Letní příprava 2017

kdo nerozbije telku,pocitac ci notas neni Riman :D !!! TY VOLE TO JE HRUZA vytiraji si s nama zadecek :zed: ceka nas sezona snu

inac kurwa co ten MAHREZ ja ho kurva kurva strasne chcem a je vidiet ,ze chlapec chce ist velmi k nam ked suhlasil zo znizenim platu...sme ZIDACI a fakt neda mončiči 5-10 melonov navyse??? :roll: :roll:

Largo napsal:
Carlo napsal:
Po dnešku Mončiči bud rezignuje alebo vykúpi celú Sevillu

Spíš zabere, koupí stopera a Mahreze. A nemuselo by být zas tak zle.
...presne tak kurva !!!,monči ukaz ze si fakt macher a kup mahreza a kvalitneho stopera a ukazme konkurencii ,ze z rimom treba pocitat !!!,caka nas,podla mna jedna z najlepsich a vyrovnanych sezon v SERII A a bude to masaker ...ukazme ze sme RIM !!!!

Zdar borci... Dlouho jsem nesledoval, protože ty přípravy mě moc neberou a podle mě nemají vypovídající hodnotu. Nicméně to, co ted vidím mě celkem děsí. :roll:

Ale toto neni o posilách. To je o tom bezpohlavnom hovne, ktoré hrá Di Francesco. Presne to isté, čo v Sassuole. Rovnakú sračku hral Inzaghi s AC.

Di Fra má na papieri najsilnejšiu zálohu v lige. Gerson aka šiesty do záložnej rady hral aj dnes dobre. Ani tá obrana nie je taká hrozná, je to chyba jeho futbalu...

ak ma hrad di franče howno nech do mesiaca taha prec,nie mu davat stale sancu a nic sa nezmeni...rim vzdy hral utocny futbal a nie sracky

To je neuveriteľné, jak ľahko a často prepadáva komplet celá záloha. Behajú tam jak psy.

To bol teda nářez. Chalani z Celty vyzerali jak Barcelona. Až na to, že Barcelona nie sú.

Najväčší prúser je záloha. Nie je schopná pohybovať sa v bloku, často končí celá pred loptou a je roztiahnutá nezmyselne do šírky. A čo je najhoršie, nie je schopná zamedziť tomu, aby súper produkoval tisíc lôpt do šprintérskeho súboja pre našich stopérov, čo je super, lebo Fazio má nohy len na to, aby nemal meter dvadsať.

Edin rezignoval na pozíciu hrota, čomu sa ani nečudujem a pokúšal sa hrať lopty z hĺbky krídlam, z čoho vyplynuli jediné rádobyfutbalové akcie z našej strany.

Boha jeho, o týždeň je liga. Toto nezachránia ani traja Mahrezovia.

Vrátil jsem se a neviděl Sevillu ani toto teď. No, špaténka, co? Nabízí se samozřejmě tvrzení, že furt jde jen o přípravu... Sám jsem z Eusebia taky nadšenej vůbec nebyl a nejsem, ale pojďme soudit až po skutečně ostrých zápasech.

Doporučuju pustit si utkání Juve - Lazio. Lazio hraje výborně a soupeře dost drtí. Nepouští je k ničemu. Takhle se to má hrát.

Largo napsal:
Doporučuju pustit si utkání Juve - Lazio. Lazio hraje výborně a soupeře dost drtí. Nepouští je k ničemu. Takhle se to má hrát.

Lazio hraje vyborne

Pecka. Byl jsem na noční a tam jsem se dočetl z našeho fóra, že mi hrajem úplně na kokot a že hraje skvěle Lazio, který dokonce porazí Juventus. Hýřím optimismem a i když je ještě brzy, tak se přidám k některým tady a největší problém vidím v trenérovi, kterýho jsem nechtěl. Ono totiž nahradit jednoho z nejlepších koučů v Itálii není žádná prdel (Špalek je prostě TOP, i když se zachoval jak zmrd).

Abaddon napsal:
Pecka. Byl jsem na noční a tam jsem se dočetl z našeho fóra, že mi hrajem úplně na kokot a že hraje skvěle Lazio, který dokonce porazí Juventus. Hýřím optimismem a i když je ještě brzy, tak se přidám k některým tady a největší problém vidím v trenérovi, kterýho jsem nechtěl. Ono totiž nahradit jednoho z nejlepších koučů v Itálii není žádná prdel (Špalek je prostě TOP, i když se zachoval jak zmrd).

Souhlas, Špalek bude naše největší absence.

ad. Spalletti - Jestli se zachoval jako zmrd nevim, za me urcite ne. Skoncila mu smlouva a vedeni predem vedelo, ze ji neprodlouzi. Vsichni jsme vedeli, ze jeho odchod bude problem. Prisel, aby s nami zkusil neco vyhrat, nepovedlo se to a misto toho ted zkousime experimentovat s EDF, misto aby se najmul nejakej zkusenej pragmatik ala Mancio. Nenechme se ale ukvapit, je to jen priprava a treba Zeman v ni mel vyborny vysledky, i kdyz mel polovicni kadr.

ad. prodeje Castana / Gyombera etc. - Heh prodat? Kde to zijete, za tyto hrace nam nikdo nic neda, specialne Castana s jeho platem se jen tak nezbavime a budeme radi, kdyz je od nas nekdo vezme zadarmo a jeste jim bude platit. Na vyplatnici mame btw jeste Vainquera s Iturbem.

ad. Lazio - Uz jsem sem nekolikrat psal, ze Lazio to dela dobre. Tare to tam s tretinovym budgetem lepi docela schopne a za poslednich nekolik let uz maji dalsi trofej. Co dodat, z nasi strany fakt špatenka.

Pod to by som sa v podstate podpisal.

Iba sa teda neviem tak celkom zbavit pesimizmu voci Di Francescovym metodam. Z vysledkov by som nevyvodzoval ziadne zavery, keby som nevidel dianie na ihrisku.

Nerad by som sa ale zrovna pri jeho mene staval do pozicie principialneho odporcu. Je sympatak, na tlacovkach rozprava rozumne, vyhyba sa debilnym Spallettiho excesom a je riman. Aj kvoli jeho osobe by som bol rad, aby tohtorocny Rim fungoval. Zatial to tak ale nevyzera ani nahodou.

caka nas celkom tazky uvod sezony (vonku Atalanta, doma Inter, vonku Sampdoria) a moze sa kludne stat, ze po troch kolach budeme mat jeden bod a opat raz celit hlbokej krize...

Fazio a Juan Jesus potrebuju trojclennu obranu, ktora by tiez mohla vyhovovat viac Peresovi (aj Florenzimu a mozno aj Karsdorpovi)...
ak nam nevyjde uvod sezony, tipujem, ze EDF sezonu nedokonci a pride niekto ako Walter Mazzarri :zed:

inak il prezidente to z mojho pohladu vobec nezvlada... verejne uz nalozil Zemanovi, Garciovi, Sabatinimu, Tottimu, Curve Sud... stadion v nedohladne, kazdy rok reci o trofeji... myslim, ze chyba malicko a pojde to vsetko za nim... a problem s prezidentami je, ze nejdu len tak lahko vymenit.

nalada v klube asi nebude bohvieaka...