Letní příprava 26

Po první půlce jsem to vypl hnus, ale jestli mají 3 fázové trenaly tak ok jinak to byla strašná sracka z naší strany a ta obrana vypadá dost nejistě.Uvidi se další zápasy tam už to budou dobré týmy

Sleduje dneska někdo zápas v Anglii? Jako je to příprava, takže jsem v klidu navíc vydělám peníze, protože jsem dal proti AS 😎ano vím nedělá se to, ale tady to bylo jasné za mě.Na co, ale hledím je naše bránění! Hráči ustupují pořád zpět až k Svilaroviporad dokola to nechápu, borec dal krásný gól no druhý je po našem rohů na takové úrovni nemůže borec po našem rohů běžet jeden na jeden.Sance nemáme něco málo ukázal Dybala a Svilar jinak není co hodnotit

Ja tak strašne nenávidím tento štýl "skušania" mladých že na prvých 60 minút dáš zohratu zostavu a potom to rozbiješ a dáš tam 7 mladých a čakaš od neskusenych chlapcov ktorí nemajú system zažity, nemajú skúsenosti, len premotivovanost, že sa mu predvedú ? 🤦 Veď to je potom čistý chaos všetci nervózny, každý by niečo chcel ukázať lenže tam viac pobehuje hore dole než má loptu. Nechápem prečo keď je to príprava a aj tak prehráva, nevyberie dvoch troch najlepších a nedá ich do zohratej zostavy. Tam viem že sa ten hráč dostane k lopte na svojej pozícii že tam nemusí chaosit. Že mu skúsenejší pomôžu ukážu sa mu keď je pod tlakom a podobne. Napríklad ten Reale vyzerá dobre fyzicky pripravený bolo by zaujímavé ho vidieť v lepšej zostave.

Je to priprava
Já tohle neresim
Kdy zacina sezona vlastně? Prijde mi, ze jsme na začátku (mohl bych si to najít, ale jsem grogy, twk na to kašlu :lol: )