LM osmifinále ROMA vs. Porto

Úterý 12. 2, 21:00
Stadio Olimpico

Od roku 1981 jsme s Portem hráli čtyřikrát a nevyhráli ani jednou. Neumíme na něj. Je čas to změnit, potřebujem dobrej výsledek do odvety, která bude v Portu dost těžká. Teď je ideální čas.

Vrací se do hry Manolas, můžem použít i Pellegriniho. Chybí jen Olsen se Schickem, ale to podle mě nejsou takový problémy.

Mirante - Karsdorp, Manolas, Fazio, Kolarov - Cristante, De Rossi, Zaniolo - Florenzi, Džeko, El Shaarawy

Portu především chybí Corona, obrovskej tahoun a skvělej driblér (karty) a zraněnej hrot Marega (dal 5 gólů v základní části LM). Už bez něj Porto teď dvakrát remizovalo. Porto nasbíralo v LM 16 bodů, i když tam bylo jasným favoritem na postup a nebyl tam soupeř jako Real. Zatím ale ukazuje dobrou defenzivu.

Má být až 50 tisíc fanoušků. Každopádně to bude jeden z vrcholů sezony a ideální načasování před odvetou doma zabrat.

Daje!

podla mna Zaniolo pojde vpravo namiesto Schicka, Pellegrini na trequartistu a ak bude moct Danielle, rozhodne sa medzi Cristantem a Nzombiem.

Agostino napsal:
podla mna Zaniolo pojde vpravo namiesto Schicka, Pellegrini na trequartistu a ak bude moct Danielle, rozhodne sa medzi Cristantem a Nzombiem.

Vypada to tak no. Otaznik je asi na pravym beku. Rick nebo Flo?

Dneska se nám na tréninku zranil Karsdorp, se kterym se nejspíš počítalo do základní sestavy....
...už sem začal pít :mrgreen:

Na Porto neumime, protoze je to klasickej tym 2.sledu ze slabsi ligy, ktery AS melo tendence podcenovat.

Naposledy jsme s nimi rupli kvuli 3 redkam, byt jsme rozhodne nehrali hur, tak snad se neco podobnyho nebude opakovat, vratime jim to a do Porta pojedeme s priznovym vysledkem.

Dopadnout to muze jakkoli, AS se bohuzel neda predvidat a pod EDF je to mozna jeste vetsi psycho nez v minulosti.

Pellegrini by podle mě měl určitě hrát.
Karsdorp opravdu nebude, takž Florko na beku, Nicolo zprava a Pelle zprostředka. A je to tak lepší, i když toho Ricka bych tam viděl raději než Florka.
Olsen nominovanej je, no snad ho tam nedá.
Chybí Ünder, Schick, Rick a bohužel už neexistující Diego.

daje!!!
:daje:

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Francesco Totti AS napsal:
Sestava dobrá, ale tipuju neprohru hostí.
Snad max 0:1.

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Pokud nevyhrajem, tak už je to jedno. Když prohraješ doma 0:1, nemá cenu jezdit tam.
0:1 je hratelný

Francesco Totti AS napsal:
Pokud nevyhrajem, tak už je to jedno. Když prohraješ doma 0:1, nemá cenu jezdit tam.
0:1 je hratelný

ale 1:0 hratelnější :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jasný ale už jsem po letech spíš realista. Porto skvěle rozehralo skupinu, podle mě jsou mírný favorit