Na 3-5-2 máme málo útočníků. Leda že by tam počítal s El Sharaawym. Zasloužil by si víc prostoru
Na 3-5-2 máme málo útočníků. Leda že by tam počítal s El Sharaawym. Zasloužil by si víc prostoru
Asi ne no. Tak místo Sanchese Pellegrini. Ono Sanchesovi stejně zdraví nevydrží moc dlouho Hlavně že tam bude Aouar.Pellegriniho neposadi. Ale vypadá to zajímavě
Galo gól, skoro dva (druhý byl vlastní). Ale neviděl jsem to. Snad bude třeba zas na YT nějaký záznam streamu.
Žádný poradny soupeř letos. S nama nikdo nechce hrát asi. Jsme schopný zdržovat i v pratelaku
Borci sorac ale musím si tady odplivnout a budu hnusný!!! Mourkuv rukopis jasný obrana, urputná obrana, beton a znovu beton bez chutí hrát ofenzivně k blití tohle sledovat dvě hodiny v 2 půli jedna znovu píší jedna střela na bránu a mrdam na to že to je pratelak!!!Kurva ti mi zase pohlí s žlučis kardiem a nevím s čím vším !!! Ve všem nestihali pohyb, rychlost důraz tam ve všem byli v prdeli stali jak kůly v plotě.No nevím ale fyzický ten tým buď před zápasem pořádně makal a byl unavený a nebo druhá možnost více pravděpodobná, že vůbec nemají natrénovane.Jeste jednou sorry a kdo to neviděl tak dobře udělal, úplně mi znechutili nadšení na novou sezonu.