Letní příprava ‘24
Sushi Příspěvků 23,982 27 Kvě 2024 #2 to jsme si vykoledovali jak? někdo nám za to zaplatí? nebo zbytek nějakýho transferu?
HugoBoss27 Příspěvků 3,477 27 Kvě 2024 #4 Largo napsal: To první je v Perthu v Austrálii, že jo? Click to expand... Je to tak
Francesco Totti AS Příspěvků 6,404 27 Kvě 2024 #5 Tvl, místo toho, aby odpocinuli před ME, tak jedou hrát něco do Austrálie
Skeči Příspěvků 1,521 28 Kvě 2024 #9 Do Austrálie? Tak to potom je zavřít do uzavřený místnosti mezi pakobry a taipany. To bude fyzička jak hrom.
Do Austrálie? Tak to potom je zavřít do uzavřený místnosti mezi pakobry a taipany. To bude fyzička jak hrom.
Francesco Totti AS Příspěvků 6,404 28 Kvě 2024 #10 Mattia Almaviva je ten borec, co dostal na den přesně před 7 lety pásku od Francesca Tottiho při jeho rozlučce
Mattia Almaviva je ten borec, co dostal na den přesně před 7 lety pásku od Francesca Tottiho při jeho rozlučce
HugoBoss27 Příspěvků 3,477 28 Kvě 2024 #11 Francesco Totti AS napsal: Mattia Almaviva je ten borec, co dostal na den přesně před 7 lety pásku od Francesca Tottiho při jeho rozlučce Click to expand...
Francesco Totti AS napsal: Mattia Almaviva je ten borec, co dostal na den přesně před 7 lety pásku od Francesca Tottiho při jeho rozlučce Click to expand...
Largo Příspěvků 3,653 31 Kvě 2024 #13 Teda koukat se na to moc nedá. Tempo žádný, Milan v rozehrávce jasně lepší, dynamičtější, přesnější. A ta tříčlenná obrana mě fakt štve.
Teda koukat se na to moc nedá. Tempo žádný, Milan v rozehrávce jasně lepší, dynamičtější, přesnější. A ta tříčlenná obrana mě fakt štve.
Wojciech Příspěvků 196 31 Kvě 2024 #14 Ja si teda myslim, ze maj dost na parku. Uz jsou vsichni hlavama na Bahamach. I tak ale vedem
Largo Příspěvků 3,653 31 Kvě 2024 #15 To nebylo špatný, druhej poločas jasně lepší. 5:2, pohoda. Z těch mladejch se mi líbil Nardozzi. Daje
To nebylo špatný, druhej poločas jasně lepší. 5:2, pohoda. Z těch mladejch se mi líbil Nardozzi. Daje
Largo Příspěvků 3,653 1 Čvn 2024 #19 Francesco Totti AS napsal: Co ten mladý Cherubini? Toho nevzali? Click to expand... Prej odejde zadarmo do Juve, konci mu smlouva.
Francesco Totti AS napsal: Co ten mladý Cherubini? Toho nevzali? Click to expand... Prej odejde zadarmo do Juve, konci mu smlouva.