LM osmifinále: Šachťar-Roma

Agostino napsal:
lebo nemame taky kvalitny a siroky kader. :mrgreen:

fakt je, ze rotujeme viac ako Neapol, Lazio, ci Inter.

keby Defrel so Schickom ukazali, ze su v nich goly a konzistentne vykony, tak verim, ze Dzeka Eusebio posadi.

Gerson uz hral aj v tazkych zapasoch vonku, podobne Gonalons... ale na to, aby si posadil etablovaneho hraca, potrebujes byt vyraznejsie lepsi. Defrel za Radju vcera nesiel s tym, ze sa menila formacia, on isiel na Radjov post, lebo tam naznacil potencial proti Beneventu (na rozdiel od Perottiho ci predtym v minulosti Gersona) a hlavne preto, ze Radja hral uplnu tuzku a EDF mal odvahu vystriedat ho, aj ked na tom boli iny fyzicky horsie.

preto tiez vcera nehral Pellegrini, lebo ked predtym hral, tak nevynikal natolko, aby si mohol Eusebio dovolit nechat sediet De Rossiho.

mne by sa pacilo, keby nase hviezdy nemali krehke ega, ale nerobim si iluzie.

posadit hviezdu je velke rozhodnutie!

Tak hlavně, že Džeko góly dává a hraje konzistentně :obo:

Mame 22 hracov, ti s najvacsou minutazou statisticky nevycnievaju.

A o com to vypoveda?

Ano, Dzeko je konzistentny az hanba. To je pravda.

Defrel siel na Radjovi miesto... aha. Takze to len nepochopil a postavil sa na hrot?

Toho De Rossiho, ktory dva posty dozadu uz nestihal?

A co takto, keby im niekto tie ega zrovnal? To by sa ti nepacilo?

Velke rozhodnutia robia velkych trenerov.

Este raz - oproti minulej sezone zaostavame vo vsetkych ukazovateloch. V presnosti i pocetnosti prihravok, striel, v drzani lopty, v skratke vo vsetkom co robi body. To su fakty. Od hypotez coby keby som tu neni. Komentujem to co vidim a to co dokazem zratat.

o velke rozhodnutie a zrovnanie eg sa pokusil Luis Enrique, ked dal proti Weissovmu Slovanu v jeho druhom sutaznom zapase doma dole Tottiho a kam to dotiahol...

tiez Zeman, ked posadil Danielleho a na jeho mieste preferoval Tachtsidisa a podobne...

ja som reagoval na Eusebia a tych 30 rokov.

ja s vami suhlasim s kritikou hracov a kritiku zasluzi aj EDF. Spaletti by s tymto timom hral podla mna lepsi futbal, ale on tu uz nie je prave kvoli problemu ohladne eg. na druhej strane, Undera by podla mna takto hore nevytiahol.

nesuhlasim, ze tato parta, medzi ktorou su invalidi, chodci, opilci a labilne povahy, je to najlepsie, co sme tu za 30 rokov mali. ale ano, je to to lepsie.

nesuhlasim, ze Eusebio je NAS najhorsi trener za tych 30 rokov (Rudi Voeller?, Bruno Conti?, Luis Enrique?,...). su veci, ktore robi EDF dobre. ale ano, ma velke nedostatky.

a nesuhlasim, ze vcerajsi druhy polcas je hlavne jeho “robota”. ale samozrejme ma na nom tiez podiel.

keby sa zo zimneho spanku prebrali Dzeko, Radja, Florenzi a DDR a chytila sa konecne nasa posila za miliardu korun, tak to bude vyzerat lepsie. lebo takto kvalitni hraci nemaju hrat, nech je trener akykolvek Lojzo.

Rudi to koucoval asi tyzden, Bruno o nieco dlhsie. Obidvaja v tej slavnej sezone, kedy sa predala os timu a skoro sa spadlo. Obidvaja sa presadili ako sportovi funkcionari. Enrique prisiel v dalsej specifickej sezone, ked sa kompletne zmenili pomery v klube. Ja som ho hrozne neznasal a asi prvy na fore som volal po jeho hlave. Objektivne vsak mal daleko horsi a uzsi kader, nez ma teraz Difra a neskor ukazal, ze viest tim dokaze. Uz teraz ma vyhrate vsetko co sa dalo. V rime to vtedy inak dopadnut nemohlo.

Di Francesca som sledoval davno predtym, nez o rime co i len chyroval. Jeho spiatocnicke provincne metody, veduce k nepozeratelnemu futbalu bez konzistentnych vysledkov som dobre poznal. Ked bol vymenovany, co to som k tomu napisal s dovetkom, ze dufam, ze nemam pravdu.

On za osem mesiacov neurobil nic, cim by moje tvrdenia vyvratil. Rim hra zle celu sezonu. Jeho fotbal je sablonovity, plny chyb a bez progresu. Tesim sa, az sa to skonci. To je cele.

Je fakt, ze Strootman ani Florenzi po tom dvojnasobnym urvani kolene nejsou temi hraci, jako byli predtim a jsou v podstate uplne prumerni. Na druhou stranu minimalne Strootman by u nas jinak uz davno nebyl.

Donetsk doma bych uplne nesnizoval, v tyto sezone tam porazili vsechny vcetne Neapole a Man City. Je to narozdil od nas sebevedomej tym, ostrilenej snad 15-ti nepretrzitymi lety v evropskych poharech, kde rozhodne nehrajou druhe housle, doma je to kazdej rok titul a ta smeska Ukacek a Brazilcu druhe garnitury, ktera hraje dlouho pospolu, jim mnoho let vychazi skvele.

Je to jeste hratelny, ale nase bilance ve vyrazovacich bojich v Evrope je proste rok co rok a dekadu co dekadu tragicka a Doneck nas uz jednou vyradil. Porad nam jako tymu chybi zkusenosti. Jakmile se hraje jakekliv play off a o neco jde, tak se vetsinou posereme, hrajeme pod svoje moznosti a vypadneme. Dalsi rok pro zmenu Evropu vubec neudelame, kadr se mezitim protoci, pak se udela slavne Evropa, vyhraje se zapas ve skupine, hraji fanfary, prijde play off a vyprask a tak dale. Je to takovej nekoncici kolotoc.

Dzeko mel super acko Underovi, sam se do zakonceni az tak moc nedostaval. Sesypali jsme se po inkasovanym golu, pak to bylo fakt utrpeni. Treba doma budeme mit stesti a neco se tam rychle parkrat odrazi, ale jinak je to takovy utahany. Potrebujeme, aby zabrali hraci jako Naingollan.

:mrgreen:

kazdopadne sa Defrel momentalne skusa na Radjovej pozicii ako podpora Dzeka v tom aktualnom systeme 4-2-3-1.

kedze proti Beneventu to fungovalo :mrgreen:

90210 napsal:
Je fakt, ze Strootman ani Florenzi po tom dvojnasobnym urvani kolene nejsou temi hraci, jako byli predtim a jsou v podstate uplne prumerni. Na druhou stranu minimalne Strootman by u nas jinak uz davno nebyl.

Donetsk doma bych uplne nesnizoval, v tyto sezone tam porazili vsechny vcetne Neapole a Man City. Je to narozdil od nas sebevedomej tym, ostrilenej snad 15-ti nepretrzitymi lety v evropskych poharech, kde rozhodne nehrajou druhe housle, doma je to kazdej rok titul a ta smeska Ukacek a Brazilcu druhe garnitury, ktera hraje dlouho pospolu, jim mnoho let vychazi skvele.

Je to jeste hratelny, ale nase bilance ve vyrazovacich bojich v Evrope je proste rok co rok a dekadu co dekadu tragicka a Doneck nas uz jednou vyradil. Porad nam jako tymu chybi zkusenosti. Jakmile se hraje jakekliv play off a o neco jde, tak se vetsinou posereme, hrajeme pod svoje moznosti a vypadneme. Dalsi rok pro zmenu Evropu vubec neudelame, kadr se mezitim protoci, pak se udela slavne Evropa, vyhraje se zapas ve skupine, hraji fanfary, prijde play off a vyprask a tak dale. Je to takovej nekoncici kolotoc.

Dzeko mel super acko Underovi, sam se do zakonceni az tak moc nedostaval. Sesypali jsme se po inkasovanym golu, pak to bylo fakt utrpeni. Treba doma budeme mit stesti a neco se tam rychle parkrat odrazi, ale jinak je to takovy utahany. Potrebujeme, aby zabrali hraci jako Naingollan.
suhlasim :Ok: a treba podotknut,ze DI Francesco nema absolutne ziadne skusenosti z ligy majstrov ,co je tiez velke minus.potom sam nevie co ma robit a ako zareagovat.Ak nas Sachtar vyradi,rovno by ho vyhodil.Roma nepotrebuje zase roky ziskavat skusenosti.

viděl jsem to asi od 10. minuty a přišlo mi, že jsme do obrany dobře připravený, byli jsme kompaktní a koncentrovaný, navíc bylo na to dát víc golů než jeden

na druhou půli to oni změnili, začali to dávat za obranu a my jsme se s tím do konce zápasu nevyrovnali, pak odešel Florenzi a už to nemohlo bejt dobrý, dvojitý střídání mi přišlo rozumný, ale Bruno Peres opět vůbec nevěděl, kde je, natož kde by měl bejt

ve druhý polovině druhý půle už to bylo úplně v prdeli, odešli jsme i psychicky a mohlo to bejt ošklivý

nejdřív jsem si myslel, že s tím kotníkem to byl Rakitskiy, což by nám imho pomohlo, byl to ale ten druhej stoper a Rakitskyi pak přihrál na gol a zblokoval Gersonovu golovou střelu

je to otevřený, ale jsem docela skeptickej