Škoda té haluze.....
Ale výbornej zápas, máme to ve svých rukách.
daje!!!

Ale výbornej zápas, máme to ve svých rukách.
daje!!!

Francesco Totti AS napsal:Nicolo super. Nuovo 10?
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
I když ta pachuť Interu...IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Francesco Totti AS napsal:Nicolo super. Nuovo 10?
Osobně od Tottiho, v létě. Jinak to nevidim.
Francesco Totti AS napsal:I když ta pachuť Interu...IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Francesco Totti AS napsal:Nicolo super. Nuovo 10?
Osobně od Tottiho, v létě. Jinak to nevidim.
Largo napsal:Francesco Totti AS napsal:I když ta pachuť Interu...IL PRINCIPINO (Richie) napsal:Osobně od Tottiho, v létě. Jinak to nevidim.
A co? Když se člověk narodí postiženej, taky za to nemůže![]()
Sushi napsal:škoda toho gólu, 2-0 by bylo super. takhle je to jak 0-0, stačí jim dát jeden gól a zavřít to a jsme venku. klasika.
každopádně zaniolo je teď téma jak kráva. mimo jiný věci jsem četl zajímavej názor, že jelikož ho prej chtěj juvemrdky, bude potřeba abychom se nedostali do LM, aby se nám hůř držel, takže můžeme ve zbytku sezóny (ještě do tý naší bídy) očekávat supr výkony rozhodčích v lize, abychom se nedoplazili čtvrtý. no uvidíme.
uplně se bojim o něm mluvit. daje nicolò.
90210 napsal:Zaniolo ma deal do roku 2023, spis bych se bal o Lor. Pellegriniho a Manolase, ti maj oba nizkou vykupku, pokud do konce sezony nepodepisou novy deal, tak jsou v lete oba pryc za pomerne smesny castky.
BTW Salah by udajne mohl jit do Juve za 200, to byl panecku prodej, byt se to Monchi snazi ruzne branit....
Francesco Totti AS napsal:Já tehdy prodej Salaha za 50 bral jako dobrej prodej. Táhl nás, ale neměl jsem pocit že je nenahraditelnej. To že se tak chytl v Poolu asi nikdo nečekal. Hlavně to prostředí co má tam, nemusí mít jinde a jeho výkony nemusí být takové.
Olsena bych ještě neodepisoval. Teď nemá dobrý období, ale není to tak dávno, kdy jsme se tu shodli, že odchod Alissona za 60 a příchod Robina za 13 byl dobrej deal. Uvidíme co dal, přinejhorším bych zkusil v létě Navase