Moderators/Admins

Status
Uzamčeno pro další odpovědi.
Dne?kem se stal z Matyho Admin. Já teď za pár dní jedu na pár dní pryč, pak za dýl na dýl. Tak?e a? tady nebudu, bude on přehazovat odkazy do Code a aktivovat novým členům accounty (pokud přijdou :lol: ).

Tímto vás znovu ?ádám, abyste dávali odkazy do Code :wink:

Vítej na palubě Maty!

FORZA ROMA !

Díky :)

Jak psal Sushi, akorát ho zastupuju po dobu, co tu on nebude, tak?e se nic nemění, akorát teď budu svítit oran?ově no. :D

Vrátím se k rozhovoru na srazu a bráchovu topiku "Klíďa for moderator" - klíďa u? stejně prakticky moderuje, tímto se teda stává moderátorem oficiálně a bude svítit zeleně (my s Matym jsme ?lutý, tak ať je to barevněj?í, bude klíďa zelenej :) ).

Akorát mi řekni, jestli ti to třeba nějak neva, to bych to zase zru?il a byl bys jen u?ivatel. Co to moderování obná?í případně asi ví?, někdy to proberem, tady to vypisovat nebudu...

Tak?e pokud bere?, vítej na palubě :wink:

FORZA ROMA

Ja mám, iba jeden dotaz, kvôli ktorému nechcem otvárať nový topic.

Neviem, aké máte ako admini oprávnenia, ale prečo tie nepodarené topiky, ako napr. tento: http://asroma.wz.cz/viewtopic.php?t=278, iba lockujete a nema?ete? Ja, keď som tu začínal, tie? som omylom zalo?il topic, ale stihol som ho zmazať.

No proste, na môj vkus tu začína byť trochen bordel... Inak nič vo zlom. :wink:

klida napsal:
to je nabídka, která se neodmítá

:lol:

danko: Ani nevím, nemá to moc význam, to je pravda. Ale kdy? někdo něco napí?e, nechci mu to smazat, aby pak nekoukal, kde to je... A stejně to asi dělá i Maty (tenhle locknul třeba on). Nic se nestane, kdy? tu bude pár příspěvků navíc... dal?ím psaním se tyhle odpadky dostávaj dolů a ztrácej se. A? fórum začne blbnout (páč databáze příspěvků furt roste a jeliko? jsme na free serveru (asi proto), občas to vypadává a bude vypadávat víc (asi)), tyhle blbosti proma?u... Taky to nemů?u mazat, abych někomu umazával příspěvky, přece... by pak nestoupal v hierarchii fóra :lol:

Např.? Let's talk about it, nikdy jsem to moc neře?il... mo?ná je načase

Sushi napsal:
kdy? něco napí?e? a postne se to dvakrát, tak já ti to jednou sma?u

klida napsal:
Sushi napsal:
kdy? něco napí?e? a postne se to dvakrát, tak já ti to jednou sma?u
Jo takhle, to jo... to jsem dosud i dělal, ne? :) Mo?ná si toho někdy nev?imnu no. Nebo Maty.

klida napsal:
já si to po sobě kontroluju, ale dneska jsem jeden mazal TottimuAS22

No, tak odteď to má? povinně! :lol:

Ne v?dycky to mů?e ka?dej sobě smazat, nevim přesně jak to funguje... No, od toho tu taky jsme :wink:

klida napsal:
post se dá smáznout, dokud na něj není odpověd

?e jo, to jsme si taky myslel... ale poněvad? já osobně mů?u mazat i cizí posty, nebyl jsme si jist :wink:

do týmu adminů se přidal, uvidíme jestli dočasně nebo na stálo, sketchy :sala: welcome!

Možná jste si všimli malé změny na hlavní straně. Moderátory už nejsou Sushi, klida a Maty, ale Sushi, klida a Skeči.

Doufám, že Matymu se nic nestalo, jeho zmizení z fóra (z ICQ, fotbalportalu, mejlu...) trvá bohužel už dva roky. Snad zmizel jen z internetu...

No, místo se něj se k nám tedy přidává Skeči, kterej už začal úřadovat a určitě jste si všimli třeba změny barvy písma při psaní zpráv, neboli konečně je na to vidět :mrgreen:
Ve svý podstatě Skeči tomu z nás jedinej rozumí, takže je teď v podstatě hlavní admin :ajajaj: :D
Pokud budete něco náhodou potřebovat, můžete se teda samozřejmě obrátit i na něj...

Welcome on board Skeči

:Flag:

Status
Uzamčeno pro další odpovědi.