Náměty, pochvala, kritika, ohlasy

Přehled posledních komentářů: Pro registrované uživatele tu mám menší novinku na adrese http://www.asroma.cz/uzivatel/posledni-komentare kde naleznete všechny komentáře seřazené od nejnovějšího po nejstarší. Nemusíte to pak hledat v článcích, ale na této stránce. Abyste to nemuseli hledat, stačí, když se přihlásíte a nahoře v uživatelském panelu pak uvidíte položku Komentáře.

Jééj , moj článok má 130 pozretí , asi si to hodím do životopisu :D

Inak zatial teda hodne pekné ....snad to vydrží už ....

OK, tak budu rád, když zas něco pošleš. Tvé analýzy a náměty se dobře čtou.

Maritazzi napsal:
Dneska bez preview, fakt jsem na tom docela bídně, bude až souhrn.

sdílel jsem tvůj článek o udine na fb.

nápad: vždycky když něco napíšete, dávejte to kluci sem. líp si toho pak všimnu.

http://www.asroma.cz/clanky/preview-as-rim-palermo.html Poprvé jsem nahrál článek sám, je to neuvěřitelné! :mrgreen:

Už jsem měl deprese. :mrgreen: Každopádně by mě ještě mohl skeči naučit vkládat obrázek do textu, ať to nějak vypadá.

Teď jsem koukal a je to tam popsaný. Mohlo by to být napsáno krátce, ale zakládám si na správné struktuře a pravidlech, proto je to tam rozepsaný takhle konkrétně.

No v editoru ne? Tam si ho pak můžeš zarovnávat apod. Já než začnu psát článek, tak tam hodim obrázek s max. velikostí šířky 250px a zarovnám ho vlevo. Pak vložim text.

Poslední dobou se potýkám s jedním docela hnusným nešvarem.

Když dělám někomu weby na zakázku, tak se majitelů občas zeptám jak to jde. A oni si stěžují na přímou návštěvnost. Že lidi jsou prostě zvyklí, když dostanou článek na zlatým podnose na sociální síť. Jinak prý sami od sebe nepřijdou. Týká se to spousty webů a toho římskýho taky, bohužel. Dnes je taková zasraná doba, kdy ty socky sítě prostě letěj a lidi si z toho dělají web, kde mají úplně všechno (což je teda pravda), ale já osobně jejich zastáncem nikdy nebudu. Zkurvenej fuckbook spolkl vše dobré, co mohl.

Skeči napsal:
Poslední dobou se potýkám s jedním docela hnusným nešvarem.

Když dělám někomu weby na zakázku, tak se majitelů občas zeptám jak to jde. A oni si stěžují na přímou návštěvnost. Že lidi jsou prostě zvyklí, když dostanou článek na zlatým podnose na sociální síť. Jinak prý sami od sebe nepřijdou. Týká se to spousty webů a toho římskýho taky, bohužel. Dnes je taková zasraná doba, kdy ty socky sítě prostě letěj a lidi si z toho dělají web, kde mají úplně všechno (což je teda pravda), ale já osobně jejich zastáncem nikdy nebudu. Zkurvenej fuckbook spolkl vše dobré, co mohl.

...ten článek jsem sdílnul... :wink:

:lol: