Letní příprava 2019

výhra 1:3 (2x Mancini, Džeko)

ROMA (4-2-3-1): 83 Mirante (46′ Pau Lopez); 24 Florenzi (46′ Karsdorp), 23 Mancini, 20 Fazio (46′ Juan Jesus), 37 Spinazzola (46′ Kolarov); 44 Diawara (46′ Nzonzi), 7 Pellegrini (46′ Cristante); 17 Under (46′ Antonucci), 22 Zaniolo, 8 Perotti (46′ Kluivert); 9 Dzeko (46′ Schick).

Doufám,že nezamýšlí hostovačku či něco podobného s Antonuccim....v přípravě se mi hodně líbí ...měl by dostat potřebný prostor v zápasech

Čeká nás náročná sezóna co si budeme říkat, ale nic velkého nečekám jen kdyby to byl fotbal na který se bude dát dívat prosím 😉 Dneska to moc pozitivní nebylo 🙄terén vypadal hrozně ty chyby v obraně můžou být v sezoně klíčové, ale snad si to aspoň trochu sedne přece jen to byla příprava, ale nervy už jsem měl

pasta napsal:
Čeká nás náročná sezóna co si budeme říkat, ale nic velkého nečekám jen kdyby to byl fotbal na který se bude dát dívat prosím 😉 Dneska to moc pozitivní nebylo 🙄terén vypadal hrozně ty chyby v obraně můžou být v sezoně klíčové, ale snad si to aspoň trochu sedne přece jen to byla příprava, ale nervy už jsem měl

Taky mam podobnej cil - aby to aspon byl hezkej fotbal. Ten vysledek neni zas tak relevantni, porad je hodne prace. Navic prakticky nemame hroty a hodne chybi Veretout. A stoper.
Dneska se mi hodne libil Pellegrini, Kolarov a Spinazzola.

PsYchr napsal:
Sushi napsal:
zaniolo :lol: :roll: :lol:

co proved?

Zaniolo zahrál rukou, od jeho ruky se to odrazilo na ruku stopera Bilbaa, sudí foukl pětku a on to nepřiznal ani v přáteláku. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No, ten cenu za fair play asi nedostane. Ten blbeček, co tam ale poslal ty saně zralý na praskající kosti Defrelovi asi taky ne. Zajímavej přátelák.

Diawara strašidelnej. Furt vidím ten deal on + 15 za Kostase, přičemž na hřišti budem ještě vzpomínat na Tachtsidise. Ať už je k dispozici ten Veretout, rychle.

kdo ještě neviděl Sašu:
[media]https://youtu.be/arsf0GhsQAE[/media]

Do sezóny idem bez očakávaní, budem sa tešiť z každej výhry a bude mi hej.

To s týmto ideme do sezóny? Trio stopérov Mancini - Jesus - Fazio? V útoku Defrel - Schick (za prepdokladu odchodu Džeka)? Bez poriadneho pravého obrancu? S hlúpym Cengizom? Zaniolo fairplay ruka v priatelaku - osobnost.

Aspon ten Kolarovov gol, že bol teda poriadny gol.

Tony napsal:

To s týmto ideme do sezóny? Trio stopérov Mancini - Jesus - Fazio? V útoku Defrel - Schick (za prepdokladu odchodu Džeka)? Bez poriadneho pravého obrancu? S hlúpym Cengizom? Zaniolo fairplay ruka v priatelaku - osobnost.

Cengiz je proč hloupej?
Útok a pravá strana se musí řešit.
Zaniolo se měl přiznat, já tyhle nefér věci nesnáším. Mladej kluk by měl bejt vedenej jinak, ale zas vím, co všechno chtěli trenéři po nás.

Abaddon napsal:
Tony napsal:

Cengiz je proč hloupej?
Zaniolo se měl přiznat, já tyhle nefér věci nesnáším. Mladej kluk by měl bejt vedenej jinak, ale zas vím, co všechno chtěli trenéři po nás.

Lebo pri futbale nerozmýšľa.
Stopera nam netreba teda?

Tony napsal:
Abaddon napsal:
Tony napsal:

Cengiz je proč hloupej?

Na stopera jsem zapomněl, tam je to taky důležitý. Mně se Cengiz na hřišti líbí, když chytl lauf, tahl celej tým.

Tony napsal:
Abaddon napsal:
Tony napsal:

Cengiz je proč hloupej?

Cengiz ze u fotbalu nepremysli? Mozna tak pod tebou ve Fife...

Porazili jsme jednoznacne lepsi Real na penalty! Po remize 2:2. U nas se opet projevila slaba obrana, tentokrat i Florko smerem dozadu opravdu spatnej. Skvelej byl naopak Pau, ten nas nekolikrat zachranil, reflexy ma vyborny. Krome nej dnes perfektni Dzeko, Under i Zaniolo.
Ted hlavne doplnit o stopera a dva utocniky, popripade pravyho beka. A docela se na novou sezonu budu tesit.

Largo napsal:
Porazili jsme jednoznacne lepsi Real na penalty!

Že je Real jednoznačne lepší klub ako AS je jasné, ale snáď nemyslíš, že v tomto zápase...