NAŠE šály?!

OT

našlo by se 19 lidí co by chtělo tohle? :mrgreen:

Code:
http://www.forfans.org/minidresy.html

Bych si to dal do auta :oops: :lol:

Nápad s šálou je super, takže se mnou taky počítejte. Design nechám na odbornících. Takže vás ;-)

takže...domlouval jsem se s forfans.org...a jelikož je tam dost barev tak cena by byla vyšší...cca 300 se všim...
takže jsem dostal tip na jednoho člověka,s polska ty šály...jedna by vyšla celkem na 200+poštovný...a ta kvalita je lepší...
Code:
www.szaliki.org
zkusim se s tim chlapem domluvit a pak napíšu... :wink:

Poslední návrh už je víceméně přesně podle mých představ, super... Jen to samotné AS ROMA vypadá lépe, prázdně to nepůsobí :Ok: :wink:

Jinak jsi na mě v seznamu opravdu zapomněl!!! :hahaha: :daje:

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Poslední návrh už je víceméně přesně podle mých představ, super... Jen to samotné AS ROMA vypadá lépe, prázdně to nepůsobí :Ok: :wink:

Třásně ideálně žluto-červený...

A ještě mě napadla jedna věc... Je to spíš ještě otázka na diskusi - zda základní barvu šály nechcete spíše v barvě dresu?! Rozhodně mi oranžová z plánu nevadí - je to jen návrh - poslední. :)

20 lidí bysme dát mohli, optejte se známých, gr27 ty napiš pár PM... třeba jo :wink:

richie: k těm třásním, taky jsme si říkal žlutočervený, ale víš jak ot pak vypadá, když se to po 5 minutách zamotá a je z toho jeden velkej bordel, ne proužky jako tady na obrázku... :?

nechal bych jednobarevný,ale je to na Vás :wink:
jinak teda pouze AS ROMA jo?
tak fakt,poptejte se známých,sběratelů,kámošů,romanistů co sem nechodí atak.
20 lidí a bylo by to za hubičku :wink:

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:

btw 18
...tak ty 2 kousky ještě nějak dáme ne?zprávy sem poslal 90210,Giovannimu a xpressmusic...
tak snad :wink:
Giallorossi1927
SUSI 2ks
Richie
Danko
Sushi
restaurace Giallorossa
Pigi
Gon
Mexes(panky)
cambi
max
klida
smurfik
xpressmusic
-Totti-
+ jeden sběratel a takyŘíman kterej sem nechodí...zapoměl sem na někoho?
do neděle bych chtěl aby sme to měli uzavřený...takže kdo není na seznamu,si to rozmyslete a do Neděle.
akorát nevim jak Pique teda :? :shock:

to už je docela dost... jen tak pro info všem, prachy za tu pro Giallorossu si mezi sebe rozdělíme a dáme jim jí...

jo,pro Pražáky...
nevadilo by vám kdybych Vám to třeba poslal v 1 balíku?a vy byste si to pak rozdělili třeba u piva v Giallorosse...
nebo pokud bych byl v Praze teď někdy,asi jo(Sparta LM,2.kolo na Bohemku nejspíš pojedu) a jednomu z Vás to třeba předal?
každej balík o kterej pošlu míň je dobrej...takže místo 20ti třeba 15 by bodlo :wink:
thanks

Já myslim že jo, kdo je tu z Prahy?

1 pro Giallo
1 Max
1 já
2 brácha
1 gon

ještě někdo?