LIGA MAJSTROV 2014-2015

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z8UNn4slRpM[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eUuncuMvVkY[/youtube]

ja osobne sa uz neviem dockat na LM ... zase sme vo futbalovej smotanke....po dlhom case uvidim Romu v nasej slovenskej televizii s tymi curackymi komentatormi, ktori budu o talianskej lige vediet velke hovno a budu honit nad bayernom a shitty...a francesco uprace aj bayern aj anglicanov a vsetci budu plakat...len my sa budeme tesit :sala: :sala: :sala: :sala:

na prvy zapas proti CSKA nebude DDR a Kostas, obidvaja maju tresty za karty... DDR tusim este v sezone 2010_2011 dostal stop na tri zapasy za laket na Daria Srnu. Dva zapasy si uz odsedel v europskej lige v dvojzapase so Slovanom Bratislava. Manolas to ma za tri zlte, ktore nazbieral v minulom rocniku LM.

tak prej se na LM moc necejtí

tak asi feel free, jestli to tady zítra nebude třeba.. :Ok:

pohravam sa s myslienkou zobrat to do svojich ruk, ale je to velka zodpovednost a asi sa nato necitim... zvlast pred takymto zapasom, ktory bude mega rozhodujuci pre nas

Neviete ci AS - CSKA budu niekde davat? Viem, ze DIGI to nedava, ani svk,cze, nejaki madari, rakusania alebo co ine chytame?
:daje: :daje:

Včera som skúšal nejaké streamy, keďže som ešte stále v tom vyjebanom, skurvenom, z riti piči vylízanom, Poľsku, kde sa CL vysiela asi len keď hrá Lewandowski, a bola to katastrofa. Takže by som tiež dnes veľmi ocenil, keby sa prípadný nálezca slušného streamu podelil.

Los osmifinále Ligy mistrů:
PSG - Chelsea
Manchester City - Barcelona
Leverkusen - Atlético Madrid
Juventus - Dortmund
Schalke - Real Madrid
Šachtar Doněck - Bayern Mnichov
Arsenal - AS Monaco
Basilej - FC Porto

No ty vole, hrat s barcou v osemfinale, tak by to bol druhy Bayern.

Na juve bude fakt brutalny tlak, ked si budu merat sily líder talianskej ligy a posledný tím nemeckej ligy.
Zaujimave este PSG - Chelsea, inač nič.