Sushi napsal:zaniolo :roll:
pasta napsal:Čeká nás náročná sezóna co si budeme říkat, ale nic velkého nečekám jen kdyby to byl fotbal na který se bude dát dívat prosím Dneska to moc pozitivní nebylo terén vypadal hrozně ty chyby v obraně můžou být v sezoně klíčové, ale snad si to aspoň trochu sedne přece jen to byla příprava, ale nervy už jsem měl
PsYchr napsal:Sushi napsal:zaniolo :roll:
co proved?
Tony napsal:Do sezóny idem bez očakávaní, budem sa tešiť z každej výhry a bude mi hej.
To s týmto ideme do sezóny? Trio stopérov Mancini - Jesus - Fazio? V útoku Defrel - Schick (za prepdokladu odchodu Džeka)? Bez poriadneho pravého obrancu? S hlúpym Cengizom? Zaniolo fairplay ruka v priatelaku - osobnost.
Aspon ten Kolarovov gol, že bol teda poriadny gol.
Abaddon napsal:Tony napsal:Do sezóny idem bez očakávaní, budem sa tešiť z každej výhry a bude mi hej.
To s týmto ideme do sezóny? Trio stopérov Mancini - Jesus - Fazio? V útoku Defrel - Schick (za prepdokladu odchodu Džeka)? Bez poriadneho pravého obrancu? S hlúpym Cengizom? Zaniolo fairplay ruka v priatelaku - osobnost.
Cengiz je proč hloupej?
Útok a pravá strana se musí řešit.
Zaniolo se měl přiznat, já tyhle nefér věci nesnáším. Mladej kluk by měl bejt vedenej jinak, ale zas vím, co všechno chtěli trenéři po nás.
Tony napsal:Abaddon napsal:Tony napsal:Do sezóny idem bez očakávaní, budem sa tešiť z každej výhry a bude mi hej.
Cengiz je proč hloupej?
Zaniolo se měl přiznat, já tyhle nefér věci nesnáším. Mladej kluk by měl bejt vedenej jinak, ale zas vím, co všechno chtěli trenéři po nás.
Lebo pri futbale nerozmýšľa.
Stopera nam netreba teda?
Tony napsal:Abaddon napsal:Tony napsal:Do sezóny idem bez očakávaní, budem sa tešiť z každej výhry a bude mi hej.
Cengiz je proč hloupej?
Lebo pri futbale nerozmýšľa.
Stopera nam netreba teda?
Largo napsal:Porazili jsme jednoznacne lepsi Real na penalty!