Náměty, pochvala, kritika, ohlasy

fórum a web jsou dvě uplně odlišný věci...

pokud to chcete nějak spojit, i když nevim jestli se to může chytit, můžete dycky otevřít topik tady a na web dát odkaz sem, ale v rámci zjednodušování mi přijde lepší to komentování přes fb, jak to je teď skoro všude... lidi jsou líný.

mě to tak teda neba, ale jednodušší to je

Takže prvně (po dlouhé době), Sushi, gratuluji k dokonání učení v tý zajebaný škole, ať se Ti líbí magisterský život popř. dále doktorský. Ještě jednou, GRATULUJI!!!

Dále k webu...Za měsíc a pár dní začíná další sezóna, takže do té doby by to chtělo mít web po rekonstrukci, mohu li to takto nazvat.

Koukám, že tu přibylo pár nových členů, tak bych chtěl opět žádat o pomoc v podobě obsahu. Preview a souhrny psal Maritazzi, ale bylo by dobrý mít na tuto pozici ještě jednoho člověka, kdo by psal před-zápasové a po-zápasové souhrny, protože Dan taky třeba nebude někdy moci. Jelikož je to CZ+SK web, co takhle někdo ze sousedního Slovenska s dobrým pravopisem? Jinak jako je to fuk.

Byl by někdo ochoten pravidelně přispívat krátkými expres zprávami?

Byl by někdo ochoten psát pravidelně články (překlad z jiných ang + it webů o AS Roma) jako např. novinky, rozhovory apod?

Vy co jste mi psali už v minulosti, že byste rádi, ale z nějakého důvodu ne a ne, vy mi nepiště :mrgreen: Leda byste změnili názor. Hledám opravdu jen lidi, na které je spolehnutí, a kteří chtějí předávat informace o klubu dále těm, kteří si je nechají nosit na zlatém podnose.

Díky za váš čas

scr

Skeči napsal:
scr napsal:
Tak domena je opet prodlouzena, jen koukam, ze nejak vazne aktualizace webu :)
Už je to skoro půlrok, co jsem Ti psal o ty údaje, že potřebuji něco doupravit :)

Jinak co se týče webu, až budu mít konečně ty údaje, tak bych to dosti zobecnil. Třeba ne žádný velký statistiky ze zápasů a tak, prostě stačí př. Roma - Napoli 2:1, hotovo šmitec. Komentáře v podpobě těch FB, žádný registrace (kromě redaktorů apod.), žádný profily, zbytečný. Prostě to celkově zobecnit. Nejdůležitější je obsah. Souhrny jsou dobrý, ale lidi třeba určitě zajímají interní záležitosti a hlavně teď v období přestupů, nějaký rozhovory, spekulace (jo jsou na hovno, ale člověk si to vždycky rád přečte). Když se tohle nedá dohromady, tak upřímně, nevidím to v dobrém světle. Nedostatek psaní byl vždy ten důvod, proč ten web zkolaboval. Koukal jsem, že je tu několik nových tváří, tak třeba by pomohl někdo z nich.

aha sory jsem cetl az ted, jsem na to asi nejak zapomel...dodam behem dneska

scr

Tak predano info k pristupum na webhosting, tak jsem zvedav co se bude s webem dit :)

scr

Skeči napsal:
Já jsem zvědav, kolik ochotných lidí se najde, co by sem tam něco napsali.

ja jsem sice neschopnej, ale neco vzdy rad zpatlam, kdyz budu mit cas..

Takže pokud navštěvujete web, očekávejte oznámení typu: že probíhá údržba...tzn., že tam něco kutím. V nejbližších chvílí zmizí poslední a následující zápas...Myslím, že postačí Danovi preview a souhrny v článcích.

Před sezonou udělám nějaký shrnutí mercata a přípravy, víc teď nezvládám, takže bych to spuštění webu cílil k prvnímu zápasu.

Takže byl upraven vzhled komentářů. Byly přidány rámy, aby to bylo přehlednější a hlavně, pokud dáte odpovědět na stávající komentář, tak se posune vpravo pod něj, takže už půjde poznat, na který komentář odpovídáte. Jinak, nemáte někdo nějaký návrh na anketu?

Nevím, jestli jsem to ukazoval, ale narazil jsem na toto :mrgreen:

Code:
http://www.asroma.cz/fanousci

Tak další do fanzone přibyl Psychr.

Sushi: doufám, že vás na tu 10ku nečeká více :mrgreen: