LM semifinále Liverpool - ROMA

Od 20. minuty to s tremi obranci zacalo horet, do te doby se nam darilo a meli jsme tam dobrou desetiminutovku, behem ktere si ten hrac Reds urval koleno. EDF IMHO zareagoval strasne pozde, Salahuv gol do satny taky nepomohl, ale pokazdy jsme inkasovali po chybe v rozehravce, hraci ten presing Liverpoolu vubec nedavali. Pamatuju si, ze to proti nam celkem nedavno nekdo hral, tusim Atalanta, a taky nas totalne rozsekali. Ty nakopy a protiutoky byly fakt smrtici, spousta volnyho prostoru.

IMHO se tentokrat vubec nemelo hrat se 3 stopery a Salah nas svym neskutecne dominantnim vykonem uplne znicil. Neco podobnyho v podani jednoho, notabene byvalo hrace, nepamatuju. Je to uz jinej hrac, nez jakej byl loni u nas a v tento moment je to vylozene material na zlatej mic a za 40 mega jsme pod cenou neprodali jen skvelyho hrace, ale superstar, ktera ted klidne muze jit za 120 mega a Monchi a celej Rim to ted moc dobre vi. Docela prdel kdyz si vzpomenu, jak po jeho prodeji nekteri fans Monchiho dokonce chvalili jakej ze to udelal bezva kauf, aby uvolnil nasemu ucetnictvi. Po jeho vystridani uz jsme mohli zacit dychat a nakonec bychom to i lehce zdramatizovali, pokud by se to dalo na 5:3, ale i 5:2 je relativne ok vzhledem k tomu, ze to vypadalo na 7:0, ale semifinale je nas strop. I tak to ale byla jizda, ktera nam vynesla konecne pozornost fotbalovy verejnosti a sponzora.

Snad se cti zvladnem odvetu a pokud se zrani Salah, tak bychom teoreticky mohli zkusit dalsi zazrak.

scr

Co si budeme povídat, totální taktická chyba na plný čáře,každý kdo trosku sleduje fotbal by neposlavil venku proti takovy utočený síle ktero momentálně Liverpool disponuje do zadu jen 3 stopery. Trojice Liverpoolu si tam nabíhala uplně sama do volných prostorů a náš trenér na to nedokázal zareagovat ani za stavu 4:0...wtf????Až po 75 minutách a vystřídání Salaha změní systém? Co to jako bylo? 5:2 je myslím ještě férová prohra, mohlo to dopadnou větší katastrofou. V zázrak v odvetě nevěřím, celkově zklamání, ale ani ne tak z prohry, ale z celkového pojetí a přístupu týmu k zápasu a totální taktickému amatérismu, kterej Di Francesco předvedl.

Myslím si, že Eusebio sa na nich skvele pripravil. Prvých 25 minút mali naši záložníci presne rozobratého Milnera a Oxa/Wijnalduma.

Potom prišla Firminova haluz, po kotrej poslal do gólovky Maného, my sme sa zľakli, stred ihriska cúvol o 15 metrov a jak to bolo ďalej, sme videli.

Di Francescovi by som vyčítal iba nasadenie Cengiza, ktorý v tomto pláne nemal čo ponúknuť a ešte bol aj v totálnom strese.

Kačdopádne je to v pohode. Je to zas len o tri goly a oni sú snáď ešte väčší blázni, než my, takže ich o týždeň rozsekáme na kašu a ideme do Kyjeva. :danko:

Gonalonsa už nechcem v živote vidieť.

scr

danko10 napsal:
Myslím si, že Eusebio sa na nich skvele pripravil. Prvých 25 minút mali naši záložníci presne rozobratého Milnera a Oxa/Wijnalduma.

Potom prišla Firminova haluz, po kotrej poslal do gólovky Maného, my sme sa zľakli, stred ihriska cúvol o 15 metrov a jak to bolo ďalej, sme videli.

Di Francescovi by som vyčítal iba nasadenie Cengiza, ktorý v tomto pláne nemal čo ponúknuť a ešte bol aj v totálnom strese.

Kačdopádne je to v pohode. Je to zas len o tri goly a oni sú snáď ešte väčší blázni, než my, takže ich o týždeň rozsekáme na kašu a ideme do Kyjeva. :danko:

Gonalonsa už nechcem v živote vidieť.

To jsme koukali kazdej asi na jinej zapasKolarov měl jasne danou pozici a to křídla který by se mělo stahovat a pokrejt nábehy Salaha, což nedával vůbec a úplně sral na vracení se do obrany. Což Salahovo 2+2 mluví za vše. Trenér měl hned reagovat ne to nechat a čekat

Sent from my iPhone using Tapatalk

scr

danko10 napsal:
No, to nemal. Salaha mal na starosti JJ.

No mě přišlo že o tom ale ani nevěděl..Každopádně si myslím, že se měl Kolarov víc vracet a vypomáhat jim..přeci jen jejich nájezdy 3vs3, kdy většinou Manolas propadl a hned šli 3 vs 2 bylo hodně špatný. Od začatku měli hrat na 4 vzadu a myslím, že by to dopadlo jinak

Podla mna viac ako ta sanca Maneho nas vystrasila a nalomila hlupa zlta karta Jezisa, po ktorej si uz Salah robil, co sa mu zachcelo.

scr napsal:
danko10 napsal:
No, to nemal. Salaha mal na starosti JJ.

No mě přišlo že o tom ale ani nevěděl..Každopádně si myslím, že se měl Kolarov víc vracet a vypomáhat jim..přeci jen jejich nájezdy 3vs3, kdy většinou Manolas propadl a hned šli 3 vs 2 bylo hodně špatný. Od začatku měli hrat na 4 vzadu a myslím, že by to dopadlo jinak

To kazdopadne.

Vůbec bychom ten prvni gol nedostali, kdyby se edin nezblaznil a skvěle sebranej míč ve středu hřiště posunul zpátky nebo rozehrál levou do strany. Mu asi ruplo a cejtil se jako modric na chvilku, když udělal ten náznak tělem. Ale takovej haban uprostřed hřiště nemůže stát na míči, samozřejmě ho ztratil a my nepostaveny jsme jen koukali. Edin hraje super, ale tohle podělal.

danko10 napsal:
https://www.football-italia.net/120438/roma-fans-arrested-attempted-murder

Krasne.
Dobrá ostuda...k tomu všemu se ještě Conti před zápasem krásně vyblejsknul. Vypadáme ted jak úplný křupani...

Odesláno z mého Mi A1 pomocí Tapatalk

Chlapci moji, vcera som to pozeral na jednej obrovskej zurke na velkom platne, pricom aj vdaka mojej malickosti tiez jeden nemenovy clen skupiny Elan co bol s nami pri pesnicke Elanu nevnimal hudbu...Po tom co som vsetkym ozrejmil, ze buduci tyzden idem na odvetu osobne na OLIMPICO, tak Rimu fandili vsetci!!... Za stavu 4:0 sme si zasluzili asi 7. Po piatom gole aj ja ako najvernejsi fanusik, som musel ist pozerat cez okno podniku, lebo by to nedopadlo dobre...Co k tomu dodat, Salah ukazal svoju aktualnu velkost, nepamatam si hraca v takej forme, vcera som na neho nadaval, ale snimam klobuk...

Pani, vysledok je akceptovatelny, vzhladom na to ako to vcera miestami vyzeralo...Nechcem riesit individualne vykony a psychicku pripravenost niektorych hracov, verte tomu ci nie, aj napriek tomu, ze to miestami tak nevyzeralo, cely tym chcel, niekedy to zial nejde...

V stredu idem na tribunu MONTE MARIO s hrdostou a hlavou vztycenou! Uvedomte si, co sme aktualne v Europe dokazali, cele moje, aj nefutbalove okolie (mozno kusok aj vdaka mne :)) nehovori o nicom inom, len o Rime a to je to o com to vsetko je a preco podporujeme tento klub :roma: :roma: Verim v nerealny vysledok 4:1 a oslavy v Rime do rana!!! :sala: :sala:

V tomto zápase sme doplatili na neskúseného trénera. Včerajši výsledok ide za ním.

Prehrať sme nemuseli, z chýb sa dúfam poučí, lebo to po tom štvrťinále vyzerá, že u nás chvíľu pobudne.

Za stavu 5:0 som si prial, aby zapískal koniec. Za stavu 5:2 som dúfal, že nastaví hodinu. V ríme budeme mať k dobru 90 minút, a pri kvalite liverpoolskej obrany je 5:2 stále hrateľný výsledok.

Čo napísať... ohromné sklamanie. Prvých 25 minút bolo výborných. Potom súhlasím s názorom, že ako sa to odrazilo k Firminovi a ten poslal do šance Maneho, akoby sa naši hráči zľakli. Stopéri sa zatiahli viac dozadu, no to neplatilo o fullbekoch. Predovšetkým Jesus - Kolarov hrali od seba strašne ďaleko a to presne začal Liverpool využívať. Hrali to jednoducho, ale účinne Tá šanca Maneho plus debilná žltá Jesusa spravilo strašne veľa.A celé to bolo zakončené gólom na 2:0 do šatne, to sa proste malo ustáť.

Keď už Eusebio videl, ako nás melú na konci prvého polčasu, nechápem na čo o prestávke čakal. Tam mala prísť okamžitá zmena systému, a pritom vymenil len Cengiza (ktorý v zápase nespravil nič dobre) Šikom (veľmi slušný polčas), čo bolo síce fajn, ale akútny problém v obrane to nevyriešilo.

Hodne dobre hral po príchode Perotti, na ktorého mám posledne averziu, ale vyložene mu to sadlo, prešli sme na nový systém a prospelo to. Ja si ani nemylsím, že by to Liverpool na konci podcenil, oni takéto black outy mávajú predsa pravidelne. Pred zápasom som sa drbal, že aj keby to bolo 2:0 v 80. minúte, tak v posledných 10 minutach je veľká šanca to dorovnať ale 5 gólov je už slušný masaker. Hrozné výkony predovšetkým stopérov. Že horel Jesus budiž, ale Manolas bol snáď ešte horší.

No nič, oni sú podľa mňa tiež slušní blázni, takže by som ešte odvetu úplne nezatracoval, ale v nejaký ďalší zázrak už moc neverím, ale vyhrať by sme mohli.

vsade citam o tom, ako nas Barcelona podcenila a ze Klopp nieco take nedopusti...
ale on to uz DOPUSTIL! za stavu 5-0 doma stiahol Salaha!!!
sme stale v hre najma vdaka tomuto Kloppovmu rozhodnutiu.
taky Valverde u nas nasadil rovnaku zakladnu zostavu ako v domacom zapase a Suareza, Messiho ci Iniestu nesetril.

vsetka kritika sa vali na Eusebia za to, ze nezaparkoval autobus, ale to nemohol spravit, lebo celu sezonu hovori o istej mentalite a style hry, o ktory sa pokusil aj na Anfielde (a predtym uspesne na Chelsea a neuspesne na Barcelone). keby mal Eusebio v time Salaha, tak to mozno vcera skonci 2-5.
o kritike Kloppa za striedanie Salaha sa nepise skoro nic...

dufam ale, ze vsetci nasi hraci si to uvedomuju a v odvete aj z tohto dovodu nechaju na ihrisku dusu.

scr napsal:
Co si budeme povídat, totální taktická chyba na plný čáře,každý kdo trosku sleduje fotbal by neposlavil venku proti takovy utočený síle ktero momentálně Liverpool disponuje do zadu jen 3 stopery. Trojice Liverpoolu si tam nabíhala uplně sama do volných prostorů a náš trenér na to nedokázal zareagovat ani za stavu 4:0...wtf????Až po 75 minutách a vystřídání Salaha změní systém? Co to jako bylo? 5:2 je myslím ještě férová prohra, mohlo to dopadnou větší katastrofou. V zázrak v odvetě nevěřím, celkově zklamání, ale ani ne tak z prohry, ale z celkového pojetí a přístupu týmu k zápasu a totální taktickému amatérismu, kterej Di Francesco předvedl.

:!: