Náměty, pochvala, kritika, ohlasy

Už dokonce skoro 780 a myslim si, že takovejch 600 z nich by raději skočilo ze skály, kdyby měly sociální sítě zaniknout.

haha :lol: jestli chceš, napiš mi sem vždycky, jak mám ten link sdílet... s jakým komentářem

něco "catchy" :wink: :mrgreen:

jinak good job :Ok:

Docela zajimavy by bylo seriozne se pokusit "vystopovat" kariery tzv. Prade boys, tj. hracu ktere Pradeho skauti nekde setrasli z palmy (Ricardo Faty, Ahmed Barusso, jakejsi Felipe), pripadne vyhrabali z popelnice (Adrian Pit, Keivan Zarineh, Antunes) a dalsich, na ktery jsem uz uspesne zapomel. Tj. hracu, ktery do Rima prisli jako mladici, do nekterych jsme vkladali i jisty nadeje (teda asi jen do Barussa a Antunese), aby se ukazalo, ze se nedokazou prosadit ani v Serii B a pokud mel nekdo tu smulu, ze nevidel 1 zapas Rima v osmifinale Coppy, tak je ani nikdy nemusel spatrit hrat. Tim slovem seriozne myslim to, ze se neopisou data z wikipedie, ale udela se i nejakej research po forech etc.

Inak Antunes bol kapitánom Portugalskej U-21 , teraz snad po prvykrát našiel tím kde aj pravidelne hrá

Mna by hlavne ten Pit zaujímal , týpek ktorý dojde v 25 rokoch z 2.Rumunskej ligy , to je dost divné :D

No bylo by fajt zjistit, co za tim Pitovym prestupem bylo, byl fakt podezrelej. IMHO to ale chce umet italsky a probrat se rimskejma forama, tam to budou vedet.

Jinak asi nejlepsi karieru z tyto skupiny hracu, co prisli jako ultralevny rocni zaplaty za par supu, udelal Houssine Kharja. Za Spallettiho byla ta kvalita lavky fakt bidna, na druhou stranu ani on, ani Prade nebyly takovi bejbysitteri, jako je Zeman s Sabattinim. Spal mladym vubec nedaval sanci, v tomhle byl docela oldskul, byt asi nekdo namitne, ze asi nemel k dispozici kvalitu.

to si nemyslim, tyhle kroky nikdo nechápe. četl jsem pár názorů lidí, o kterých si myslím, že nejsou hloupí. psali, že pradé není rozenej DS, v Římě něco dělal za baldiniho osobou, ten když zmizel, tak jeho práce padla na pradého. ten neni moc schopnej a využíval kontakty, co měl. tj. pár agentů, bronzetti a podobně. ti mu dohazovali lepší či horší hráče a on je prostě bral, aby NÁS uspokojil počtem, věkem, nějakejma prospectama, nějakým velkým jménem a mimo to občas vzal někoho, koho ten trenér fakt chtěl (tonetto např.) a ten se nakonec ukázal jako slušnej kauf. pradého kaufy byly bapti, menez, giuly, cicero. juana nám dohodil voeller. nic moc. nějak se mi k těm věcem už ani nechce vracet, jsem rád, že teď máme jiný starosti...

klida napsal:
jinak Pit teď hraje za průměrnej tým kazažský ligy

Vim, to me prave privedlo na tu myslenku o clanku, akorat by ho teda nekdo musel napsat.:0)

To k tomu fakt stačil ten caps lock? :mrgreen: Na svuj souhrn roku jsem hrdej, dostanu dva lajky a ted sesmolil totálně vylitej nějaký věty, kterym ani sám nerozumim a po hodině čtyři? :zed:

:mrgreen:

řikám, to chce něco catchy! příště můžeš něco navrhnout, klidně to dám sdílet s capslockem :mrgreen:

http://www.asroma.cz/clanky/preview-ssc-neapol-as-rim.html ok, tak k tomu zkus napsat nějakou pitomost typu jak si lidi myslí, že si povedeme nebo tak. :mrgreen:

podle mě obecně preview nemají moc čtenost (zkušenost z psaní na fotbal portal) a já se ani nedivím, mě taky neba... ale ty tvý ne uplně standardní review čtený jsou, ne?

Jako jasně, ono to člověka ani nebaví psát. Právě že i ty review jsou jen o kus výš než preview, docela dobrou čtenost mělo to shrnutí, pak obecně všechno na začátku a ten týden z říma vypadá, že se celkem čte.