Nainggolan

Ddr o něm mluvil na tiskovce, jak je za něj rád, že ho přemluvil on osobně, bez něj by do druhý ligy nešel. A jak maká hned a i když není ve formě, tak je lepší než všichni ostatní a všichni to vědí v týmu a váží si ho. Ddr doufám jednou skončí na 20 let u nás, už proto jak se vyjadruje, je skromnej, realista, neříká fráze na prd, říká věci jak jsou.

Ddr o něm mluvil na tiskovce, jak je za něj rád, že ho přemluvil on osobně, bez něj by do druhý ligy nešel. A jak maká hned a i když není ve formě, tak je lepší než všichni ostatní a všichni to vědí v týmu a váží si ho. Ddr doufám jednou skončí na 20 let u nás, už proto jak se vyjadruje, je skromnej, realista, neříká fráze na prd, říká věci jak jsou.
Líp bych to neřekl. Možná přijde mnohem dřív, než si myslíme.

Ježiš, to snad ne. Měl jsem ho strašně rád. Když na fb pár let nazpátek koloval jakýsi řetěz, kde člověk dával 10 fotbalistů, co měl v životě postupně nejradši, tak i když jsem ve svým věku začal Baggiem, u posledního desátýho slotu mi to vyšlo tak, že jsem se nemohl rozhodnout právě mezi Ninjou a DDR. Tak jsem tam dal šalamounsky fotku, kde byli oba...

Bohužel bych tomu po tom všem v jeho případě i věřil, že se do něčeho podobnýho namočil... No, uvidíme.