LM čtvrtfinále ROMA - Barcelona

Takže ve 20:45, dnes, Stadio Olimpico.

Buď zázrakem ukopem výhru 3:0, nebo Barca zkušeně pohlídá výsledek. Vidím to tak, že budem muset hrát a otevřít hru, což Barceloně přesně vyhovuje. Navíc máme před sebou derby.

Sestavu jsem někde čet poměrně odvážnou:

Alisson - Manolas, Fazio, Jesus - Florenzi, De Rossi, Strootman, Kolarov - Nainggolan - Schick, Džeko

To by nahrávalo protiútokům. Perotti totiž nebude, El Shaarawy je z formy a Ünder se vrací po zranění.

Daje!!!!! Hlavně neudělat ostudu, těším se na dobrej a odvážnej fotbal, pizzu a láhev červenýho :mrgreen: :sala: :Ok:

Uvidíme, nikdo nic neví, ani novináři, těch otazníků - ballottaggi - je tam požehnaně.

ROMA (3-4-1-2): 1 Alisson; 44 Manolas, 20 Fazio, 11 Kolarov; 24 Florenzi, 6 Strootman, 16 De Rossi, 92 El Shaarawy; 4 Nainggolan; 14 Schick, 9 Dzeko.
A disp.: 28 Skorupski, 25 Bruno Peres, 5 Jesus, 7 Pellegrini, 21 Gonalons, 30 Gerson, 17 Under.
All.: Di Francesco

BALLOTTAGGI: Manolas-Jesus, Fazio-Jesus, De Rossi-Gonalons, Strootman-Pellegrini, Under-Schick

tak skutečně 3-5-2, resp. 5-3-2 s Jesusem a Schickem

Alisson - Manolas, Fazio, Jesus - Florenzi, De Rossi, Nainggolan, Strootman, Kolarov - Schick, Džeko

uvidíme, jak to budou kopat ti halfbeci. mně to osobně přijde spíš jako ta 5-3-2 defenzivní betonárka bez křídel, no, uvidíme

Začínáme bejt nervní, musíme to uklidnit, jinak to v 11ti nedohrajem
Edin hraje setsakra dobře
stejně tak Kevin je výbornej
škoda neproměněních šancí
naše stoperská trojice funguje skvěle, takhle to hrál minulou sezonu Špalek a DiFra se zřejmě poučil

zmrd ve žlutym
doufám, že někdo urve tomu simulantskýmu zmrdovi obě nohy (a vykopne zuby, aby nikoho nepokousal)

masterhunter napsal:
Má někdo fungující link ? Nejde mi ani jeden sopcast a acestream.

http://arenavision2018.tk/10?duosanj#dweiaskxnkxsm
tohle mi funguje úplně v pohodě