MATY??

Carlo napsal:
Hele , mne pride normalne , ked si niekto mesiac nezapne icq , nechodi na forum, mozno ma nieco ine na praci , chce "vypnut od zivota futbalu" LOL .

Navyse tu prednedavnom bol , e tiez nic nepisal uz asi pol roka .

ne, není to normální, od člověka který tady chodil prakticky každý den. A myslím že Maty by bez toho nevydržel, aby tady nechodil, ani když byli zápasi, a nic by tady nenapsal....to je kravina :?

Jo jasne "kravina" .

Staci , ak mas skolu mimo mesta ,. prides domov o hodinu neskor , najes sa a bla bla veci s tym , potom niake zaujmove aktivity , chodit von a tak , tiez nemas cas na forum .

Toze sem podaktori chodia 30 krat za den (ja netvrdim , ze ja nie) , este neznamena , ze ma kazdy cas .

Carlo napsal:
Jo jasne "kravina" .

Staci , ak mas skolu mimo mesta ,. prides domov o hodinu neskor , najes sa a bla bla veci s tym , potom niake zaujmove aktivity , chodit von a tak , tiez nemas cas na forum .

Toze sem podaktori chodia 30 krat za den (ja netvrdim , ze ja nie) , este neznamena , ze ma kazdy cas .

proc musis psat do kazdyho topicu???
kazdopadne je divny, ze clovek, ktery uziva denne net, ze dne na den zmizi..

Mozno sem uz nechce prist , aj ja som chodieval na ine stranky , pravidelen som tam chodil a pisal , ale teraz sa tam kuknem raz za 3 mesiace

Susisr - robim to kvoli tebe :bean:

Carlo napsal:
Mozno sem uz nechce prist , aj ja som chodieval na ine stranky , pravidelen som tam chodil a pisal , ale teraz sa tam kuknem raz za 3 mesiace

Susisr - robim to kvoli tebe :bean:

autocensura

je divný že člověk pravidelně chodící na FP a sem by najednou přestal a uplně zmizel z ICQ. maty sem poslední dobou psal už míň, ale byl furt online a někdy něco napsal.

mimochodem mi odepsalo asi 6 lidí na FB, že z mostu nejsou... a nikdo, že je

Dost divný.Myslím,že Maty si s tímhle fórem a s námy vytvořil docela přátelské pouto a je nemožný aby ze dne na den skončil :think: :hell: :wall:
Chybí tady...

mozna by se to dalo zjistit pres ten jeho fotbalovej tym z mostu, jestli maj (jakoze snad urcite) web se soupiskou, sushi vi jak se jmenuje, budou tam kontakty...

snad je ok, ale nevypada to moc dobre.

90210 napsal:
mozna by se to dalo zjistit pres ten jeho fotbalovej tym z mostu, jestli maj (jakoze snad urcite) web se soupiskou, sushi vi jak se jmenuje, budou tam kontakty...

snad je ok, ale nevypada to moc dobre.
jak se jmenuje - Maty - jmenem

já vim taky, jak se jmenuje.... bohužel na fotbal.cz nejsou statistiky a většina týmů tam nemá stránky uvedený (na fotbal.cz)

pokud vis jmeno a mesto, tak to zkus projet googlem jeste se slovem fotbal a treba neco vyleze.

hledal jsem tady jak se jmenuje ten tým, ale Maty ho nenapsal, jenapsal že nehraje za Most