Lo Pellegrini

Zranění mě netěší, ať už jde o kohokoli a to Lorenza fakt nemám rád. Nicméně by chtělo proti Janovu ukázat, že bez Pelleho jsme lepší, že hrajeme koukatelnější fotbal a že i bez něj vyhrajeme. Třeba někdo vytáhne hlavu z prdele a začne se ta záloha stavět úplně jinak.
tak jsem to nemyslel, ale po tom aby nehrál mnozí volají, to jsem chtěl říct ;)

Já jsem z toho Lorenza fakt spatnej. Vždyť vzpomeňte, jak se brutálně zvedl pod Josem. V ty první sezóně byl náš absolutní top Star player. Přihrávky, tvoření, leader a ty přímaky co promenoval...
V druhý sezóně pod Josem ho prerostl jednoznačně Paulito, ale za me si svůj standart držel furt, no a pak začala jeho forma až do teď klesat raketovou rychlostí. Fakt nechápu co se stalo, asi nakej problém v hlavě, možná?
Ale hrozně mě to mrzí, protože Lorenza mám fakt rád. I přes všechno co schytal a schytava od nás fanoušků mi pride, že má Řím fakt rád.
Možná by mu prospělo, kdyby přišel o pásku, nebo nějaký hostování? Kdo ví

Podle mne je jenom flegmatik. Je rád že kope, že nemusí někde sbírat olivy nebo tak něco. Strašně bychom ho potřebovali v top formě

Já jsem z toho Lorenza fakt spatnej. Vždyť vzpomeňte, jak se brutálně zvedl pod Josem. V ty první sezóně byl náš absolutní top Star player. Přihrávky, tvoření, leader a ty přímaky co promenoval...
V druhý sezóně pod Josem ho prerostl jednoznačně Paulito, ale za me si svůj standart držel furt, no a pak začala jeho forma až do teď klesat raketovou rychlostí. Fakt nechápu co se stalo, asi nakej problém v hlavě, možná?
Ale hrozně mě to mrzí, protože Lorenza mám fakt rád. I přes všechno co schytal a schytava od nás fanoušků mi pride, že má Řím fakt rád.
Možná by mu prospělo, kdyby přišel o pásku, nebo nějaký hostování? Kdo ví
podle mě ne v hlavě, naopak, je křehkej a hraje furt nějak nalomenej
jinak já bych zrovna jeho podržel, přes všechny problémy a kritiky i loni ukazoval, že není kapitán jen tak
(ano, občas je to opravdu bída a chápu i ty kritiky na něj)

podle mě ne v hlavě, naopak, je křehkej a hraje furt nějak nalomenej
jinak já bych zrovna jeho podržel, přes všechny problémy a kritiky i loni ukazoval, že není kapitán jen tak
(ano, občas je to opravdu bída a chápu i ty kritiky na něj)
Za mě se má kapitán chovat jinak a ne po ztrátě míče ležet, brečet a nadávat. Jestli by mu paradoxně nepomohlo, kdyby o tu pásku přišel.

On ale nehrál špatně. Ten primární kiks udělal Bastoni. Červená jo, i když si dokážu představit, kdyby to bylo proti nám, tak by to bylo za žlutou.
Taky by záleželo, kdo by proti nám hrál a kdo by to pískal. Chiellinimu na Tottiho by za to Rosetti svýho času nedal ani žlutou.

Prý se nám zranila největší hvězda týmu údajně natrhly stehenní sval? Může to někdo potvrdit