Nový stadion

Carlo napsal:
Pekne , Rosella si robí prezentáciu toho štadionu ,ktorý mi teda pripadal dosť čudný , neniesol sa ni v klubovych farbach nič a tá divná paketa Sensiho tam dosť blykala , a teraz si dojdu amíci a všetko je v prdeli a je to dobré .....sand nebudeme mať štadion ktorý si budu mylit s Juventusom ....
mně by stačilo, kdyby koupili Olimpico a dali ho trochu dohromady

Francesco Totti AS napsal:
Carlo napsal:
Pekne , Rosella si robí prezentáciu toho štadionu ,ktorý mi teda pripadal dosť čudný , neniesol sa ni v klubovych farbach nič a tá divná paketa Sensiho tam dosť blykala , a teraz si dojdu amíci a všetko je v prdeli a je to dobré .....sand nebudeme mať štadion ktorý si budu mylit s Juventusom ....
mně by stačilo, kdyby koupili Olimpico a dali ho trochu dohromady

A poslali doprdele lazio... :pipp:

já mám olimpico rád (objektivní důvody to žádný nemá ani mít nemůže), ale rád bych jednou viděl hrát Řím doma na stadionu, kde neni atletická dráha...

ta dráha je jediný problém...já na Olimpicu nikdy nebyl (zatím) takže nemůžu posoudit ten pohled na zápas z takové dálky, ale viděl jsem dost videí z Curva Sud a myslím, že to tak strašné není (teda aspoň pro mě)

ta dráha je jediný problém...já na Olimpicu nikdy nebyl (zatím) takže nemůžu posoudit ten pohled na zápas z takové dálky, ale viděl jsem dost videí z Curva Sud a myslím, že to tak strašné není (teda aspoň pro mě)

já vidím dobře a fotbal si tam užiju, ale je pravda, že to je dálka jako kráva. pozápasová klasika je "jak sakra byla ta penalta? bylo to ve vápně na vaší straně..."

nicméně, když si odmyslím dráhu, olimpico je docela fajn, až na to že je starý jak koloseum a nejsou tam žádný obchody, restaurace, atd atd atd, co na stadionu být má (nevím jestli jste někdo byli na sportingu lisabon, ale tam jsem čuměl, maj tam samozřejmě obchody s tričkama atd., kasy s lístkama, restaurace, síně slávy, různý reklamní kraviny (telky, playstationy), normální obchod s jídlem jako je třeba Lidl apod., obchody s hadrama, bazén, posilovnu, tělocvičny... věci, co ti nosej strašně moc peněz!

dalším problémem olimpica je parkování. kdo to neviděl, nedovede si představit, jak to v okolí stadionu při zápasech vypadá :lol:

tak obchody atd. by se daly nějak vyřešit. Když už ne přímo na stadionu, tak aspoň v okolí. Chtělo by to celkovou rekonstrukci. Hlavně jde o to, že bychom nemuseli platit ten zasraný nájem (kdyby to bylo naše)

tak obchody atd. by se daly nějak vyřešit. Když už ne přímo na stadionu, tak aspoň v okolí. Chtělo by to celkovou rekonstrukci. Hlavně jde o to, že bychom nemuseli platit ten zasraný nájem (kdyby to bylo naše)

To je blbost, chce to fungl novej stadion se vsim vsudy...

90210 napsal:

To je blbost, chce to fungl novej stadion se vsim vsudy...
pro mně je Olimpico symbol...

Vlastní stadion, tím spíše vlastní stadion bez atletické dráhy, je vlastní stadion.

Nostalgii stranou. Navíc to může být z mnoha výše popsaných důvodů i velmi rentabilní. Jen do toho!

na Olimpicu minimálně do roku 2015, byla podepsána nová smlouva o užívání

:mrgreen: