??? any news???
K klida Příspěvků 14,022 8 Čvn 2009 #3 nor do I jsem mu napsal mail asi tak před měsícem a půl a bez výsledku
G Giallorossi1927 Příspěvků 1,891 8 Čvn 2009 #8 taky tomu nevěřím...to na něj nikdo nemáte icq nebo tak??? jak dlouho je to od poslední návštěvy?
K klida Příspěvků 14,022 8 Čvn 2009 #9 Last visited: Thu Mar 26, 2009 11:51 am na icq, Sushi řikal, že nechodí
Sushi Příspěvků 24,639 8 Čvn 2009 #10 podle mejlu nemá, lidi se jménem jeho je tam asi 4 strany... pokud si to jméno vůbec pamatuju dobře (nebudu ho sem psát) ICQ mám, ale už měsíce nebyl online na mejl mi taky neodepsal na FP nechodí, dřív tam byl furt nevím co mu může bejt, snad se mu nci nestalo no...
podle mejlu nemá, lidi se jménem jeho je tam asi 4 strany... pokud si to jméno vůbec pamatuju dobře (nebudu ho sem psát) ICQ mám, ale už měsíce nebyl online na mejl mi taky neodepsal na FP nechodí, dřív tam byl furt nevím co mu může bejt, snad se mu nci nestalo no...
K klida Příspěvků 14,022 8 Čvn 2009 #11 nevíte třeba na jakou chodil školu? jméno na spoluzaci.cz....
Sushi Příspěvků 24,639 8 Čvn 2009 #15 to nevim... záhada z toho jak jsem ho poznal si nemyslím, že by se tady i na FP na to vyprd jen tak.
Pique Příspěvků 3,754 8 Čvn 2009 #17 Sushi napsal: to nevim... záhada z toho jak jsem ho poznal si nemyslím, že by se tady i na FP na to vyprd jen tak. Click to expand... taky si myslím, vždyt tady házel i linky na zápasy
Sushi napsal: to nevim... záhada z toho jak jsem ho poznal si nemyslím, že by se tady i na FP na to vyprd jen tak. Click to expand... taky si myslím, vždyt tady házel i linky na zápasy
G Giallorossi1927 Příspěvků 1,891 8 Čvn 2009 #18 je to divný,ale nevim co v tom může bejt...nemysleme hned na nejhorší...i když je to hodně zvláštní
Sushi Příspěvků 24,639 9 Čvn 2009 #19 tak jsem prubnul napsat pár lidem jeho jména na FB, ale myslím že je to zbytečný.. uvidíme
C Carlo Příspěvků 9,059 9 Čvn 2009 #20 Hele , mne pride normalne , ked si niekto mesiac nezapne icq , nechodi na forum, mozno ma nieco ine na praci , chce "vypnut od zivota futbalu" LOL . Navyse tu prednedavnom bol , e tiez nic nepisal uz asi pol roka .
Hele , mne pride normalne , ked si niekto mesiac nezapne icq , nechodi na forum, mozno ma nieco ine na praci , chce "vypnut od zivota futbalu" LOL . Navyse tu prednedavnom bol , e tiez nic nepisal uz asi pol roka .