Sushi napsal:fotbal je mrtvej tak do srpna...![]()
To jo no, ale mame este repre, a da sa konecne ist von, ked je taky cas idealny futbalovy
Sushi napsal:fotbal je mrtvej tak do srpna...![]()
ale je kirin cupSushi napsal:repre?není ani ME ani MS..
klida napsal:Code:http://fotbal.idnes.cz/kouc-bilek-hodla-na-kirin-cupu-zkouset-predevsim-v-zaloze-a-v-utoku-1d6-/fot_reprez.asp?c=A110525_094510_fot_reprez_ot
montella napsal:Tifosi giallorossi chcem vam oznamit, ze velkym fanusikom as roma je aj moderator digi sport Robert Minařík.
Teraz si s nim pisem cez email a ma obrovske zazitky. Po zapase v Kosiciach mu Francesco Totti osobne daroval svoj dres aj s podpisom. Hovoril som mu o fore a chcem, aby sa pridal k nam na forum.
Carlo napsal:Skoro som zabudol ....
Dnes šiel v telke niaky dokument , a bolo tam o komentatorovi stv Robertovi Minarikovi( ako čo rád robí , je , či pije , fetuje a pod.) , a mal na sebe hooodne luxusnu bundu AS Roma .
To by bol po Andrejovi Markovi(ktory mimochomdom robil prekladatela ked bol AS v Košiciách) dalsia "persona" zo Slovenska co fandi AS .
![]()
Tony napsal:Okej, oficialne prijaty na STU-Bratislava, mozme sa vratit k futbalu :Ok:
Sushi napsal:Tony napsal:Okej, oficialne prijaty na STU-Bratislava, mozme sa vratit k futbalu :Ok:
to bude asi nějaká škola co... tak gratuluju
(upsal ses ďáblu)
Tony napsal:Okej, oficialne prijaty na STU-Bratislava, mozme sa vratit k futbalu :Ok: