Matura

klida napsal:
jsem se teda bál jako svině, ale naštěstí jsem si dobře nacvičil los

ak som ja zmaturoval zo slovenciny, kde som nevedel nic (ani slovo kteme, absolutne NIC), tak to da kazdy :wink: alebo potom mas druhy pripad, ked toho vies viac ako skusajuci, co sami tiez stalo :lol:

Code:
http://www.ksupo.sk/images/stories/dokumenty/oomc/maturity/temy_sjl_2.pdf
postihnute temy. Uvidime zajtra anglina.

To boli ako fakt origoš témy , alebo je to tá haluz čo behá po facebooku ze ummelecký opis vajca ? :D

Keby som dostal hentaké témy , neviem čo písať , maturujem až o 2 roky ,ale bojím sa slovenčiny , Dejepis a Nosku sa nadrvím , Anglinu snad niečo vymyslím , dám si asi aj Taliančinu a z toho len ústne ,ale tá slovenčina ma už teraz sere , nerobím si poznámky ani z lytiky a teraz som asi stratil najdolezitejiu knihu ktora sa mi presne šikne na maturity !!!

Dnes jsem podruhé psal generálku na tu státní maturitu.První jsem zvládnul a ta druhá, byť byla těžší, tak se dala taky dát. Pokud není člověk laziale, tak se to dá dát v suchém triku. Čeho se ale bojím je pochcaná profilová zkouška xD. Tam vylétnu jak kukačka z hodin...

Pigi10 napsal:
Dnes jsem podruhé psal generálku na tu státní maturitu.První jsem zvládnul a ta druhá, byť byla těžší, tak se dala taky dát. Pokud není člověk laziale, tak se to dá dát v suchém triku. Čeho se ale bojím je pochcaná profilová zkouška xD. Tam vylétnu jak kukačka z hodin...

hahahahahha :lol: :lol:

No uz mame po. Blbe temy na Slovencinu nahradila skvela na anglictina napisana asi za 15minut ,a dnesna matika, kolektivna praca. Fakt sa nieje coho bat pre buducich :)

Mali sme iba jednu temu. Opis, alebo presnejsie, list priatelovi o teenageroch u nas. + na papieriku osnova s tym, co mas pisat, napr. priatelstvo, zivotny styl, ucenie... islo to samo :) 150slov padlo jak nic.

maturitní písemka 150 slov???

to není ani normostrana :shock:

já anglinu nepsal teda, ale psal jsem češtinu a italštinu a hádám, že se to pohybovalo kolem 5 stran rukou psanýho textu tehdy :lol:

Jako slovencina, teda basic jazyk pises na minimalne 1,5strany,to je minimalny rozsah. Niekedy to bolo na tych 4-5 stran, ale teraz ti daju jednoducho papier, kde viac ako 3strany nenapises. Na anglictinu iba 150 slov, tazsia uroven 200 :)