Los osmifinále - 17.12. - 12:00

Příspěvků
5,934
Sachtar...

uff, no jako vyberat sa neda, ale ja to zas az tak pozitivne nevidim. predsa len cestovat vo februari na vymrznutu ukrajinu s tou nasou braziliou... jediny roscio vybehne v kratkom rukave :mrgreen:

kazdopadne je pre nas aspon paradoxne vyhoda, ze hrame prvy zapas doma "v teple" a potom sa treba spoliehat na globalne oteplovanie (zdravim do prahy vaska klausuuu :wink: )

inak papierovo silneojsi nie sme my, ale oni, navyse su podla mna fyzicky najlepsie pripraveni z celej europy(co som mal tu cest vidiet)

bude to teda vazne tricky zapas, pretoze na druhu stranu su to rovnaki blazni, ako rim - ked su neni dobre vychrapani, kludne si v rime nechaju nasypat 6 kuskov (cize to iste, co my :!: )

ale sancu tam bezpochyby vidim, kor keby sa postastilo vo februari nastupit uz pod taktovkou nejakeho futbalovo zmyslajuceho cloveka (inak OT - prisiel som na to, kde je zakopany pes - ranieri to stavia podla football manageru 2008, greco je tam talent jak svina a tak :mrgreen: )

edit 4 sushi: hraju normalne na prirodnom - tzn vo februari s nami na betone :obo:
 
Příspěvků
14,022
danko: FM ahahahahah

jinak je to strašně těžkej soupeř a bude s nima spousta starostí, vůbec nesdílim místní spokojenost
 
Příspěvků
1,525
moc je přeceňujete...jelikož tenhle klub mám celkem rád, tak jsem je i sledoval no a taková Braga a Partizan, ty vůbec nemají zkušenosti s novodobou LM..Braga, co by portugalský mistr tam úplně selhala čili Šachtar měl postup a skupinu jednoznačně lehký.dostali bůra od Arsenalu..opravdu jsme si nemohli vybírat a naděje v postup vidím o dost reálněji, než kdybychom dostali z té osmičky někoho jiného.takže buďme za ně rádi..

Jinak tady jde o to, že my teď celkem hrajeme hovno a musíme se do února vzpamatovat a začít už něco hrát, jinak byste někteří považovali i Žilinu za těžkého soupeře. :lol:
 
Příspěvků
380
ted už je težky si vybírat ale myslim že jsme tentokrat meli docela stesti, Sachtar je hratelnej.... jsme papirovi favoriti a musime to k**** potvrdit. A potom chci dostat zkurvenej ManUtd a dat jim banana :daje: :daje: :daje: :daje: :daje:
 
Příspěvků
23,992
sketchy napsal:
Jo a Sushi, Sparta hraje s Liverpoolem doma 17.února. :wink:

dík. a neví někdo jestli hrajou na umělce ty ukrajinci?




cambi: banana? mám ho zabanovat? :mrgreen: -> http://asromaforum.eu/memberlist.php?mode=viewprofile&u=70





jinak souhlas tak nějak se všema: soupeř to hratelnej je, ALE my se musíme probrat.
 
Příspěvků
9,059
som ani nevedel že sa losuje , asi najlepší možný súper spolu so Schalke , OK vyhrali UEFU a Ukrajina je teda hodne nepríjemná , ale tam sa proste nenavyberá a papierovo sú najslabší . Rím je lepší a skúsenejší tým , kto hrá za Doneck vôbec ? Matuzalem 8) ? Len tak že pred pár rokmi dovolím si povedať že zo slabším kádrom ako máme teraz sme dali či už Šachtar alebo Kyjev . OK , monžo to Rímu nešlape tak ako má , ale je dosť času a Rím zamaká(verím teda tomu , že to nedopadne ako fiasko sPanathinaikosom - ale zas tu už nemáme Cerciho - i ked Greco :aaaa: ) .
 
Příspěvků
5,934
Carlo napsal:
som ani nevedel že sa losuje , asi najlepší možný súper spolu so Schalke , OK vyhrali UEFU a Ukrajina je teda hodne nepríjemná , ale tam sa proste nenavyberá a papierovo sú najslabší . Rím je lepší a skúsenejší tým , kto hrá za Doneck vôbec ? Matuzalem 8) ? Len tak že pred pár rokmi dovolím si povedať že zo slabším kádrom ako máme teraz sme dali či už Šachtar alebo Kyjev . OK , monžo to Rímu nešlape tak ako má , ale je dosť času a Rím zamaká(verím teda tomu , že to nedopadne ako fiasko s Panathinaikosom - ale zas tu už nemáme Cerciho - i ked Greco :aaaa: ) .

Papierovo urcite nie su slabsi, nez Rim. Navyse ta druzina okolo Lucesca, ktora vyhrala UEFU zostala pokope a vie hrat ku*va dobry futbal aj ked Matuzalem za nich zrovna nehra. Dalej, vyfasovat zrovna ich hned v osemfinale, ked tam este aj pri odvete bude zima jak v ruskom filme neni podla mna nic moc. Uz nejakych smiesnych 5 pod nulou sposobuje, ze ti omrza obocie a, co je horsie, aj sople v nose, nehovoriac o tom, ze ked sa co i len malinko zadychas, mas pocit, ako keby si mal chronicku bronchitidu kombinovanu s tuberkulozou, s cim sa nasi opaleni chlapci neviem ako vyrovnaju... Pred par rokmi sme mali Spllettiho a hrali sme fotbal. Cerci bol podla mna asi 5 krat lepsi.

No ja to momentalne vidim na flop. :?
 
Příspěvků
5,142
Francesco:
Code:
http://www.goal.com/en/news/1716/champions-league/2010/12/17/2265830/roma-star-francesco-totti-we-wanted-to-draw-shakhtar-donetsk
V skratke: :Chceli sme Sachtar, bude to ale trosku narocnejsie, pretoze maju zle pocasie:
Z tabora Shaktaru:
Code:
http://www.goal.com/en/news/1716/champions-league/2010/12/17/2265713/shakhtar-donetsk-director-sergiy-palkin-roma-it-could-have
V skratke: "Mohlo to byt horsie, chceli sme sa vyhnut obom tmilanskym a anglickym tymom, AS je hratelny"
 
Příspěvků
4,153
Rim mel tentokrat opravdu stesti na papirove slabsiho soupere, co si budem nalhavat. Jasne, Sachtar je dobrej, ale Rim to proste musi zvladnout a potvrdit, ze je to opravdovej velkoklub a ne fluke, kterej obcas muze potrapit favorita a tak nas asi vnima vetsina fotbalovy verejnosti. Mam bohuzel pocit, ze tahle pozice moc Rimu nesedi, ale z toho uz se proste musej vymanit, ted nebo nikdy, protoze vetsina kadru je minimalne v nejlepsich letech, nejsou to uz zadni nazdarci.
 
Příspěvků
5,934
Tony napsal:
Z tabora Shaktaru:
Code:
http://www.goal.com/en/news/1716/champions-league/2010/12/17/2265713/shakhtar-donetsk-director-sergiy-palkin-roma-it-could-have
V skratke: "Mohlo to byt horsie, chceli sme sa vyhnut obom tmilanskym a anglickym tymom, AS je hratelny"

...lebo taka Barcelona by pre nich bola absolutna jednohubka, ani som to nerozklikaval, ale taku ko*otinu tipujem priamo na Lucesca... :lol:

Sushi napsal:
hele, co je teď flueke?

:mrgreen: tiez by ma to zaujimalo, to ma z toho Beverly Hills :wink:
 
Příspěvků
2,782
velmi dobry zreb, vonku dostaneme, ale to by dostala mozno aj braca, takze je potrebne doma uhrat dobry vysledok. a to by nemal byt extra problem :Ok:
 
Top