Los EL 2016/17

1. koš
Schalke 04, Zenit Petrohrad, Manchester United, Šachtar Doněck, Olympiacos, Athletic Bilbao, Villarreal, Ajax, Inter Milán, Fiorentina, Anderlecht, VIKTORIA PLZEŇ.

2. koš
AZ Alkmaar, Braga, FC Salcburk, AS Řím, Fenerbahce, SPARTA PRAHA, PAOK Soluň, Steaua Bukurešť, Racing Genk, APOEL Nikósie, St. Lutych, St. Etienne,

3. koš
AA Gent, Young Boys Bern, FK Krasnodar, Rapid Vídeň, SLOVAN LIBEREC, Celta Vigo, Maccabi Tel Aviv, Feyenoord, Austria Vídeň, FSV Mainz, FC Curych, Southampton.

4. koš
Astra Giurgiu, Panathinaikos, Astana, Sassuolo, Karabach Agdam, OGC Nice, Zorya Lugaňsk, Konyaspor, Osmanlispor, Gabala, Hapoel Beer Ševa, Dundalk.

Aspoň jeden z dua Liberec - Plzeň a jedu. Rád bych klidně i někoho z Rakouska, tam už jsem byl taky a dá se autem v klidu.

Stejně jak abaddon doufám v nějaký český nebo rakouský tým. Ve Vídni jsme se taky byli kouknout, tak snad to klapne, když už je to jen EL.

Losování je ve 13:00 hod. :)) :sala:

z prveho kosa by som chcel Schalke, alebo Ajax, nechcel Zenit a Shakhtar.
z tretieho kosa by som hlavne nechcel Krasnodar a Maccabi Tel Aviv.
v stvrtom kosi je normalny len Panathinaikos, Nice a do istej miery Dundalk a Astra Giurgu.

moze to dopadnut napriklad takto luxusne:
Shakhtar
Roma
Maccabi Tel Aviv
Qäbälä

Jooooooo !!!! Já to uplně tušil :smoke: No nic borci, a teď sehnal lístky. Pokud seženu, jedu z Olomouce, tak někoho vezmu po cestě :D

HH, Plzeň a Viedeň, paráda, na svoje si môžu prísť češi aj slováci... Plzeň je umňa od veci, ale Viedeň mám na skok

scr

Konečně AS v cechach!! A ještě k tomu s Plzní parádička.Teď ještě sehnat lístky.Kdyby měl někdo možnost beru 4ri kousky:)

tak to pre nas asi ani lepsie dopadnut nemohlo...
ziadne Izraely, Kazachstany, Azerbajdzany, vychodne Ukrajiny, Ruska, ci Turecka...

:Ok:

No, to je neskutečný. Oni kluci věděli, proč do té CL nepostupují. Teď mi ještě řekněte, jak to mám coby učitel na gymplu ve čtvrtek kurva provést. Zkusím neplacené volno asi, jiná možnost není. Aspoň na jeden zápas. Zachránilo by mě asi jedině to, že by aspoń jeden ze zápasů byl ve čtvrtek 27.10., den před státním svátkem.

scr

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
No, to je neskutečný. Oni kluci věděli, proč do té CL nepostupují. Teď mi ještě řekněte, jak to mám coby učitel na gymplu ve čtvrtek kurva provést. Zkusím neplacené volno asi, jiná možnost není. Aspoň na jeden zápas. Zachránilo by mě asi jedině to, že by aspoń jeden ze zápasů byl ve čtvrtek 27.10., den před státním svátkem.

Klasickej klouzacek na rymicku ne?:)

Pokud kdykoli najdete lístky, jel bych hrzozně rád. Kdy budou v prodeji zase dávat sem do toppicu?

scr napsal:

To ve školství jaksi není (sick days ještě nebudou, snad od ledna). Když chceš být doma, musíš na neschopenku.

scr napsal:

To ve školství jaksi není (sick days ještě nebudou, snad od ledna). Když chceš být doma, musíš na neschopenku.

První den na neschopence tě nikdo kontrolovat nebude :pipp: