci, to je úchvatná představa, jak jede Ko?ičan a v něm kluci ze Slovenska, v Přerově přistoupí Richie, v Pardubicích naskočim já a Sushi si nás vyzvedne na Hlavním nádra?í

jinak na to "odkud jsme" je kolonka v profilu a topic "Novinky, pokec o týmu a jiné" na tohle asi není nejlep?í...

chce to, aby ASko přijelo do Prahy na LM, ale prohrála i Sparta, tak?e budeme muset rok počkat...

nějakej sraz bych určitě udělal, ale v Giallorosse není plátno, ?e ne?

jo jenze ne vsichni to vyplni odkad jsou :D Jestli ti to ale vadi,tak se omlouvam.Spis jde o ten sraz :p

Pique napsal:
jo jenze ne vsichni to vyplni odkad jsou :D Jestli ti to ale vadi,tak se omlouvam.
nevadí, akorát to tam je od toho, jak jinak by ses dověděl, ?e se Sushi nehne z Trigorie (my?lenkama na Pradého)

Pique napsal:
uz fungujou,ted jsem se dival :lol: :lol: :lol:

Myslí? stránky Giallorossy? A já tam pořád mám hlá?ku o rekonstrukci, to bych do toho kopnul :)

klida napsal:
já jsem teda z Pardubic a kdy? by se se mnou chtěl kdokoli potkat, tak budu v neděli v Praze

No, klidně bych za?el na pívko, ale jsem na fesťáku...

klida napsal:
kluci, to je úchvatná představa, jak jede Ko?ičan a v něm kluci ze Slovenska, v Přerově přistoupí Richie, v Pardubicích naskočim já a Sushi si nás vyzvedne na Hlavním nádra?í

No rozhodně by to bylo zajímavý :) Jsem zvědavej, jestli se někdy něco podobnýho zorganizuje.

klida napsal:
chce to, aby ASko přijelo do Prahy na LM, ale prohrála i Sparta, tak?e budeme muset rok počkat...

Minimálně... :(

klida napsal:
nějakej sraz bych určitě udělal, ale v Giallorosse není plátno, ?e ne?

Ne, je tam jen televize, a to poměrně malá. Já tam chodím, proto?e je to tam italsky, je tam dobrý jídlo a mám dobrý oči :) Televize je asi největ?í minus tý restaurace, proto?e sice tam je vidět, i kdy? je to jen telka, ale prostě ot není plátno...

klida napsal:
nevadí, akorát to tam je od toho, jak jinak by ses dověděl, ?e se Sushi nehne z Trigorie (my?lenkama na Pradého)

:lol: :lol: o to hor?í, ?e kdy? jsem byl v Římě, tak jsem se tak nedostal...

EDIT: Je pravda, ?e topik se hodí víc sem, tak jsem ho přesunul.

Sushi napsal:
klida napsal:
No rozhodně by to bylo zajímavý :) Jsem zvědavej, jestli se někdy něco podobnýho zorganizuje.
bude na tobě, ty tady vede?, ty jedinej si z města jinak v?ichni jsme z vesnice, se? prostě největ?í autorita tady a jse? (zatim) jedinej z Prahy, kanonek mo?ná je?tě, ale ten se moc nezapojuje

klida napsal:
bude na tobě, ty tady vede?, ty jedinej si z města jinak v?ichni jsme z vesnice, se? prostě největ?í autorita tady a jse? (zatim) jedinej z Prahy, kanonek mo?ná je?tě, ale ten se moc nezapojuje

Cheche :lol:

Co já vím, z Prahy je je?tě 90210, můj brácha, Gon 138, Kanónek a Vosa.

A? začne sezóny, skončí léto atp., mů?eme otevřít topik, kde to proberem. Buď někdo přijede, nebo půjdu do Giallorossy sám :)

Mimochodem s tou autoritou... internet dělá divy :lol:

no jo Sushi,ses hold hlavni vedouci nasi skupiny :lol: :lol: :lol:

muzu vedet kolik ti je??jestli to neni tajny :D

Asi tě nijak nepřekvapím, je mi 21. Míň mi lze asi říct jen tě?ko a víc taky...

Vedoucí? Cheche... bych mohl zavést nějaký členský příspěvky.. :wink: :lol: Nacpat si kapsy bych mohl :)

Sushi napsal:
Asi tě nijak nepřekvapím, je mi 21. Míň mi lze asi říct jen tě?ko a víc taky...

Vedoucí? Cheche... bych mohl zavést nějaký členský příspěvky.. :wink: :lol: Nacpat si kapsy bych mohl :)

stahni je :)

:wink:

Ja som de Facto viac Moravák, ne? Slovák. Bývam, v osade (!!!) ?ance, le?iacej asi 20 metrov od hranice (teraz u? zasa, chvála Bohu, bývalej), ktorá inak patrí k dedine Moravské Lieskové, čo vám v?etkým určite niečo hovorí, ?e? :lol:

Inak väč?inu voľného času (ktorého mám poslednou dobou ?alostne málo) trávim na Moravskej strane, kde je najbli??ie ďaľ?ia "veľkoobec" Strání. Len pre dokreslenie, také najbli??ie sídlo, ktoré by sa dalo označiť pojmom mesto a ktoré by mohol niekto z vás poznať je Uherský Brod. Na Morave ?ije väč?ina mojich priateľov a donedávna som mal od vás aj holku. Preto sa cítim tak nejak, stále skôr ako Čechoslovák, za čo som rád.

Mno, dosť bolo rečí o mne... Inak, keby sa niekedy konalo stretnutie nás, vás, proste ľudí, čo vnímaju Rím viac ne? futbalovo, rád sa pridám a spoznám vas. Stačí dať vedieť, sadnem do auta a za ?tyri hodinky som kľudne aj v tej Prahe. Ostatne som tam bol iba raz a to iba na skok.

Je vcelku fajn, vedieť o vás viac, ne? iba nick a avatara... :wink:

prave proto jsem zalozil tenhle odkaz 8) ze vas chci poznat vic.A komu se to libi a chce,tak se tady prida,a kdo ne,tak nemusi,smula :p