LM osmifinále odveta: Porto vs. ROMA

Zítra ve 21:00, Estádio do Dragão, Porto.

Jeden z vrcholů sezony. Co k tomu dodat, blbej jeden gól Adriána to zkomplikoval.

To nic nemění na tom, že nutně potřebujem hrát na výhru. Žádnej kalkul. Známe tu italskou náturu a to, že zapnem, až když nám hoří koudel u zadele. Doufám, že to dneska nebude ten případ. Musíme dát gól, protože čekat, že udržíme vzadu nulu, není prostě v současným Římě reálný.

Jsem zvědavej na Maregu, fanoušci Porta si od něj hodně slibují. K absencím, domácí nebudou mít jen dvojku v útoku, Aboubakara. My nemáme Ündera, což mě hrozně mrzí, a Pastoreho, což je mi jedno.

Dal bych to takhle: Mirante - Karsdorp, Manolas, Marcano, Kolarov - Cristante, De Rossi - Zaniolo, Pellegrini, El Shaarawy - Džeko.

Daje Roma, daje :tlesk: :sala: :Ok:

Largo napsal:

Jeden z vrcholů sezony. Co k tomu dodat, blbej jeden gól Adriána to zkomplikoval.

To nic nemění na tom, že nutně potřebujem hrát na výhru. Žádnej kalkul. Známe tu italskou náturu a to, že zapnem, až když nám hoří koudel u zadele. Doufám, že to dneska nebude ten případ. Musíme dát gól, protože čekat, že udržíme vzadu nulu, není prostě v současným Římě reálný.

Jsem zvědavej na Maregu, fanoušci Porta si od něj hodně slibují. K absencím, domácí nebudou mít jen dvojku v útoku, Aboubakara. My nemáme Ündera, což mě hrozně mrzí, a Pastoreho, což je mi jedno.

Dal bych to takhle: Mirante - Karsdorp, Manolas, Marcano, Kolarov - Cristante, De Rossi - Zaniolo, Pellegrini, El Shaarawy - Džeko.

Ta navržená sestava je podle mýho gusta. Realita bude zas úplně jiná, protože ten náš pičus to prostě trénuje na hovno. Zápas o všechno, musíme dat gól, protože na 99% neudržíme čistý konto.

Abaddon napsal:
Largo napsal:

Ta navržená sestava je podle mýho gusta. Realita bude zas úplně jiná, protože ten náš pičus to prostě trénuje na hovno. Zápas o všechno, musíme dat gól, protože na 99% neudržíme čistý konto.

Přesně tak. Vidím to na Olsena, Florenziho nebo Nzonziho a 4-3-3. :zed: :zed:

a zas jednou jsme na rozcestí
já vim, že potenciální postup usazuje difru zpět do sedla, ale tohle fakt musíme urvat, pd.
daje.

Objektivně je tenhle zápas naprostej win-win.
Vyhrajem, paráda, další QF v CL, není o čem, radost.
Rupnem, vyhučíme, tupohlav odsmrdí, jasný, škoda vypadnutí, ale z druhého pohledu taky radost.
K tomu píská Cakir, takže se bude důležitánovat, bude sranda.
Ve sklepě mám na zítřek basičku, dojde kolega Realista mi s tím pomoct, hezky si spolu zanadáváme, protože oni jsou taky v prdeli jak hrom...
Já se těším.

daje

edit: a to jsem ještě nevěděl, jak to s tím Realem dnes dopadne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (dodatek 22:57)

na internetech se píše, že difra podá po zápase demisi, i pokud postoupíme
kdoví...
real hustý :mrgreen:

Sushi napsal:
na internetech se píše, že difra podá po zápase demisi, i pokud postoupíme
kdoví...
real hustý :mrgreen:

To by byl po dlouhý době Di Francescův dobrej krok.

Real. :shock: :shock: :shock:

Difra sám rezignaci nikdy nepodá. Už jen proto, že je to sráč non plus ultra a kdyby byl chlap, je pryč už minulý rok.
Musíme tohle urvat. V postupu bude takové zadostiučinění a hlavně spousta peněz. Daje rome daje !

masterhunter napsal:
Difra sám rezignaci nikdy nepodá. Už jen proto, že je to sráč non plus ultra a kdyby byl chlap, je pryč už minulý rok.
Musíme tohle urvat. V postupu bude takové zadostiučinění a hlavně spousta peněz. Daje rome daje !

Minulej rok bych to ještě chápal, dosáhl v LM nejvyššího umístění, dosáhli jsme na 4. místo a sezona byla úspěšná. Ale v týhle se samozřejmě mohl a měl už několikrát zdekovat.

tak zapas sezony ktory na ne -stastie neuvidim kvoli nocnej...v talianskych mediach sa šepka ze ak Hipster neuspeje tak konci alebo ,ze po zapase sam skonci bez ohladu na vysledok.Tato sezona je "chora "a pre fans Rima trosku na nervy,ale KLUB je vzdy viac ako vsetko ostatne a preto FORZAAA ROMAAAA ! :danko:

Romulus napsal:
tak zapas sezony ktory na ne -stastie neuvidim kvoli nocnej...v talianskych mediach sa šepka ze ak Hipster neuspeje tak konci alebo ,ze po zapase sam skonci bez ohladu na vysledok.Tato sezona je "chora "a pre fans Rima trosku na nervy,ale KLUB je vzdy viac ako vsetko ostatne a preto FORZAAA ROMAAAA ! :danko:

:danko:

Ta sestava, co to ten žalud vytvořil? :shock: :shock: :shock:

Olsen; Juan Jesus, Manolas, Marcano; Karsdorp, Nzonzi, De Rossi, Kolarov; Zaniolo, Dzeko, Perotti.

:zed: :zed: :zed:

Už se těším na ty nechápavé výrazy našich stoperů od první minuty. Ty zas budou vědět hovno o tom, co po nich kdo chce a co dělaj ve tříčlenném rozestavení :obo: :obo: :obo: :pipp: :pipp:

...protože

Hráli jsme to myslim jednou proti AC a byla to samozřejmě sračka
Byla by to hrozná ironie, kdybysme dneska vyhráli