Najsilnejší moment s AS

S.P.Q.R napsal:
Okrem zapasu v Udine,kde za nas este kopal samuraj Nakata (vyhrali sme tusim 1:3),to bolo sustredenie v rakuskom Kapfenbergu,kde sme sa s kamosmi fotili s Capellom,Vincenzom,Batigolom,Damianom,Samuelom,France s Cazzanom robili z okna hotela na stadione opicky.Panucciho sme chceli zviezt autom do mesta a okrem toho sme si s nim precvicili ceskou mluvu.
:Ok: :Ok: :Ok:

umí dobře česky?

Ohledně jednoho z nejhorších, to bylo v roce 2000. Sice to nepatří ani tak k AS jako spíš k italské repre. Byli jsme na dovče v Toskánsku a hrálo se finále Itálie - Francie. Skoro celý zápas jsme sledovali v jednom parku na velkoplošinovce a když dal gól můj největší oblíbenec AS, Marco Delvecchio, to byla taková nezapomenutelná euforie, navíc ještě při tý akci figuroval patičkou France. Pak začal brutální letní slejvák a my prchali zpět do hotelu. Zbývalo 10 minut do konce finále a jak to dopadlo, to víte sami.

Jeden z nejhorších momentů je včerejšek a obecně tato "doba".

Dva prosrané roky přestavby a budování PROJEKTU.

Sezónu zachraňoval snad nejhorší trenér, jakého jsem kdy viděl.

Tottimu bude v září 37.

Nevíme, co bude dál.

Jsme zas bez pohárů.

Je mi nějak do slzy nebo co.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Jeden z nejhorších momentů je včerejšek a obecně tato "doba".

Dva prosrané roky přestavby a budování PROJEKTU.

Sezónu zachraňoval snad nejhorší trenér, jakého jsem kdy viděl.

Tottimu bude v září 37.

Nevíme, co bude dál.

Jsme zas bez pohárů.

Je mi nějak do slzy nebo co.
:!:

Pod to se podepisuju. Radsi dostat znova sedmicku v LM,nez cekat na zazrak treti sezonu po sobe.

Sushi napsal:
S.P.Q.R napsal:
Okrem zapasu v Udine,kde za nas este kopal samuraj Nakata (vyhrali sme tusim 1:3),to bolo sustredenie v rakuskom Kapfenbergu,kde sme sa s kamosmi fotili s Capellom,Vincenzom,Batigolom,Damianom,Samuelom,France s Cazzanom robili z okna hotela na stadione opicky.Panucciho sme chceli zviezt autom do mesta a okrem toho sme si s nim precvicili ceskou mluvu.
:Ok: :Ok: :Ok:

umí dobře česky?

Pivo s burtem by si na Vaclavaku urcite objednal,aj s predavacom by pokecal,ale na obsiahly rozbor a vyklad diela Karla Jaromira Erbena by som to nevidel :aaaa:

Nedávno jsme hráli ve vesničce, kde měli v hospodě u stadionu asi dvacet dresů Panucciho a všelijaký fotky...prý odtamtud pochází jeho mamka

S.P.Q.R napsal:
Pivo s burtem by si na Vaclavaku urcite objednal,aj s predavacom by pokecal,ale na obsiahly rozbor a vyklad diela Karla Jaromira Erbena by som to nevidel :aaaa:
:lol: :lol: