LM 2016/2017

Tak zejtra losujem, čeká nás určitě zajímavej souboj, protože můžeme dostat jednoho z těhle týmu:
Villarreal
Manchester City
Ajax
Porto
Moenchengladbach

Jen tak for fun jsem si natrhal papír, napsal na něj názvy výše zmíněnejch týmů a losnul si. Pak si losnula aj moje drahá polovička a oba jsme vytáhnuli Ajax. :smoke:

Nemohli sme si moc vybirat, Porto je hratelnej souper.
Minulej rocnik LM skoncili ve skupine treti za Dynamem Kyjev a Chelsea, ktera byla v ty dobe 14. v Anglii.
Na jare pak vypadli v EL s Dortmundem.
Na odchodu z Porta jsou z nejvetsi pravdepodobnosti Bruno Martins Indi a Yacine Brahimi, tudiz dva tahouni klubu
Prvni zapas portugalsky ligy se hraje vikend pred nasim prvnim spolecnym zapasem, takze by teoreticky mohli byt vic unaveny
FORZA ROMA

Edit: jo a chyta jim Iker :mrgreen:

Nebrečme. City by bylo KO, Villarreal těžký soupeř 50:50. Proti Portu jsme mírný favorit a měli bychom postoupit. Vše ostatní je čirý alibismus.

forza Roma

Francesco Totti AS napsal:
Porto je zlata stredni cesta mezi Ajaxem a City. Ja jsem spokojenej

Já chtěl ten Ajax. :) No uvidíme. Na druhou stranu...pokud nepřejdeme přes Porto, tak v LM nemáme co dělat.

taky se těším, ale porto zaslouží respekt, snad na ně nenastoupíme s prstem v nose

hrateľný súper, neviem kto by z tej grupy bol prijateľnejší možno monchengladbach, ale vieme ako nám to proti Nemeckým klubom ide. Porto sa nesmie podceniť, ale tak ako to už niekto spomínal, že ak neprejdeme cez Porto, tak nemáme čo v CL hľadať....

Coach Luciano Spalletti has registered 23 senior players for the initial play-off phase of the Champions League.
Roma face Porto in the two-legged tie this month, with the first leg taking place at the Estadio do Dragao on Wednesday 17 August, and the return at the Stadio Olimpico folowing on Tuesday 23 August.

Here are the 23 players registered:
BECKER Alisson
DE ROSSI Daniele
DŽEKO Edin
EL SHAARAWY Stephan
FAZIO Federico
FLORENZI Alessandro
SALAH Mohamed
ITURBE Juan Manuel
MANOLAS Konstantinos
NAINGGOLAN Radja
JESUS Juan
PALMIERI Dos Santos Emerson
PAREDES Leandro
PEROTTI Almeira Diego
RICCI Federico
GERSON Santos Da Silva
SECK Moustapha
STROOTMAN Kevin
SZCZESNY Wojciech
TOROSIDIS Vasileios
TOTTI Francesco
VAINQUEUR William
VERMAELEN Thomas

začínáme příští středu venku, tak to otevřete, kdo měl loni na konci sezony formu...

Bude to 50/50, paradoxne je mozna lepsi, ze mame silnejsiho soupere, nez nejaky tym z vychodu, ktery by Rim zase podcenil. Klicovy muz nejen tohoto zapasu, ale cele sezony podle me bude Dzeko. Kdyz mu to tam bude padat, tam mame sanci proti vsem a na vsech frontach.

90210 napsal:
Bude to 50/50, paradoxne je mozna lepsi, ze mame silnejsiho soupere, nez nejaky tym z vychodu, ktery by Rim zase podcenil. Klicovy muz nejen tohoto zapasu, ale cele sezony podle me bude Dzeko. Kdyz mu to tam bude padat, tam mame sanci proti vsem a na vsech frontach.

:Ok: