LM osmifinále ROMA vs. Porto

Super, vyhru jsme chteli, ale skoda toho haluzovyho inkasovani a odvetu snad nejak uhrat na protiutoky, ale bude to tezky.

gol, ktory sme dostali, bola neuveritelna haluz.
inak skvely, skvely vykon domaceho timu vo vyradovacke ligy majstrov.

Perfekt, škoda toho golu. Každopádně kluci beru si dovolenou kvuli tomuhle mači. V o pul 8 se dozvídám, že mi sádrokaronáři provrtali hlavní svazek elektriny do baraku a navrtali příčky na podlahu kde je podlahovka a zrovna tam vede trubka v těch místech. Teď jsem přijel, nasranej ! Tak aspon kluci potěšili !

Daje Roma !

My si necháme dát gól z jejich špatný střely!
Jinak za druhý poločas zaslouženě, byli jsme lepší, i když na konci to smrdělo pro nás typickým vyrovnanim. Bryan tragédie.
Nicolo super. Nuovo 10?

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Francesco Totti AS napsal:
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Nicolo super. Nuovo 10?

Osobně od Tottiho, v létě. Jinak to nevidim.
I když ta pachuť Interu...

A co? Když se člověk narodí postiženej, taky za to nemůže :mrgreen:

Largo napsal:
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Osobně od Tottiho, v létě. Jinak to nevidim.
I když ta pachuť Interu...

A co? Když se člověk narodí postiženej, taky za to nemůže :mrgreen:

Ale víš jak, nějaká tradice s odchovancema atd.
Ale přišel mladej, za inter vlastně ani nic neodehral, takže proč ne. Hlavně ať mu vydrží forma, aby ji nemusel napřesrok vracet

Zaniolo buduca mega star :smoke: ...strasne velka skoda inkasovaneho golu,typek zle trafil loptu a spravil genialnu nahravku :lol: Dzeko hra konecne pre muzstvo !!!...v odvete ak dame gol,myslim ze postupime...hreje pocit ze tam maju toho psychopata Pepeho...

Zaniolo bude zasluzene na vsetkych titulkach, ale vyzdvihol by som aj Dzeka, ktory bol cely zapas rozdielovy hrac (opat raz v lige majstrov).

Dzekovi LM sedi no. Jeste bych koupil utocnika pro ligu teda 😃
Ale dneska opravdu dobrej.
Hrozna skoda golu, vinim Fazia, na kteryho sem delsi dobu alergickej. Ale je fakt, ze po tech dvou golech jsme si az moc verili a Porto je porad zkusenej tym.
Snad v odvete nebude Marega a u nas bude Karsdorp s Underem, protoze Florenzi se mi opet nelibil. Dobra zaplata, ale top hrac ne.
Skoda, ze jsme ke konci typicky po italsku rezignovali na utoceni a jen odkopavali.

Ale verim, ze kdyz dame gol, postoupime. Klicem bude zlepsit obranu, protpze i dneska byla dost chatrna...

Forza Roma, kamaradi!

Ten Nicolo je bombardak ...a jaké má stehniska ,to se pak těžko odstavuje :lol:

Škoda toho polevení na 2:1 no....
Ale výhra a šance na postup je!

škoda toho gólu, 2-0 by bylo super. takhle je to jak 0-0, stačí jim dát jeden gól a zavřít to a jsme venku. klasika.

každopádně zaniolo je teď téma jak kráva. mimo jiný věci jsem četl zajímavej názor, že jelikož ho prej chtěj juvemrdky, bude potřeba abychom se nedostali do LM, aby se nám hůř držel, takže můžeme ve zbytku sezóny (ještě do tý naší bídy) očekávat supr výkony rozhodčích v lize, abychom se nedoplazili čtvrtý. no uvidíme.

uplně se bojim o něm mluvit. daje nicolò.

Sushi napsal:
škoda toho gólu, 2-0 by bylo super. takhle je to jak 0-0, stačí jim dát jeden gól a zavřít to a jsme venku. klasika.

každopádně zaniolo je teď téma jak kráva. mimo jiný věci jsem četl zajímavej názor, že jelikož ho prej chtěj juvemrdky, bude potřeba abychom se nedostali do LM, aby se nám hůř držel, takže můžeme ve zbytku sezóny (ještě do tý naší bídy) očekávat supr výkony rozhodčích v lize, abychom se nedoplazili čtvrtý. no uvidíme.

uplně se bojim o něm mluvit. daje nicolò.

dát mu, co si řekne, podepsat na 5-6 let a samozřejmě bez výstupní klauzule
ať jdou do prdele, čuráci

hlavní otázka je, a to si musí rozmyslet jednou pro vždy james, jestli chceme dělat fotbal nebo fabriku

Zaniolo ma deal do roku 2023, spis bych se bal o Lor. Pellegriniho a Manolase, ti maj oba nizkou vykupku, pokud do konce sezony nepodepisou novy deal, tak jsou v lete oba pryc za pomerne smesny castky.

BTW Salah by udajne mohl jit do Juve za 200, to byl panecku prodej, byt se to Monchi snazi ruzne branit....

90210 napsal:
Zaniolo ma deal do roku 2023, spis bych se bal o Lor. Pellegriniho a Manolase, ti maj oba nizkou vykupku, pokud do konce sezony nepodepisou novy deal, tak jsou v lete oba pryc za pomerne smesny castky.

BTW Salah by udajne mohl jit do Juve za 200, to byl panecku prodej, byt se to Monchi snazi ruzne branit....

Tak jistěže Salah odešel za málo. Problém je, že tenkrát do konce června někdo prostě odejít musel, abychom v létě vůbec mohli nakupovat. Konkurence to věděla a nabídku Liverpoolu evidentně nikdo nepřehodil. Samozřejmě se měl pokusit z něho získat víc, to nesporuju, není to ale tak černobílé.

Nákup Schicka za 42 (ne samotný nákup, ale reálná cenovka byla 15-20), akce Pastore, nebo nahrazení Alissona Olsenem, to považuju za větší faily, kde nikým a ničím omezovanej nebyl.

Oproti tomu Ünder, Kolarov a HLAVNĚ právě ZANIOLO deal (kde mnozí pro Ninju prskali seč mohli) se mu vyvedli na výbornou.

Já tehdy prodej Salaha za 50 bral jako dobrej prodej. Táhl nás, ale neměl jsem pocit že je nenahraditelnej. To že se tak chytl v Poolu asi nikdo nečekal. Hlavně to prostředí co má tam, nemusí mít jinde a jeho výkony nemusí být takové.

Olsena bych ještě neodepisoval. Teď nemá dobrý období, ale není to tak dávno, kdy jsme se tu shodli, že odchod Alissona za 60 a příchod Robina za 13 byl dobrej deal. Uvidíme co dal, přinejhorším bych zkusil v létě Navase

Já tehdy prodej Salaha za 50 bral jako dobrej prodej. Táhl nás, ale neměl jsem pocit že je nenahraditelnej. To že se tak chytl v Poolu asi nikdo nečekal. Hlavně to prostředí co má tam, nemusí mít jinde a jeho výkony nemusí být takové.

Olsena bych ještě neodepisoval. Teď nemá dobrý období, ale není to tak dávno, kdy jsme se tu shodli, že odchod Alissona za 60 a příchod Robina za 13 byl dobrej deal. Uvidíme co dal, přinejhorším bych zkusil v létě Navase

Navas mě taky napadá už od Alissonova odchodu. Courtois už ho do brány nějakou dobu nepustil a nepustí. Bude mu 33, to může být negativum, ale 2-3 roky by tu bránu ještě mít mohl.