Náměty, pochvala, kritika, ohlasy

Název topicu mluví za vše. Zde je veřejná ukázka, která bude později běžet na doméně asroma.cz.
Code:
http://asroma.4fan.cz/

možná to má někdo jinak, u mě má Dani roříznoutou hlavu někde ve třetině pravýho oka, což nevypadá úplně nejlíp

Záleží na rozlišení. Původně jsem tam vůbec žádný pozadí dávat nechtěl, právě kvůli tomuhle.

EDIT: Každopádně, upravím.

Tak zbejvá už dostylovat pár maličkostí, jinak už by to snad mělo býti vše. Pokud se najde nějaký technický problém, tak oznámit. Díky

www.asroma.cz

Ohľadom toho Fanzone-u , stiahnem ten subor ktorý je vo worde , tam to vyplním a pošlem ti to ? A mám tam dať fotku , či tú ti pošlem zvlášť ?

Mám pocit , že to s tou fotkou odradí veľa ľudí .....

"kde jsou uvedeni opravdoví česští a slovensští fanoušci AS Roma"

slovenští, ne slovensští

klida napsal:

slovenští, ne slovensští
Díky, opraveno...

Carlo: Raději zvlášť, ale v podstatě je to jedno.

to budem takhle oficiální jo? :mrgreen:

teďka jsem přišel ke kompu, budu se na to taky muset podivat... :mrgreen:

Skeči napsal:
klida napsal:

slovenští, ne slovensští
Díky, opraveno...

Carlo: Raději zvlášť, ale v podstatě je to jedno.

já tam zas vidím "česští" :mrgreen:

Takže až bude prvních 10 ofi fanoušků, tak to zveřejním na webu :mrgreen: Snad se toho někdy dočkáme :mrgreen:

kolik ti jich přišlo? :mrgreen:

já na tohle nikdy nebyl, i když ty to aspoň chceš dělat docela hezkou formou... rozhodně souhlasím s tím, že je to lepší než dávat do fanzone wallpapery a podobně ;)

zatím 4, ale myslím, že je to tím, že málokdo o tom ví...kdyby to správce stránky na FB uveřejnil, tak bych možná asi ani nestíhal...takhle mi to vyhovuje :mrgreen:

Skeči napsal:
zatím 4, ale myslím, že je to tím, že málokdo o tom ví...kdyby to správce stránky na FB uveřejnil, tak bych možná asi ani nestíhal...takhle mi to vyhovuje :mrgreen:

mám dát na fb link s odkazem? případně no problem. napiš mi sem co k tomu chceš napsat za průvodní popisek.. ;)

Jednoduše tam hoď něco ve stylu: Byly spuštěny registrace do českého a slovenského fanlubu AS Roma. Více informací zde: www.asroma.cz/fanzone :wink: