Francesco Totti AS napsal:
ta dráha je jediný problém...já na Olimpicu nikdy nebyl (zatím) takže nemůžu posoudit ten pohled na zápas z takové dálky, ale viděl jsem dost videí z Curva Sud a myslím, že to tak strašné není (teda aspoň pro mě)
já vidím dobře a fotbal si tam užiju, ale je pravda, že to je dálka jako kráva. pozápasová klasika je "jak sakra byla ta penalta? bylo to ve vápně na vaší straně..."
nicméně, když si odmyslím dráhu, olimpico je docela fajn, až na to že je starý jak koloseum a nejsou tam žádný obchody, restaurace, atd atd atd, co na stadionu být má (nevím jestli jste někdo byli na sportingu lisabon, ale tam jsem čuměl, maj tam samozřejmě obchody s tričkama atd., kasy s lístkama, restaurace, síně slávy, různý reklamní kraviny (telky, playstationy), normální obchod s jídlem jako je třeba Lidl apod., obchody s hadrama, bazén, posilovnu, tělocvičny... věci, co ti nosej strašně moc peněz!
dalším problémem olimpica je parkování. kdo to neviděl, nedovede si představit, jak to v okolí stadionu při zápasech vypadá