Nový stadion

Příspěvků
3,754
Projekt, který se zatím rýsuje pouze v hlavách odpovědných architektů, vedení AS Řím a magistrátu města, by mohl dostat konkrétní obrysy již brzy.


Zatím se stále o projektu mluví jen potichu a široká veřejnost žádné bližší zprávy nemá, přesto se zdá, že se Řím dočká nového stadionu. Budoucí svatostánek giallorossi bude věnován v neděli zesnulému prezidentu Sensimu, jak odhalil tisku Gianni Alemanno, římský primátor.

"Mluvili jsme o tom asi před dvaceti dny s Rosellou Sensi a domluvili jsme se na hledání vhodné lokality. Bohž?el stadion nebude umístěn v současném tréninkovém centru Trigoria. Tam není dostatek místa a my budeme hledat nejlepší mo?né ře?ení." Podle některých zdrojů se jedná o čtvrti Bufalotta, jenž leží zcela na sever od Říma. Zóna je od historického centra vzdálena značně a proto budou zástupci vedení jednat i s fanoušky a chtějí slyšet jejich vyjádření.

Co se týká délky dostavby projektu, pak novopečený primátor hlavního města slibuje, že se tifosi dočkají stadionu do konce jeho fukčního období, tedy do pěti let. Některé detaily připravovaného projektu již na veřejnost vypluly- stadion bude anglického stylu a stejně jako projekty Juventusu, Udinese či Interu nepočítá s žádnou atletickou drahou a tribuny budou v těsné blízkosti hřiště. V komplexu nebudou chybět restaurace či obchody. Zatím se naopak nepočítá s variantou, že by na stadionu fanoušci mohli zároveň´obdivovat trofeje týmu v klubovém muzeu.
 
Příspěvků
3,754
Sports.it

nevim jak na tom v serioznosti je.......ale neco na tom snad bude
 
Příspěvků
23,706
je to pravda, mlucí se o tom - v bodech: stadion anglického stylu, do 5 let (chacha), pojmenovaný po Francu Sensim, navrhl to Roselle Alemanno (starosta)
 
Příspěvků
2,600
Anglický styl by byl fajn!!! :!: Vemte si že tam se klukům vždy rozklepou kolena:-( ted uz se to stavat nebude:)
 
Příspěvků
23,706
DDR řekl, že anglický styl by byl super, "představte si, jaký kotel by na takovém stadionu vytvořili naši fanoušci!"
 
Příspěvků
23,706
Code:
http://bo.asroma.it/UserFiles/1001.pdf

Příští týden bude tiskovka, kde bude představen projekt new stadionu.
 
Příspěvků
3,754
Code:
http://www.corrieredellosport.it/Fotogallery/Calcio/15752/0/Ecco+il+nuovo+stadio+della+Roma!
 
Příspěvků
23,706
:roll:

nechci bejt hnidopich, ale takhle hnusnej nákres jsem asi v životě neviděl.
ostuda, hnus, Rosella od válu...

(btw. uvěřím, až bude celej stát...)
 

scr

Příspěvků
1,695
Tak ja davam rozhodne palec nahoru. moc se mi to liby je to moderni kulaty... hezky upraveny...proste parada. Dost mi to pripomina Allianz Arenu - Bayernu Mnichov...jen jsem nikde nenasel, kolik ze se tam vejde lidi? Uvital bych kapacitu tak pro 50-60 tisic
 
Top